Szexi fehérnemű nagy méretben 

oldalanként
11 600 Ft‎

A leopárd minta a menő! Kényelms és szexi  plus size hálóing Donna minőségben, kényelmes szabással és anyagokból.

2 000 Ft‎

Ebben a pöttyös harisnyában nem lesz nehéz levenni a lébáról a választottadat. A pöttsös minta örök sláger, és ebben a harsisnyatartós változatban igazán érzéki is!

5 940 Ft‎ 6 600 Ft‎ -10%

7 110 Ft‎ 7 900 Ft‎ -10%

Enyhén áttetsző anyagból készült légies női hálóing spagettipántokkal, alakot leplező fazonal.

11 800 Ft‎

Időtlen nőies stílus. ujjatlan hálóing, közepes hosszúsággal, virág mintájú csipkével díszítve, kényelmes alapanyagból, nagyobb méretekben.

Mutat 1 - 40 / 64

Plus size fehérnemű, molett hölgyeknek

Ebben a kategóriában plus size fehérnemű, babydoll és hálóing és egyéb szexi darabokat találod, melyek kimondottan XL és nagyobb méretekben is készülnek, hogy a nagy méretekkel rendelkező, molett hölgyek is kényelmesen tudjanak válogatni a csábos fehérneműk között. Napjainkban szerencsére már több minőségi gyártó gondol a nagy méretű hölgyekre, és termékeiket már az ő igényeiknek megfelelően készítik, elasztikus anyagokból szélesebb méretskálával.

A molett fehérnemű méretezése

A megfelelő méret kiválasztásához javasoljuk a gyártő által kiadott mérettáblázatot. A szexi molett fehérnemű minőségében abszolút megbízhatsz, mert nagyon elasztikus, tartós, bőrbarát anyagból készülnek, így viselésük - sok hasonló kinában készült termékkel ellentétben- kényelmes és kellemes a bőrnek.