Szállítás már 790 Ft-tól 16.990 Ft-tól INGYENES.     ÚJDONSÁG! 10306.jpg    Szájmaszk is kapható!                                                                                   

Alakformálás

A 3 legerősebb hatású alakformáló body

A 3 legerősebb hatású alakformáló body

Sokan kérdezizek tőlem, hogy melyik alakformáló bodyt válasszátok, melyik a "leghatásosabb". Tény és való, hogy a képről ezt nagyon nehéz eldönteni, mert csak egy tökéletes alakú nőt láthatunk egy szép fehérneműben.

Alakformáló fehérnemű teszt

Alakformáló fehérnemű teszt

Teszteltük a legnépszerűbb alakformáló fehérneműket és válaszoltunk a leggyakrabban feltett kérdésekre is.

Alakformáló harisnyanadrágok - neked is élned kell vele!

Alakformáló harisnyanadrágok - neked is élned kell vele!

Milyen alakformáló harisnyanadrágok vannak? Melyiket érdemes választanod? Összegyűjtöttúk a legnépszerűbb típusokat, melyeket kár lenne kihagynod!

Hasleszorító bugyi: a szülés utáni

Hasleszorító bugyi: a szülés utáni "rém"

A szülés utáni hasszorító ehérneműkről megoszlanak a vélemények. Van aki esküszik rá, hogy nélkülük nem megy simán a szülsé előtti forma visszanyerése, de van, aki szerint nem sokat ér az egész.

Összeoglaltuk mit érdemes tudni a témáról és milyen típusok közül választhastsz.

Van-e értelme az alakformáló fehérnemű viselésének?

Van-e értelme az alakformáló fehérnemű viselésének?

Az alakformáló fehérneműk széles választéka gyakorlatilag már közismertnek mondható. Vannak viszont olyan modellek, aminek a praktikus használatát sokáig kellett tervezni, annak érdekében, hogy napi szinten viselhetők legyenek, ilyenek például a karcsúsító fűzők vagy az alakformáló alsók, bugyik. A modern nők ezzel kapcsolatos igényei szinte naponta változnak. Talán ennek a ténynek is köszönhetjük a fűzőt leváltó alakformáló body létrejöttét. A karcsúsító alsók teremtői tudták, hogy szükség van egy olyan termékre, ami a női test problémásabb részeit képesek elrejteni. A kiálló has, a túlzottan nagy derék, a petyhüdt fenék nem csak rossz látvány lehet, de csökkentik a nők önbecsülését is. Nem is beszélve arról, hogy ez hogyan nézhet ki egy szűkebb ruhadarab alatt.

A hasleszorítós bugyi tőbbé már nem ciki

A hasleszorítós bugyi tőbbé már nem ciki

Az alakformáló fehérneműk viselése ma már mindennapos dolog. Legyen szó szűk szabású alakformáló alsó-ról, vagy akár magas derekú alakformáló fűző-ről. Köszönhetően annak, hogy olyan modern alapanyagokból dolgoznak a gyártók, melyek nemcsak kiváló tartást biztosítanak, de mindamellett kényelmes viseletet is. Így már csak az lehet a legnagyobb problémánk, hogy az igényeinknek megfelelő alakformáló fehérneműt vásároljunk. 

Dédanyáink száras bugyija

Dédanyáink száras bugyija

Száras bugyi alsó mire és kinek jó, vegyünk-e ilyet és mikor?

A száras bugyikról, száras alsóról mindenkinek, a dédmamája által hordott kinyúlt szexisnek aligha nevezhető alsónemű jut eszébe.  Pedig a női alsók, évszázadok óta óta szárral készültek. Még a 18. században is bő szárú csipkés alsókkal "hódítottak", és az alsónemű a mai "modern" kinézetét csak a 19. század közepe felé érte el.

Szexi vagy? Csak rajtad múlik!

Szexi vagy? Csak rajtad múlik!

A szexi külső ma már nem attól függ, hogy milyen alakkal rendelkezünk, sokkal inkább attól, hogy mennyi önbizalommal rendelkezünk. Általában véve azért a duci hölgyeknek sokkal körültekintőbben kell vásárolniuk, azonban némi kreativitással valóban szexisek és kívánatosak lehetnek. Egy minőségi fehérnemű remek választás lehet egy romantikus estére, amelyet némi egyedi kiegészítővel megfűszerezve valóban tökéletes és magabiztos megjelenést kölcsönözhet. A teltkarcsú idomok kapcsán azonban rengeteg mindenre oda kell figyelni, hiszen csakis akkor lesz előnyös egy melltartó, vagy éppen egy bugyi, ha kifejezetten megfelelő a méret.

Az alakformáló fehérneműkről - fűzők és alakformáló alsók

Az alakformáló fehérneműkről - fűzők és alakformáló alsók

Hogyan válasz alakformáló fűzőt, alsóneműt? Néhány alakformáló fehérneműnek minden fehérneműs-fiókban érdemes ott lennie. Kiváló szolgálatot tesznek, ha fontos a megjelenés- pl. ki kell öltöznöd valahova- de már se időd, se kedved egy villám gyors diétába kezdeni. Ekkor kell előkapni a fiókból a titkos kis alakformáló fehérneműket, és bevetni a cél érdekében!

Íme néhány tanács, arra vonatkozóan, hogy mi szerint érdemes az  alak formáló fűző -t  vagy body-t megválasztani, annak érdekében,  hogy szerethető és kellemes legyen a viselése:

Miért hordj elasztikus női body-t?

Miért hordj elasztikus női body-t?

A női body vagy divatbody különleges ruhadarab. Lehet hagyományos sportos alsó ruházat, de szexi csipkés body is, mely inkább már az erotikus ruhatár kelléke. De vegyük sorra, milyen típusok is vannak?