Férfi köntös 

13 680 Ft‎ 15 200 Ft‎ -10%

11 790 Ft‎ 13 100 Ft‎ -10%

16 400 Ft‎

Klasszikus szabású férfi köntös, naygon puha anyagból. Kapucnival és kényelmes zsebekkel. otthonra, vagy utazáshoz is ideális, időtlen divatú alapdarab, melynek minden férfi szekrényében ott a helye.

16 400 Ft‎

Galléros férfi köntös, anyagában nyomott szép mitázattal. Oldalt zsebekkel, kalsszikus és férfias fazonban, mely kedvenccé teszi ezt a darabot.

16 400 Ft‎

Klasszikus fazonú, galléros fürdőköpeny, puha, kellemes alapanyagokból. Zsebekkel és megkötővel, klasszikus hangulatot isézve.

13 590 Ft‎ 15 100 Ft‎ -10%

13 500 Ft‎ 15 000 Ft‎ -10%

11 325 Ft‎ 15 100 Ft‎ -25%

15 375 Ft‎ 20 500 Ft‎ -25%

Mutat 1 - 32 / 32

Mindenkinek megvan a kedvenc fürdőköpenye, amit sokszor akkor is visel, amikor már bőven megérett a cserére. A köntös ajándéknak is tökéletes, ezért a férfi köntös webáruház változatos stílusú fürdőköpenyeket kínál széles méretsorral.

Milyen férfi köntös fajták találhatóak meg a webáruházban?

A meleg frottír köntösök jó nedvszívó képességüknek köszönhetik sikereiket, vastag puha anyagból készülnek, míg a vékonyabb bársonyszerű plüss köntösöket inkább puhaságukért keresik. A férfiaknak is gyártanak az úgynevezett divatos wellsoft anyagból köntösöket. A wellsoft egy puha, szőrmeszerű anyag mely nemcsak kellemes tapintású, és puha érzetű de ráadásul jó szín-és formatartó is, mindenkinek ajánljuk aki vékonyabb, jó esésű köntöst keres.

A kapucnis fürdőköpeny inkább az uszoda világába való vagy a sportruházatok kiegészítőjeként ajánljuk, de vannak akik a fürdőszobából sem szeretnek fürdőköntös nélkül kilépni. A vékonyabb anyagból készült pamut köntösöknek elsősorban a nyári időszakban van létjogosultságuk, míg a vastag, puha anyagból készült hosszú köntösök elegánsak és akár otthoni viseletnek is hordhatóak a mára már elavult házikabátok helyett.

Miért kihívás a férfi frottír köntös?

A férfiak más elvárásokat támasztanak egy fürdőköntössel szemben mint a hölgyek A fő szempont, hogy legyen kényelmes és az sem árt ha nem kell mellette törölközőt használni. A frottír egy pamut alapú anyag, mely kiváló nedvszívó képességű, emellett puha érzetű és kellemes tapintású. Hogy mennyire használható törülköző helyett, azt nagyban befolyásolja, a szövés sűrűsége és az anyag vastagsága, összességében a szövet súlya. A jó minőségű frottír anyag tehát hurkolt felületű, és ha azt akarjuk, hogy jó nedvszívó képességű is legyen, akkor vastagnak is kell lennie.

 A mai értelembe vett és használt férfi fürdőköpeny csak a fürdőkutúra elterjedésével és általánossá válásával jelent meg, ekkor már, a puhaság és a melegség mellett az is követelmény lett, hogy a köntös nedvszívó anyagból készüljön, és gyorsan száradjon.