Bikinik 

Alkategóriák

oldalanként
25 490 Ft‎

Anita fürdőruha nagy mellű  hölgyeknek I kosárméretig . A bikini felső szabásának és a speciális megerősítések biztosítják a szuper erős alátámasztást nyújt egészen I. méretig.

3 900 Ft‎

Stílusos fekete strandtunika, amely izgalmas horgolt motívumokkal díszített a dekoltázsnál és az ujján. Az alsó szegélyén divatos rojtok találhatók, amelyek egyedi megjelenést és bohém hangulatot kölcsönöznek a darabnak. EU 40/42-es méret. lezser fazon

Mutat 1 - 44 / 110

Ha nyár akkor női bikini szett!

Szeretsz napozni, viszont nem szereted a vizes fürdőruhát a hasadon? Tény és való, hogy a bikinik olyan szabadságot adnak, amely az egyrészeseknél elképzelhetetlen. Sokan mégis idegenkednek tőle, mert jóval kevesebbet takarnak az alakból. Uszodába talán valóban ideálisabb egy egyrészes modell, de a strandon, a napfényben praktikusabbak a kétrészesek.

Molett bikinik, a napozás öröméért

Régebben a molett, illetve a nagy mellű hölgyek számára szinte kötelező volt az egybe részes fazon, mindenki ezt viselte, és nem is lehetett más fürdőruhát beszerezni sem.

Ma már szerencsére nem kell lemondani a has napoztatásáról sem, mivel akár kétrészes bikinik közül is választhatunk nagy méretekben is, amelyek ugyanolyan divatosak, mint az átlagos méretben készült darabok. Szín és méret tekintetében is több megoldás áll már rendelkezésünkre, legyen szó egyszínű fekete fürdőruháról, vagy akár vagány színkombinációról.

Női bikini webshop 2022

Szabadon szeretnél napozni a strandon? A kétrészes fürdőruha szabadabb viselet, tagolja a testet, ami főleg alacsony testalkat esetében előnyös, engedi napoztatni a hasat és a teljes hátat, kiemeli a melleket, és egy jól megválasztott magas derekú alsó takar a has hurkáiból. A push-up bikini fazonok szépen kiemelik a melleket, és  felsőtercre szegezik a tekintetet.