PURPLE+RIBBON.gif  Minden termékre -15%! kuponkód: pünkösd (érvényesíthető 05.19-05.21-ig a teljesáru termékekre).motionmailapp.com

Kategóriák

Vásárlóink mondták

“Tegnap a Budaörsi pontjukban vásároltam. Az eladó hölgy egy tünemény volt, kedves, készséges, segítőkész!!! Köszönöm a vásárlást! Minden jót kívánok!"

Éva

“Csak ajánlani tudom másoknak Ezúton is megköszönöm munkatársuk figyelmes, körültekintő segítségét.A közeljövőben is vásárolni szeretnék Önöktől. Köszönöm, hogy megkerestek!"

Katalin

“Köszönöm szépen a pontos és kedves kiszolgálást és hogy segítettek megtalálni a megfelelő méretet számomra! Biztosan visszatérek még!"

Szilvia

“Köszönöm a segítséget a személyes próbánál! A 3 db melltartó tökéletes, sosem tudtam még a méretemben ilyen jól vásárolni!"

Ilona

“Tegnap érkezett meg a harisnya amit rendeltem. Nagyon szépen köszönöm a gyors szállítást. Nagyon boldog vagyok hogy a méret kiváló lett és 100% hogy fogok még innen rendelni . Árban és méretben sem találnék Önöknél kiválóbbat! Ismételten köszönöm hogy visszaadták az hitemet hogy találhatok még magamra harisnyát!"

Zoé

“Először rendeltem szexisebb fehérneműt. A választásnál nagy gondban voltam, hogy melyik méret lesz jó rám, de maximális segítséget kaptam! A termék még szebb is volt mint a képen, és nagyon elégedett vagyok vele. Köszönöm a segítséget!"

Edina

Pizsama

 

pizsama még mindig az egyik legnépszerűbb hálóruha, legyen szó hosszú ujjú kényelmes férfi vagy női pamut pizsamáról, vagy könnyű nyári sortos pizsamáról. A pizsamák legújabb generációját azok az luxus minőségű anyagokból készült exkluzív darabok alkotják, melyek akár elegáns szabadidőruhaként is funkcionálhatnak. A csinos női pizsama akkor is öltöztet, amikor csak otthonodban készülsz a pihenéshez, nem is beszélve arról, hogyha utazáson veszel részt, vagy olyan helyen kell megjelenni benne, ahol több ember is körülvesz. Női pizsamáink kényelmes elasztikus anyagból készülnek, sokféle érdekes kiegészítővel kombinálva, mint csipke, szalagok, vagy akár a tüll. A nagyobb méretű hölgyek is könnyen találnak megfelelő fazonú, csinos modelleket. A férfi pizsamákat a visszafogott stílus, és a sportosabb design jellemzi. A kereséshez ajánljuk a bal oldali szűrők használatát.

alkategóriák

  • Női pizsama

    Aki a pizsamát szereti, az biztos nem mond le egykönnyen a viseléséről. A női pizsamák tárháza kifogyhatatlan stílussal, színnel és formavilággal ajándékoz meg minket, a választás az egyéni igényekre és ízlésre szabott. A klasszikus hosszú pamutpizsamák a hétköznapi nyugodt pihenés hűséges társai, míg az exklúzív anyagokból készült elegáns női pizsamák akár divatos otthoni nappali viseletnek is beillenek. Manapság már a női pizsama is lehet szexi. A szépség mellett fontos, hogy a pizsama kényelmes is legyen, és bőrbarát, jól szellőző anyagokból készüljön. Az biztos, hogy a női pizsama, sosem unalmas. A gyártók minden szezonban izgalmas és trendi színekkel és csábos design-al rukkolnak elő, így hozva meg a kedvünket a vásárláshoz.

  • Férfi pizsama

    Majdnem minden férfi hord pizsamát, sokunknak még nappali otthoni is legkedvesebb ruhadarabja kedvenc kényelmes pizsi. A pizsama tehát nélkülözhetetlen a férfi ruhatárból, egyébként pedig az egyik legelfogadottabb ajándék férfiaknak. Kiválóan kifejezi viselője egyéniségét, ízlését. Éppen ezért kínálatunkban megtalálod sz egyszínű, elöl gombos klasszikus pizsama fazonoktól kezdve az aktuális divatot tükröző színes, mintás pizsamákat. Télen a hosszú nadrágos, vastagabb anyagból készülő meleg pizsamák a keresettek, míg nyáron a jó szellőző anyagokból készült rövidnadrágos pamut pizsamák. Legyen szó bármelyikről is, egy szép pizsamában jó aludni, és egyből jobb kedved lesz, amint belebújsz. A webáruház kínál klasszikus kétrészes férfi pizsamát  és különálló pizsama alsó-t is így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő ruhadarabot.

oldalanként