kari%20ikon.jpg Mesés Karácsonyi akciók -10-30%, hogy öröm legyen az ajándékozás! Szállítás már 690 Ft-tól 16990 Ft-tól INGYENES!

Fürdőruha

Egyrészes fürdőruhák górcső alatt

Egyrészes fürdőruhák górcső alatt

Elgondolkoztam rajta, hogy miért van az, hogy ősztől tavaszig alig esik szó a fürdőruhákról. Hiszen a műjaj ez idő alatt sem szűnik meg. Járunk uszodába, wellneszbe, sőt a szerencsésebbek eljuthatnak egy melegebb tengerpartra is!

Tudtad, hogy a bikinit egy mérnök tervezte?

Tudtad, hogy a bikinit egy mérnök tervezte?

A bikinit már nagymamáink is hordhatták, olyan régre nyúlik vissza a története. Íme egy kis összefoglalás, melyben meglepő dolgok derülnek ki erről a ma már hétköznapinak gondolt ruhadarabról.

Fürdőruha vásárlás szempontok D mellméret felett

Fürdőruha vásárlás szempontok D mellméret felett

D mellméret felett, bizony nehéz az üzletekben fürdőruhát, bikinit vásárolni, mivel, nagyobb méretekben egyszerűen nem kaphatóak a modellek. Ezért is van olyan fontos szerepe a webruházaknak a nagyobb méretű fürdőruhák piacán. A sikeres vásárláshoz nem kell mást tenned, csak odafigyelned a rendeléskor és átgondolni néhány fontos szempontot.

2019 évi fürdőruha trendek

2019 évi fürdőruha trendek

Érdekel, hogy mik lesznek a legújabb elemek a 2019 évi fürdőruha divatban?  Nem árt időben felkészülni, akár naprakészen követed a divatod, akár hidegen hagynak a legújabb trendek.

Tippek a szexi fürdőruha választáshoz

Tippek a szexi fürdőruha választáshoz

Mi kell ahhoz hogy trendi legyél a strandon? Gondold át alaposan mire van szükséged, mielőtt elkezdenéd a bevásárlást!

Anita fürdőruha - mit érdemes tudni róla?

Anita fürdőruha - mit érdemes tudni róla?

Az Anita fürdőruha márka  tervezésénél mindenekelőtt szem előtt tarják, a női alak sajátosságait. Úgy lettek kialakítva, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a testhez így a különböző alakú és méretű hölgyek széles körében eleget tud tenni az eltérő igényeknek.
A szabásnál különlegességnek számít a széles megerősített váll és hátpánt, és a mell részénél kialakított különböző típusú bélések. Aki egyszer megismerkedik ezzel a márkával, az szívesen vásárol belőle újra és újra, és ez nem véletlen.

Az  5 legkapósabb bikini fazon

Az 5 legkapósabb bikini fazon

Összegyűjtöttük, hogy az idén mely bikini modelleket szerettétek a legjobban, íme egy kis összefoglalás:

klasszikus formák, visszafogott nőies megjelenés jellemzi ezt a bikinit. Varrott, vékony szivacsos mellkosarai elég magasan záródnak, ami kimondottan előnyös a nagyobb keblű hölgyeknek.A bugyija is telitalálat, magas szabással, a min tája miatt optikailag keskenyíti a csípőt, ezért telt csípőre is bátran felvehető.

Hordjunk-e bikinit striás hassal?

Hordjunk-e bikinit striás hassal?

A striák miatt sokan nem mertnek kétrészes fürdőruhát, bikinit hordani, inkább egyrészes fürdőruhával takargatják a jellemzően a has alsó részén és a csípőn kialakult vonalakat.

Pedig a stria szinte minden nőt érint, előbb vagy utóbb, attól függően, hogy mennyire szerencsés ebből a szempontból, ezért kár szégyenkezni miatta.

Miért ne élveznéd a napsütés és a víz simogatását bikiniben csak mert attól tartasz, hogy másoknak nem tetszel majd?

Mi alapján válasz PLUS SIZE fürdőruhát?

Mi alapján válasz PLUS SIZE fürdőruhát?

A nagy méretű plus sizefürdőruha vásárlás szempontjai. Mi alapján válassz fazont és színt?

Ha Plus Size vagyis molett méretű vagy, akkor a fürdőruha vásárlás általában nem tartozik a kedvenc tevékenységeid közé, inkább nyomasztó, ám kötelező feladat! A legfontosabb szempont, az alakot a lehető legelőnyösebben mutassuk be, takarjon a fürdőruha pont ott, ahol kell, ne hívja fel a figyelmet a problémás helyekre, méretben pedig kényelmes legyen, és persze az sem árt, ha divatos a fazon és a szín.

Teltebb hölgyek, fürdőruhára fel!

Teltebb hölgyek, fürdőruhára fel!

A nyár beköszöntével azonban egyre nagyobb hangsúly kerül a fürdőruhadivatra is, éppen ezért a telt alakú hölgyek is megkezdik a tökéletes fürdőruha és bikini utáni hajszát. Régebben a molettek, illetve a dús keblűek számára szinte kötelező volt az egybe részes fürdőruha, mindenki ezt viselte, és nem is lehetett mást beszerezni sem. Ma már szerencsére nem kell lemondani a has napoztatásáról sem, mivel akár  két részes, bikini típusú fazonok közül is választhatunk, amelyek ugyanolyan divatosak, mint az átlagos méretben készült darabok. Szín –és méret tekintetében is több megoldás áll már rendelkezésünkre.