delivery_1.pngINGYENES SZÁLLÍTÁS már 15.000 Ft-tól!  summer.jpgAkciós termékek -10-30%-al%

Férfi köntös 

oldalanként
Mutat 1 - 16 / 31

Mindenkinek megvan a kedvenc fürdőköpenye, amit sokszor akkor is visel, amikor már bőven megérett a cserére. A köntös ajándéknak is tökéletes, ezért a férfi köntös webáruház változatos stílusú fürdőköpenyeket kínál széles méretsorral.

Milyen köntös fajták találhatóak meg?

A meleg férfi frottír köntösök jó nedvszívó képességüknek köszönhetik sikereiket, vastag puha anyagból készülnek, míg a vékonyabb bársonyszerű plüss köntösöket inkább puhaságukért keresik. A férfiaknak is gyártanak az úgynevezett divatos wellsoft anyagból köntösöket. A wellsoft egy puha, szőrmeszerű anyag mely nemcsak kellemes tapintású, és puha érzetű de ráadásul jó szín-és formatartó is.

A kapucnis fürdőköpeny inkább az uszoda világába való vagy a sportruházatok kiegészítőjeként ajánljuk, de vannak akik a fürdőszobából sem szeretnek fürdőköntös nélkül kilépni. A vékonyabb anyagból készült pamut köntösöknek elsősorban a nyári időszakban van létjogosultságuk, míg a vastag, puha anyagból készült hosszú köntösök elegánsak és akár otthoni viseletnek is hordhatóak a mára már elavult házikabátok helyett.

A házikabáttól a fürdőköpenyig

A köntös zsabású ruhadarab szinte egyidős az első öltözékek megjeneésével. Egyszerű szabásuk könnyű varrhatóságuk miatt régebben általános öltözetek is köntös szerűek voltak, a világ minden táján viseltek ehhez hasonló ruhadarabokat. Csak valahol a 17. század környékén jelentek meg a már házikabátnak is nyugodtan nevezhető nevezhető otthoni neglizsék, melyet férfiak viseltek, és elsődleges céljuk az volt, hogy az alsóruházatban ne kelljen mutatkozni a család vagy a személyzet előtt. Fürdésről ekkor még szó sem volt, csak egy kényelmes otthoni visletről. A mai értelembe vett és használt fürdőköpeny csak a fürdőkutúra elterjedésével és általánossá válásával jelent meg, ekkor már, a puhaság és a melegség mellett az is követelmény lett, hogy a köntös nedvszívó anyagból készüljön, és gyorsan száradjon.

Köntös márkák

Minőségi gyártók termékeit ajánljuk, köntös márkáinkkal egyszerű a vásárlás: Key, Delafense, Luna, L&L és más gyártók.  A köntösökhöz stílusban és színben is találsz színbenn és fazonban megfelelő pizsamát, rövid és hosszú változatban is. Bő szabásuk miatt a köntösök esetében a méret választás viszonylag egyszerű, termékoldalakon megtalálhatod a gyártó mérettáblázatát, melyekből S-től akár 4XL-es nagy méretig válogathatsz.