Kétrészes fürdőruha 

Alkategóriák

oldalanként
Mutat 1 - 20 / 146

Bikini vásárlás határok nélkül

Az Adora fehérneműnél minden női formát és méretet ünneplünk, ezért különböző fürdőrha fazonok széles  dtílus és méretskáláját mutatjuk be a kínálatban hogy akár a forró tengerparti homokot taposd akár az uszoda vizében fogod szelld a habokat, jól fogod benne érezni magad. 

Szabadon szeretnél napozni a strandon? A kétrészes fürdőruha szabadabb viselet, tagolja a testet, ami főleg alacsony testalkat esetében előnyös, engedi napoztatni a hasat és a teljes hátat, kiemeli a melleket, és egy jól megválasztott magasabb derekú alsó takar a has hurkáiból. A felső rész általában merevítővel készül, így ugyanazt a tartást, emelést és dekoltázst nyújtja mint egy hagyományos merevítős melltartó. Vannak merevítő nélkül készült bikini felsők is, ezeket is ugyanolyan jól tartanak, csak a merevítők helyett a vékony szivacsos bélés és a körpánt biztosítja a megfelelő mellemelést. Kijelenthetjük, hogy a bikinik ma már elfogadottak minden testalkatra.

Régebben a molett, illetve a nagy mellű hölgyek számára szinte kötelező volt az egybe részes fürdőruha, mindenki ezt viselte, és nem is lehetett mást beszerezni sem. Ma már szerencsére nem kell lemondani a has napoztatásáról sem, a bikini webshop kínálatában mivel akár két részes fürdőruhák vagy más néven bikinik  közül is választhatunk nagyon széles méretsorral, nagy méretekben is, amelyek ugyanolyan szépek és divatosak, mint az átlagos méretben készült darabok. Szín –és méret tekintetében is több megoldás áll már rendelkezésünkre, legyen szó egyszínű fekete fürdőruháról, vagy akár vagány színkombinációról is. Akciós terméket is bőven találsz kínálatunkban, csak ne felejts el időről időre visszalátogatni, mert a leárazások mindig más termékekre érvényesek.

Magas derekú bikinik, nem csak telt alakra

A csípőn alacsonyan végződő bikini alsók emllett évről évre egyre népzserűbbek, a magas derékkal készült alsók. Ezek nagy előnye, hogy laposabb hasat varázsolnak, miközben optikailag hosszabbítják a lábakat. Számos gyártó készíti úgy az alsókat, hogy azokat szabadon lehessen kiválasztani a felsőhöz, és egy modellből gyártanak alacsonyabb, illetve magasabb derekú alsókat is.

Calcedonia bikinik kontra Adora bikinik

A mindelütt megtalálható fürdőruha üzletek méretkínálatánál jóval szélesebb mérettartományban találhatsz nálunk bikiniket. Hisszük, hogy a nagyobb mellekkel rendelkező hülgyeknek is jár szép és divatos bikini, ezért évről évre a felkutatjuk a nagy kosárméretekben is forgalmazó legjobb fürdőruha gyártókat. A fazonok választéka is széleskörű. A push up bikini fazonoktól a szivacs nélküli modellekig, az egy részből szabott mellkosarastól a több részből szabottig  minden fazonú bikini rendelkezésre áll.