TANKINI 

11 520 Ft‎ 12 800 Ft‎ -10%

Bájos, érzéki tankini felső - mikroszálas anyagból készült divatos tankini profilos, merevített mellkosarakkal Állítható vállpántokkal (nem cserélhetők). Hátul t kapcsokkal rögzíthető az anyag alatt elrejtve.

11 970 Ft‎ 13 300 Ft‎ -10%

Tankini felső merevítős, bélelt mellkosarakkal és divatos hálós betéttel. A oldalán húzózsinórral állíthatod be akívánt magasságot.

0 Ft‎

Kétrészes tankini fürdőruha. Rugalmas, kiváló minőségű, sima anyagból készül.  Keskeny, állítható vállpántokkal lecsatlakoztathatósággal, szivacsos mellkosarakkal.

0 Ft‎

Kétrészes tankini fürdőruha, szivacsos mellkosarakkal. Rugalmas, kiváló minőségű, sima anyagból készül. Felsőrészkeskeny, állítható hevedereken, lecsatlakoztathatósággal. Termikusan öntött vékony habcsészék, csak oldalsó merevítőkkall. Mintás felső, egységes alsó résszel. Sima, klasszikus szabású bikini bugyi. Belső rész további anyagréteggel bélelt....

Mutat 1 - 5 / 5

A tankini felső áldásos hatásai

A tankini felsők méltán népszreűek. Egyesítik az egyrészesek előnyeit a kétrészesek kényelmével. Ápol és eltakar, a kritikus testrészeken mégis egyszerű benne a mozgás és a mosdóba járás. Ráadásul a kimondottan alacson yés amagas hölgyeknek is előnyösebb mint az egyréses, mert könnyebb a méretválasztás. Hátránya, hogy mivel nincs az alsóhoz rögzítve, könnyebben felcsúszik a vízben, illetve  deformálódhat, el is nyúlhat az anyag.

Kinek ajánlott a merevítős tankini?

A merevítőkkel készült tankinit elsősorban a nagyobb mellű hölgyeknek ajánljuk, ahol a melleket célszerű jobban tartani. A merevítők mellett a vékony szivacsos melltartó-rész megoldások is alkalmasak erre a feladatra, ezért a mindkét típust bátran rendelhetik.