FÜRDŐRUHA LEÁRAZÁS -20-30% ! kattints!  + használd ki az ingyenes szállítást 15.000 Ft-tól!

Alakformálás

Van-e értelme az alakformáló fehérnemű viselésének?

Van-e értelme az alakformáló fehérnemű viselésének?

Az alakformáló fehérneműk széles választéka gyakorlatilag már közismertnek mondható. Vannak viszont olyan modellek, aminek a praktikus használatát sokáig kellett tervezni, annak érdekében, hogy napi szinten viselhetők legyenek, ilyenek például a karcsúsító fűzők vagy az alakformáló alsók, bugyik. A modern nők ezzel kapcsolatos igényei szinte naponta változnak. Talán ennek a ténynek is köszönhetjük a fűzőt leváltó alakformáló body létrejöttét. A karcsúsító alsók teremtői tudták, hogy szükség van egy olyan termékre, ami a női test problémásabb részeit képesek elrejteni. A kiálló has, a túlzottan nagy derék, a petyhüdt fenék nem csak rossz látvány lehet, de csökkentik a nők önbecsülését is. Nem is beszélve arról, hogy ez hogyan nézhet ki egy szűkebb ruhadarab alatt.

Dédanyáink száras bugyija

Dédanyáink száras bugyija

Száras bugyi alsó mire és kinek jó, vegyünk-e ilyet és mikor?

A száras bugyikról, száras alsóról mindenkinek, a dédmamája által hordott kinyúlt szexisnek aligha nevezhető alsónemű jut eszébe.  Pedig a női alsók, évszázadok óta óta szárral készültek. Még a 18. században is bő szárú csipkés alsókkal "hódítottak", és az alsónemű a mai "modern" kinézetét csak a 19. század közepe felé érte el.

Szexi vagy? Csak rajtad múlik!

Szexi vagy? Csak rajtad múlik!

A szexi külső ma már nem attól függ, hogy milyen alakkal rendelkezünk, sokkal inkább attól, hogy mennyi önbizalommal rendelkezünk. Általában véve azért a duci hölgyeknek sokkal körültekintőbben kell vásárolniuk, azonban némi kreativitással valóban szexisek és kívánatosak lehetnek. Egy minőségi fehérnemű remek választás lehet egy romantikus estére, amelyet némi egyedi kiegészítővel megfűszerezve valóban tökéletes és magabiztos megjelenést kölcsönözhet. A teltkarcsú idomok kapcsán azonban rengeteg mindenre oda kell figyelni, hiszen csakis akkor lesz előnyös egy melltartó, vagy éppen egy bugyi, ha kifejezetten megfelelő a méret.

Az alakformáló fehérneműkről - fűzők és alakformáló alsók

Az alakformáló fehérneműkről - fűzők és alakformáló alsók

Hogyan válasz alakformáló fűzőt, alsóneműt? Néhány alakformáló fehérneműnek minden fehérneműs-fiókban érdemes ott lennie. Kiváló szolgálatot tesznek, ha fontos a megjelenés- pl. ki kell öltöznöd valahova- de már se időd, se kedved egy villám gyors diétába kezdeni. Ekkor kell előkapni a fiókból a titkos kis alakformáló fehérneműket, és bevetni a cél érdekében!

Íme néhány tanács, arra vonatkozóan, hogy mi szerint érdemes az  alak formáló fűző -t  vagy body-t megválasztani, annak érdekében,  hogy szerethető és kellemes legyen a viselése:

Miért hordj elasztikus női body-t?

Miért hordj elasztikus női body-t?

Miért hordj elasztikus női body-t? Érvek és ellenérvek

A női body mindig divatos női ruhadarab, használatával kapcsolatosan mégis megoszlanak a vélemények:Van aki esküszik rá, és még melegebb időben is hordja, de van, akit a számos előnye ellenére sem lehet rávenni a legnagyobb hidegbe sem a body viselésére. Nézzük meg mely szempontok alapján érdemes eldönteni, hogy szükségünk van-e rá.