Bikinik 

Alkategóriák

oldalanként
Mutat 1 - 44 / 130

Ha nyár akkor női bikini szett!

női bikini karcsúsítja az alakot, és kiemelik annak előnyeit. Magas derekú fürdőruhát ajánlunk azok számára akik szeretné elfedni az alak apró tökéletlenségeit  amely karcsúsítja a hasat és a csípőt, az átgondolt szabás pedig optikailag meghosszabbítja a lábakat. A kétrészes fürdőruhák eltakarják a hasat, aminek köszönhetően elfeded a zavarba ejtő hegeket vagy striákat, miközben kiemeled a derekát.

A telt mellű hölgyek  is megtalálják a tökéletes fürdőmelltartót maguknak. A nagy melleknek szentelt kétrészes bikini felsők merevítőkkel és béléssel vannak megerősítve. A modellek széles, állítható vállpántokkal készültek amelyek biztosítják a mell tökéletes megtámasztását. Ha mell kiemelése a cél válassza ki a tökéletes kétrészes push-up bikini felsőt. 

A kínálatunkban bemutatott  kétrészes fürdőruha lehetővé teszi, hogy minden hölgy magabiztosan és vonzóan érezze magát a strandon vagy a medencében. A minták és az élénk színek széles választéka tökéletesen illeszkedik a nyári kikapcsolódás hangulatához. Mindannyiótoknak talál egy vonzó ajánlatot, függetlenül az alakjától. 

Kétrészes fürdőruha szettjeink vannak nagy mellű és valamivel nagyvonalúbb formájú nők számára. Függetlenül attól, hogy inkább a napozóágyon pihen, vagy a vízben aktívan szórakozik, kétrészes bikini fürdőruháink lehetővé teszik, hogy teljes mértékben élvezze a nyaralást, és szép, napsütéses emlékeket idézzen fel.

Változó bikini  trendek 

Amikor a fürdőruha divatról van szó, érdemes néhány kulcsfontosságú tényezőt megemlíteni Bár a fürdőruhák fazonja sok közös elemmel rendelkezik, mégis minden gyártó egyéni elemeket épít be.A push up szivacs mindig is a kisebb mellű nők barátja volt. Ezek a kétrészes fürdőruhák bikini alsónból és, push-up melltartóból állnak lehetővé teszik a kisebb mellek impozáns megjelenítését is. A Prieston.hu-n kínált fürdőruhák nemcsak egyedi szabásúak és színűek, hanem tökéletesen illeszkednek és jól tartják a melleket. Érdemes elgondolkodni a strandkellékeken is, amelyek tökéletesen kiegészítik majd a nyári öltözéket!

A nyári strandruhatrendek között szerepelnek a magas derekú fürdőruhák is. Ezek mind olyan fürdőruhák, amelyekben a bikini alsók  szabása elrejt egy kis pocakot. Kiváló választás lehet  a körte alakú nők, valamint a plusz méretű alsónkat keresők számára. A megfelelő strandruha eltakarja a pocakot, kiemeli a szexi combot és kiemeli a melleket. 

Kétrészes fürdőruha - melyiket válasszuk a strandra?

Nincsenek korlátok. Sokan választanak klasszikus fekete fürdőruhát választanak, amelyek tökéletesen kiemelik az alakot, és elrejtik a kis testhibákat. A fekete jól mutat a fehérrel, ezért ezek a kombinációk minig megjelennek a választélban. Egyszínű fürdőruhákból sincs hiány. Tengerészkék fürdőruhát keresel, vagy esetleg narancssárga fürdőruhát? Zöld bikinire vágysz, hogy kiemeld a vörös fürtjeidet? Nézz körül oldalunkon.