KIÁRUSÍTÁS!  -40-70% melltartó és fürdőruha! Utolsó darabok, keresd a méreted!

Pizsama 

Alkategóriák

oldalanként
Mutat 1 - 20 / 166

A pamut pizsama lehet-e  a csinos női pizsama?

pizsama még mindig az egyik legnépszerűbb hálóruha, legyen szó hosszú ujjú kényelmes férfi vagy női pamut pizsamáról, vagy könnyű nyári sortos pizsamáról. Aki ilyen fehérneműt hord, esküszik rá, és nem hajlandó semmi másban aludni. A hagyományosnak ismert pamut pizsama kétség kívűl az egyik legkényelmesebb otthoni ruhadarab és az alapanyagok evolúciójának köszönhetően, már attól és nem kell tartanod, hogy elnyúlik. A pizsamák legújabb generációját azok az luxus minőségű, magas pamuttartalommal rendelkező anyagokból készült exkluzív darabok alkotják, melyek akár elegáns szabadidőruhaként is funkcionálhatnak.

A szép női pizsama akkor is öltöztet, amikor csak otthonodban készülsz a pihenéshez, nem is beszélve arról, hogyha utazáson veszel részt, vagy olyan helyen kell megjelenni benne, ahol több ember is körülvesz. Női pizsamáink kényelmes elasztikus anyagból készülnek, sokféle érdekes kiegészítővel kombinálva, mint csipke, szalagok, vagy akár a tüll. Az urak körében a hagyományos előlgombos, vagy kockás pizsama nadrággal kombinált együttesek a kedveltek.

Egybepizsama vagy pizsama nadrág felsővel?

Az pizsama overálok, vagy egybepizsamák inkább a gyerekek körében elterjedtek, a felnőtteknek készült pizsamák többsége külön részes pizsama nadrág és valamilyen hozzá passzoló pizsama felső együttese.

Évszaknak megfelelően is érdemes más-más típusban aludni, mivel a nyári és a téli szoba hőmérséklete között akár 10 fok is lehet. A nyári pizsamák közül nagy kedvencek a rövid szárú, sortos pizsik, melyek vitathatatlan előnye, hogy nagy melegben is szellőznek, így kevésbé izzad bele a test a kánikulás éjszakákon. A téli pizsama is keresett, vastagabb anyaguk, hosszabb száruk és hangulatos stílusos mintájuk miatt. A nadrág hosszát tekintve a hosszúnadrágos klasszikus pizsamák a legelterjedtebbek, de évről évre népszerűbbek a halásznadrágos pizsamák és a rövid, sortos pizsamák is. Egyre több gyártó forgalmaz szexi pizsamákat is nők részére, selymes szatén anyagból csipke betétekkel, melyek túlmutatnak a a szokásos alvásfunkción.

A szatén pizsamától a karácsonyi pizsamáig

A pizsama kétség kívül az egyik leggyakrabban adott ajándékféle. Ki ne kapott volna már pizsamát karácsonyra? Mindig jól jön egy új darab belőle, ezért képtelenség melléfogni egy szép pizsamával a csomagban. Éppen ezért bármelyik szezonban jász nálunk, biztos lehetsz benne, hogy az Adora oldalán az alkalomnak megfelelő igényes és divatos pizsamákat találsz a létező összes stílusban.

Ami a méreteket tekinti a nagyobb méretű, vagy akár molett hölgyek is könnyen találnak megfelelő fazonú, csinos modelleket, mivel a legtöbb modell nagy méretekben is rendelhető. A férfi pizsamákat a visszafogott, klasszikusnak mondható stílus, és a sportosabb design jellemzi, és kiválóan kiegészíthetőek a webshopban található köntös választékkal, mivel a gyártók a modelleket egymáshoz készítik stílusban.

A pizsama rendelésnél a gyors és eredményes kereséshez ajánljuk a bal oldali szűrők használatát.