FÜRDŐRUHA 

Alkategóriák

oldalanként
Mutat 1 - 20 / 336

Milyen szempontok alapján válasz fürdőruhát?

Minden nő álma a karcsú test, zéró cellulit, tökéletes arányokkal párosítva. Ám ez nem sok mindenkinek adatott meg, így jogos a kérdés, hogyan legyen a külsőnk a mégis trendi strandon? A bikinik vagy az egybe fürdőruhák az előnyösebbek?

Mindenképp jó lenne tisztába lenni milyen szempontokat is vegyél figyelembe a testalkatod függvényében, mielőtt átnézed a fürdőruha webáruház kínálatát.

Kisebb a melled mint szeretnéd?

Ha az arányaidon javítani szeretnél, a bikinik a segítségedre lesznek. Mindenképp mintás bikini felsőt válasz, lehetőleg színeset. A nagy minták ugyanis optikailag nagyítják a felületet. Ilyenek lehetnek a nagy virágok, különböző geometria minták, vagy akár a vízszintes csíkozás is. Ne félj a szivacstól vagy akár egy push-up melltartótól, mert hidd el, azok csodákra képesek.  De akár egy bandeau fazon is praktikus lehet számodra, mert azok szépen kiemelik a vállaidat, és így még nőiesebb megjelenést kölcsönözhet neked. A színeknél a világos árnyalatú bikinit ajánlom inkább, különösen, ha azok a felső és az alsó részen kombinálva vannak.

A vízszintes balkonett vagy  fazon egyébként kiváló keskeny vállak esetén is, ha optikailag szélesíteni szeretnéd a felsőtestedet.                                                               

Nagyok a melleid?

A nagy mellű hölgyeknél a merevített, szivacs nélküli fürdőruha lehet a megfelelő választás. Az se utolsó szempont, ha figyelünk a vállpántok szélességére, hisz a széles pánt biztonságosabb tartást nyújt és nem utolsó sorban szexisebb megjelenést kölcsönöz. Az is megoldás lehet számodra, ha olyan modellre esik a választásod, ami nyakban kötős pántokkal készült.
Oldalán megkötős bikini alsó kiemeli a csípődet, ami elősegít abban, hogy egyensúlyozd az arányaidat. Színválasztásnál inkább az egyszínű bikiniket javaslok, akár világos, akár sötét árnyalatokat részesíted előnyben. Az apróbb minták is megengedhetőek lehetnek mert optikailag csökkentik a felületet. Mindenképp érdemes kerülni a fényes anyagokat, a nagy mintákat és a vízszintes csíkozásokat.                                                       

Túl széles a csípőd?

Ha az úgynevezett körte alakod van, számos lehetőség nyílik ezek korrigálására a fürdőruhában, azonban néhány szempontot fontos szeme előtt tartanod.

Az fürdőbugyi fazonja lehetőleg „V” alakban vágott legyen, mert az optikailag karcsúsít, így elérhető a kívánt homokóra hatás.
A kevésbé szerencsés hölgyeknek egyszerű módja van, hogy elrejtsék a kínos részeket, ha szellős szoknya fazont, esetleg tunika szerű modellt választanak. Érjük el, hogy a szemeket inkább a felső részre vonzzuk, ezért inkább ezek a részek legyenek mintásabbak. A különböző fodros megoldások, díszes csíkok, élénk színek segítenek neked ebben. Érdemes még figyelni arra, hogy a bikinik oldalszínei sötétebbek legyenek, mint a közepe. Ezzel is segítve a karcsúbb hatás elérését.                                          

Túl széles a vállad?

Ha V formájú alakod van, akkor akár egyrészes, akár kétrészes modellre esik a választásod, a mély nyakkivágás sokat segíthet a széles vállak kompenzálására. Szerencsés, ha az alsó rész mintásabb, így inkább arra fog fókuszálni a figyelem. Praktikus lehet a különböző minták használata, amely eltereli a figyelmet a vállakról. A vállpántok jobb, ha úgy vannak kialakítva, mint a hagyományos melltartó pántok. Kerüld a nyakba kötős fürdőruhát, mert az még szélesebbnek mutatják a válladat.                                                 

Nagy a hasad, és nem látod a derekadat?

