FÜRDŐRUHA 

Alkategóriák

oldalanként
10 791 Ft‎ 11 990 Ft‎ -10%

14 391 Ft‎ 15 990 Ft‎ -10%

Mutat 1 - 28 / 219

Milyen szempontok alapján válassz fürdőruhát?

Minden nő álma a karcsú test, zéró cellulit, tökéletes arányokkal párosítva. Ám ez nem sok mindenkinek adatott meg, így jogos a kérdés, hogyan legyen a külsőnk a mégis trendi strandon? A bikinik az egyrészes fazonú fürdőruhák az előnyösebbek mint csodatévő alakformáló fürdőruha?

Mindenképp jó lenne tisztába lenni milyen szempontokat is vegyél figyelembe a testalkatod függvényében, mielőtt átnézed a női fürdőruha kínálatot.

Kisebb a melled mint szeretnéd?

Ha az arányaidon javítani szeretnél, a kétrészesek a segítségedre lesznek. Mindenképp mintás fürdőruha felső a jó választás, lehetőleg színes. A női ruházat nagy mintái ugyanis optikailag nagyítják a felületet. Ilyenek lehetnek a nagy virágok, különböző geometria minták, vagy akár a vízszintes csíkozás is. Ne félj a szivacstól vagy akár egy push-up melltartótól, mert hidd el, azok csodákra képesek. Akár a bandeau fazonú fürdőruha is praktikusak lehetek számodra, mert azok szépen kiemelik a vállaidat, és így még nőiesebb megjelenést kölcsönözhet neked. A színeknél a világos árnyalatú fürdőruha a nyerő inkább, különösen, ha azok a felső és az alsó részen kombinálva vannak.

A vízszintes balkonett vagy  fazon egyébként kiváló keskeny vállak esetén is, ha optikailag szélesíteni szeretnéd a felsőtestedet.                                                               

Nagyok a melleid?

A nagy mellű hölgyeknél a merevített, szivacs nélküli, erős anyagból készült női fürdőruha lehet a megfelelő választás. Az se utolsó szempont, ha figyelünk a vállpántok szélességére, hisz a széles pánt biztonságosabb tartást nyújt és nem utolsó sorban szexisebb megjelenést kölcsönöz. Az is megoldás lehet számodra, ha olyan modellre esik a választásod, ami nyakban kötős pántokkal készült. 
Az oldalt megkötős fürdőbugyi kiemeli a csípődet, ami segít abban, hogy egyensúlyozd az arányaidat. Színválasztásnál inkább az egyszínű fürdőruha előnyös, akár világos, akár sötét árnyalatokat részesíted előnyben. Az apróbb minták is megengedhetőek lehetnek mert optikailag csökkentik a felületet. Mindenképp érdemes kerülni a fényes anyagokat, a nagy mintákat és a vízszintes csíkozásokat.                                                       

Túl széles a csípőd?

Ha az úgynevezett körte alakod van, számos lehetőség nyílik ezek korrigálására, azonban néhány szempontot fontos szeme előtt tartanod.

A bikini alsó lehetőleg „V” alakban vágott legyen, mert az optikailag karcsúsít, így elérhető a kívánt homokóra hatás.
A kevésbé szerencsés hölgyeknek egyszerű módja van, hogy elrejtsék a kínos részeket, ha szellős szoknya fazont, esetleg tunika szerű modellt választanak. Érjük el, hogy a szemeket inkább a felső részre vonzzuk, ezért inkább ezek a részek legyenek mintásabbak. A különböző fodrok, díszes csíkok, élénk színek segítenek neked ebben. Érdemes még figyelni arra, hogy az oldalsó színek sötétebbek legyenek, mint a közepe. Ezzel is segítve a karcsúbb hatás elérését.                                          

Túl széles a vállad?

Ha háromszög fazonú V formájú alakod van, akkor akár egyrészes, akár kétrészes modellre esik a választásod, a mély nyakkivágás sokat segíthet a széles vállak kompenzálására. Szerencsés, ha az alsó rész mintásabb, így inkább arra fog fókuszálni a figyelem. Praktikus lehet a különböző minták használata, amely eltereli a figyelmet a vállakról. A vállpántok jobb, ha úgy vannak kialakítva, mint a hagyományos melltartó pántok. Kerüld a nyakba kötős fazont, mert az még szélesebbnek mutatják a válladat. A szuper push up szivacsos bikini felső is ellensúlyozhatja a nagyobb vállakat, de ezt csak kisebb mellméret esetén ajánljuk.                                             

Nagy a hasad, és nem látod a derekadat?

Az alma típusú hölgyeknek célszerű lemondani az egyrészes fürdőruhákról. Inkább egy tankini, vagy lazább bikini top lenne a jó választás. A kétrészes fazonok bőven kaphatóak a fürdőruha webáruház kínálatában és  optikailag tagolják az alakot, ezáltal karcsúbb felsőtestet mutatnak. Figyelj arra, hogy a fürdőruha felsőrészhez olyan bugyit válassz, aminek szélesebb a derékrésze, ezzel is tudod hangsúlyozni a kisebb részeket. Ha mellette nagyobb mellekkel rendelkezel, könnyen tudsz segíteni magadon akár egy gyűrődött, akár fodros megoldásokkal, egyedi formatervezésekkel és színekkel. Ha sovány a lábad, válassz magas derekú bugyit. Amit érdemes kerülnöd, az a fényes szövet használata, a nagy minták és vízszintes csíkok a hasnál.

Ha ragaszkodsz az egyrészesekhez, akkor,azokat a női fürdőruha fazonokat válaszd ami oldalt kivágott szabással van készítve. Ezek a kivágott részek sokkal keskenyebbé teszik a derekadat. Szintén tuti befutó az olyan egyrészes fürdőruha fazon, ahol középen színes, esetleg mintás anyag fut végig, az oldalán meg sötét, egyszínű anyag segít karcsúbbnak láttatni a derekat.

Fürdőruha moletteknek a legnagyobb választékban

Nálunk a szokásosnál, jóval szélesebb méretsorral találkozhatsz. Olyan minőségi gyártók termékeit. tartjuk kínálatunkban, akik akár K kosárméretig is gyártanak fürdőruhákat, a szépség mellett gondolva a női alak változatosságára is. Hisszük, hogy mindenkinek jár a strandolás élménye, függetlenül kortól és testsúlytól, ezért nagy méretekben is megtalálhatod a legtöbb divatos modellt.

2020-as fürdőruhák

A klasszikus fazonok mellett a legújabb divatirányzatok képviselőit is megtalálod. A 2019 es fürdőruha divat jellegzetes darabjai az öves fürdőruhák és bikini alsók, a fodor, no és persze a  retro motívumok változatlanul népszerűek. Minták tekintetében a geometrikus mellett a virágok és az állatbőr minta a felkapott ebben az évben. Az egyszínű modelleket különböző kivágásokkal és áttetsző betétekkel teszik egyedivé a gyártók.