FÜRDŐRUHA 

Alkategóriák

oldalanként
11 100 Ft‎

Merevítős bikini felső  egyenletes mikroszálas anyagból. Finoman merevített, leheletvékonyan párnázott mellkosarakkal.

0 Ft‎

Merevítős bikini felső  egyenletes mikroszálas anyagból. Finoman merevített, leheletvékonyan párnázott mellkosarakkal.

Mutat 1 - 24 / 216

Fürdőruhák hatalmas kínálattal

Válassz az alakodhoz illő fürdőruhát és készülj fel a strandolásra, vagy indulj az uszodába! Ne feledkezz meg az egyrészeshez vagy a bikinihez passzoló megfelelő kiegészítőkről sem, mind a strandkendő, vagy a megfelelő fürdőköpeny.

Fürdőruha moletteknek a legnagyobb választékban

Nálunk a szokásosnál, jóval szélesebb méretsorral találkozhatsz. Olyan minőségi gyártók termékeit. tartjuk kínálatunkban, akik akár K kosárméretig is gyártanak fürdőruhákat, a szépség mellett gondolva a női alak változatosságára is. Hisszük, hogy mindenkinek jár a strandolás élménye, függetlenül kortól és testsúlytól, ezért nagy méretekben is megtalálhatod a legtöbb divatos modellt.

2020-as fürdőruhák

A klasszikus fazonok mellett a legújabb divatirányzatok képviselőit is megtalálod. A 2019 es fürdőruha divat jellegzetes darabjai az öves fürdőruhák és bikini alsók, a fodor, no és persze a  retro motívumok változatlanul népszerűek. Minták tekintetében a geometrikus mellett a virágok és az állatbőr minta a felkapott ebben az évben. Az egyszínű modelleket különböző kivágásokkal és áttetsző betétekkel teszik egyedivé a gyártók.