Tankini 

Mutat 1 - 2 / 2

Az alakformáló tankini felső áldásos hatásai

Az alakformáló tankinuk méltán népszreűek. Egyesítik az egyrészesek előnyeit a kétrészesek kényelmével. Ápol és eltakar, a kritikus testrészeken mégis egyszerű benne a mozgás és a mosdóba járás. Ráadásul a kimondottan alacson yés amagas hölgyeknek is előnyösebb mint az egyréses, mert könnyebb a méretválasztás. Hátránya, hogy mivel nincs az alsóhoz rögzítve, könnyebben felcsúszik a vízben, illetve  deformálódhat, el is nyúlhat az anyag.

Tankini - minden alakhoz tökéletes fürdőruha

A tankini egy olyan fürdőruhatípus, amely egy felső és a klasszikus alsó rész kombinációja, amely a hagyományos bikini része. Nagy előnye, hogy rendkívül kényelmes viselet. Lehetővé teszi, hogy ügyesen elrejtse az alakj hibáit, és kiemelje, ami kiemelést érdemel.

Egyrészes vagy kétrészes?Ezt a kérdést sok nő teszi fel magának, amikor a strandszezonra készül. Az alakjuk megfigyelése és annak elemzése, hogy mit lenne jó elrejteni, egyrészes fürdőruha vásárlásához vezet. Ez tűnik a legjobb megoldásnak, ha a célunk bizonyos testhibák elrejtése. Azonban gyakran kiderül, hogy az egyrészes fürdőruha ahelyett, hogy eltakarna bizonyos dolgokat, egyértelműen kiemeli és megmutatja azokat. Ilyen helyzetben sokkal ésszerűbb egy tankini - egy pólóból (felső) és egy bugyiból álló szett - választása. A bikinik és az egyrészes fürdőruha legjobb tulajdonságait ötvöző tankinik kényelmet és szabadságot biztosítanak. A tankinik nem csak filigrán nőknek, hanem molett hölgyeknek is remekül állnak. 

Trendi a tankini fürdőruha?

A divat ismétli önmagát. Néhány évszakonként egy szempillantást vet az elmúlt évtizedek trendjeire. A tervezők, a divattervezők és a bloggerek izgatottan várják a tankinik visszatérését. Nem csoda – ez a fürdőruha rendkívül eredeti, vonzó és kényelmes.

Mintás és egyszínű tankinik – találd meg a saját stílusod!

Ha divatos tankinit keresel válassz mintás stílust. Szereted a klasszikusokat Biztosan tetszeni fog egy fekete tankini, amelynek felsője fenekét fedi, és finoman párnázott melltartója van. Az állati, trópusi és etnikai mintás típusok az eredeti és merész stílust kedvelő nőknek valók. Az élénk színek és a kifinomult minták tökéletesek a nyárra – különösen a stranddivatban. Ügyeljen a vízszintes csíkokkal ellátott modellekre, amelyek gyönyörűen formálják az alakot. A természetes megjelenés kedvelőinek nyugodt, finom árnyalatú zöld színűt ajánlunk. Rendkívül divatosak a nagy virágminták, növényi motívumok és egzotikus állatminták - a foltok, a leopárdminta, a zebraminta örök slágerek.

Mivel viselhető a tankini?

A tankini nem csak a hozzá való bikini alsóval, hanem rövidnadrággal, farmerrel, sőt rövid szoknyával is jól mutat. Szinte korlátlan lehetőségeket biztosít. Minden korosztály számára megfelelő - a tankinit a tizenévesek és az ötven év feletti hölgyek is viselhetik. Lehetővé teszi, hogy lazának érezd magát, és kényelmet is biztosít anélkül, hogy korlátozná a mozgást. Kiváló alternatíva azoknak a hölgyeknek, akik kompromisszumot keresnek az egyrészes és a népszerű bikini között, amely nem annyira elnéző az alak hiányosságait illetően.