Az alma típusú hölgyeknek célszerű lemondani az egyrészes fürdőruhákról. Inkább egy tankini, vagy lazább bikini top lenne a jó választás. A kétrészes bikini fazonok bőven kaphatóak a fürdőruha webáruház kínálatában és  optikailag tagolják az alakot, ezáltal karcsúbb felsőtestet mutatnak. Figyelj arra, hogy a fürdőruha felsőrészhez olyan bugyit válassz, aminek szélesebb a derékrésze, ezzel is tudod hangsúlyozni a kisebb részeket. Ha mellette nagyobb mellekkel rendelkezel, könnyen tudsz segíteni magadon akár egy gyűrődött, akár fodros megoldásokkal, egyedi formatervezésekkel és színekkel. Ha sovány a lábad, válassz magas derekú bugyit. Amit érdemes kerülnöd, az a fényes szövet használata, a nagy minták és vízszintes csíkok a hasnál.

Ha ragaszkodsz az egyrészesekhez, akkor, neked találták ki azokat a női fürdőruhákat, ami oldalt kivágott szabással van készítve. Ezek a kivágott részek sokkal keskenyebbé teszik a derekadat. Szintén tuti befutó az olyan egyrészes fürdőruha, ahol középen színes, esetleg mintás anyag fut végig, az oldalán meg sötét, egyszínű anyag segít karcsúbbnak láttatni a derekat.

Bikinik minden testalkatra

Szeretsz napozni, viszont nem szereted a vizes fürdőruhát a hasadon? Tény és való, hogy a bikini olyan szabadságot ad, amely az egyrészeseknél elképzelhetetlen. Sokan mégis idegenkednek tőle, mert jóval kevesebbet takarnak az alakból. Uszodába talán valóban ideálisabb egy "stabil" egyrészes modell, de a strandon, a napfényben praktikusabbak a kétrészesek. Az Adora webáruházban kapható bikini felsők olyan fazonnal és alapanyagokból készülnek, hogy a nagyobb melleket is megtartják, így mérettől függetlenül élvezheted a bikinik nyújtotta kivételes életérzést. A legtöbb modellehez az alsó részt külön tudod megrendelni, így kiválaszthatod a neked tetsző méretet, sőt sok esetben még az alsó fazonját is.

Az Adora fehérneműnél minden női formát és méretet ünneplünk, ezért különböző 2019-es fürdőruha fazonok széles  stílus és méretskáláját mutatjuk be a kínálatban hogy akár a forró tengerparti homokot taposd akár az uszoda vizében fogod szelld a habokat, jól fogod benne érezni magad. 

Régebben a molett, illetve a nagy mellű hölgyek számára szinte kötelező volt az egybe részes fazon, mindenki ezt viselte, és nem is lehetett más fürdőruhát beszerezni sem. Ma már szerencsére nem kell lemondani a has napoztatásáról sem, mivel akár bikinik  közül is választhatunk nagyon széles méretsorral, nagy méretekben is, amelyek ugyanolyan szépek és divatosak, mint az átlagos méretben készült darabok. Szín –és méret tekintetében is több megoldás áll már rendelkezésünkre, legyen szó egyszínű fekete fürdőruháról, vagy akár vagány színkombinációról is. Akciós fürdőruha terméket is bőven találsz kínálatunkban, csak ne felejts el időről időre visszalátogatni, mert a leárazások mindig más termékekre érvényesek.

Magas derekú alsók, nem csak telt alakra

A csípőn alacsonyan végződő bikini alsók emllett évről évre egyre népzserűbbek, a magas derékkal készült fürdőruha alsók. Ezek nagy előnye, hogy laposabb hasat varázsolnak, miközben optikailag hosszabbítják a lábakat. Számos gyártó készíti úgy az alsókat, hogy azokat szabadon lehessen kiválasztani a felsőhöz, és egy modellből gyártanak alacsonyabb, illetve magasabb derekú alsókat is.

Az Adora bikinik különlegessége

A  fürdőruhák az üzletek méretkínálatánál jóval szélesebb mérettartományban elérhetőek.  Hisszük, hogy a nagyobb mellekkel rendelkező hölgyeknek is jár szép és divatos megjelenés, ezért évről évre a felkutatjuk a nagy kosárméretekben is forgalmazó legjobb fürdőruha gyártókat. A fazonok választéka is széleskörű. A push up bikini fazonoktól a szivacs nélküli fürdőruhákig az egy részből szabott mellkosarastól a több részből szabottig  minden fazonú bikini rendelkezésre áll.

2019-es furdőruhák

A klasszikus fazonok mellett a legújabb divatirányzatok képviselőit is megtalálod. A 2019 es fürdőruha divat jellegzetes darabjai az öves fürdőruhák és bikini alsók, a fodor, no és persze a  retro motívumok változatlanul népszerűek. Minták tekintetében a geometrikus mellett a virágok és az állatbőr minta a felkapott ebben az évben. Az egyszínű modelleket különböző kivágásokkal és áttetsző betétekkel teszik egyedivé a gyártók.