Kétrészes fürdőruha 

Alkategóriák

oldalanként
13 410 Ft‎ 14 900 Ft‎ -10%

Mutat 1 - 28 / 164

Bikinik minden testalkatra

Szeretsz napozni, viszont nem szereted a vizes fürdőruhát a hasadon? Tény és való, hogy a bikinik olyan szabadságot adnak, amely az egyrészeseknél elképzelhetetlen. Sokan mégis idegenkednek tőle, mert jóval kevesebbet takarnak az alakból. Uszodába talán valóban ideálisabb egy egyrészes modell, de a strandon, a napfényben praktikusabbak a kétrészesek. Az Adora webáruházban kapható bikini felsők olyan fazonnal és alapanyagokból készülnek, hogy a nagyobb melleket is megtartják, így mérettől függetlenül élvezheted a bikinik nyújtotta kivételes életérzést. A legtöbb modellehez a bikini alsó részt külön tudod megrendelni, így kiválaszthatod a neked tetsző méretet, sőt sok esetben még a bugyi fazonját is.

Az Adora fehérneműnél minden női formát és méretet ünneplünk, ezért különböző 2019-es bikinik széles  stílus és méretskáláját mutatjuk be a kínálatban hogy akár a forró tengerparti homokot taposd akár az uszoda vizében fogod szelld a habokat, jól fogod benne érezni magad. 

Molett bikinik, a napozás öröméért

Régebben a molett, illetve a nagy mellű hölgyek számára szinte kötelező volt az egybe részes fazon, mindenki ezt viselte, és nem is lehetett más fürdőruhát beszerezni sem.

Ma már szerencsére nem kell lemondani a has napoztatásáról sem, mivel akár kétrészes bikinik közül is választhatunk nagy méretekben is, amelyek ugyanolyan divatosak, mint az átlagos méretben készült darabok. Szín és méret tekintetében is több megoldás áll már rendelkezésünkre, legyen szó egyszínű fekete fürdőruháról, vagy akár vagány színkombinációról.

Az Adora bikinik különlegessége

A  fürdőruhák az üzletek méretkínálatánál jóval szélesebb mérettartományban elérhetőek.  Hisszük, hogy a nagyobb mellekkel rendelkező hölgyeknek is jár szép és divatos megjelenés, ezért évről évre a felkutatjuk a nagy kosárméretekben is forgalmazó legjobb fürdőruha gyártókat. A fazonok választéka is széleskörű. A push up bikini fazonoktól a szivacs nélküli fürdőruhákig az egy részből szabott mellkosarastól a több részből szabottig  minden fazonú bikini rendelkezésre áll.

A kétrészes fürdőruha szabadsága

Szabadon szeretnél napozni a strandon? A kétrészes fürdőruha szabadabb viselet, tagolja a testet, ami főleg alacsony testalkat esetében előnyös, engedi napoztatni a hasat és a teljes hátat, kiemeli a melleket, és egy jól megválasztott magasabb derekú alsó takar a has hurkáiból. Kijelenthetjük, hogy a bikinik és a tankinik is ma már elfogadottak minden testalkatra.

Európai fürdőruha márkák kínálata

Termékeink kivétel nélkül európában készülnek, olyan gyáróknál, melyek nagy hangsúlyt helyeznek a minőségi alapanyagokra és a modern varrási technológiára. A fürdőruha alapanyagok ezért nagymértékben UV és klór állóak, sokáig napozhatsz bennük, anélkül hogy kifakulnának, vagy kinyúlnának.