INGYENES SZÁLLÍTÁS már 15.000 Ft-tól!  Akciós termékek -10-30%-al%

Fürdőruha

Az alakodhoz válassz fürdőruhát!

Az alakodhoz válassz fürdőruhát!

Minden nő álma a karcsú test, zéró cellulit, tökéletes arányokkal párosítva. Ám ez nem sok mindenkinek adatott meg, így jogos a kérdés, „hogyan legyen trendi a külsőnk a strandon”?.
Mindenképp jó lenne tisztába lenni milyen szempontokat is vegyél figyelembe a testalkatod függvényében, mielőtt fürdőruhát vásárolsz

Anita fürdőruha - mit érdemes tudni róla?

Anita fürdőruha - mit érdemes tudni róla?

Az Anita fürdőruha márka  tervezésénél mindenekelőtt szem előtt tarják, a női alak sajátosságait. Úgy lettek kialakítva, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a testhez így a különböző alakú és méretű hölgyek széles körében eleget tud tenni az eltérő igényeknek.
A szabásnál különlegességnek számít a széles megerősített váll és hátpánt, és a mell részénél kialakított különböző típusú bélések. Aki egyszer megismerkedik ezzel a márkával, az szívesen vásárol belőle újra és újra, és ez nem véletlen.

2017 5 legkapósabb bikini modelle

2017 5 legkapósabb bikini modelle

Összegyűjtöttük, hogy az idén mely bikini modelleket szerettétek a legjobban, íme egy kis összefoglalás:

klasszikus formák, visszafogott nőies megjelenés jellemzi ezt a bikinit. Varrott, vékony szivacsos mellkosarai elég magasan záródnak, ami kimondottan előnyös a nagyobb keblű hölgyeknek.A bugyija is telitalálat, magas szabással, a min tája miatt optikailag keskenyíti a csípőt, ezért telt csípőre is bátran felvehető.

Hordjunk-e bikinit striás hassal?

Hordjunk-e bikinit striás hassal?

A striák miatt sokan nem mertnek kétrészes fürdőruhát, bikinit hordani, inkább egyrészes fürdőruhával takargatják a jellemzően a has alsó részén és a csípőn kialakult vonalakat.

Pedig a stria szinte minden nőt érint, előbb vagy utóbb, attól függően, hogy mennyire szerencsés ebből a szempontból, ezért kár szégyenkezni miatta.

Miért ne élveznéd a napsütés és a víz simogatását bikiniben csak mert attól tartasz, hogy másoknak nem tetszel majd?

Mi alapján válasz PLUS SIZE fürdőruhát?

Mi alapján válasz PLUS SIZE fürdőruhát?

A nagy méretű fürdőruha vásárlás szempontjai. Mi alapján válassz fazont és színt?

Ha Plus Size vagyis molett méretű vagy, akkor a fürdőruha vásárlás általában nem tartozik a kedvenc tevékenységeid közé, inkább nyomasztó, ám kötelező feladat! A legfontosabb szempont, az alakot a lehető legelőnyösebben mutassuk be, takarjon a fürdőruha pont ott, ahol kell, ne hívja fel a figyelmet a problémás helyekre, méretben pedig kényelmes legyen, és persze az sem árt, ha divatos a fazon és a szín.

Teltebb hölgyek, fürdőruhára fel!

Teltebb hölgyek, fürdőruhára fel!

A nyár beköszöntével azonban egyre nagyobb hangsúly kerül a fürdőruhadivatra is, éppen ezért a telt alakú hölgyek is megkezdik a tökéletes fürdőruha és bikini utáni hajszát. Régebben a molettek, illetve a dús keblűek számára szinte kötelező volt az egybe részes fürdőruha, mindenki ezt viselte, és nem is lehetett mást beszerezni sem. Ma már szerencsére nem kell lemondani a has napoztatásáról sem, mivel akár  két részes, bikini típusú fazonok közül is választhatunk, amelyek ugyanolyan divatosak, mint az átlagos méretben készült darabok. Szín –és méret tekintetében is több megoldás áll már rendelkezésünkre.