FÜRDŐRUHA 

Alkategóriák

oldalanként
Mutat 1 - 44 / 183

Hiszünk abban, hogy minden nő gyönyörű, ezért igyekszünk úgy kiválasztani a fürdőruhákat, hogy kiemeljük  a szépséget. Széles kínálatot készítettünk plus size fürdőruhákból és női bikinikből amelyek minden alkatnak megfelelnek. Olyan molett fürdőruhát keresel amelyekben komfortosan érezheted magát a strandon és a medencében? Magas derekú  fürdőruhákat kínálunk, amelyek optikailag meghosszabbítják a lábakat és karcsúsítják az alakot. Minden fürdőruhánk ismert és elismert gyártóktól származik. 

Molett fürdőruha, amely kiemeli alak előnyeit

A molett fürdőruha kiválasztásakor érdemes néhány részletre odafigyelni. Először is, egy molett fürdőruhának jól illeszkednie kell a testhez. Kínálatunkban olyan plus size fürdőruhák, amelyek teljesen elfedik az alak tökéletlenségeit és kiemelik annak előnyeit. Teltebb formákra készült  hölgyeknek kétrészes plus size bikiniket ajánlunk, színes mintákkal, melyek elvonják a figyelmet az alak hiányosságairól.

A kollekció egy- és kétrészes nagyméretű bikini fürdőruhákból áll, különböző fazonokkal és színekkel. Klasszikus tengerészkék színben, érdekes fekete-fehér mintákkal és intenzív trópusi színekben. A bikini felsők széles pántokkal  készülnek és kényelmes magas szabású bikini alsó tartozik hozzájuk. 

Karcsúsító nagyméretű fürdőruha telt formákra

A plus size kollekcióban olyan fürdőruhák, amelyek évek óta népszerűek  fiatalok és idősebb vásárlók körében Az idősebb hölgyek fürdőruhái ugyanolyan vonzóak és merészek lehetnek, mint fiatalabb társaiké. A merészebb hölgyek szívesen választanak divatos kivágásokkal, áttetsző anyagokkal, fűzővel ellátott modelleket. A jól szabott, alakformáló egyrészes fürdőruhák átölelik a testet, optikailag karcsúsítják a hasat, a feneket és a combokat. A plus size molett fürdőruhák kiváló minőségű anyagból készülnek, amely nem fakul ki a napon és nem nyúlik. Szépen kiemelik a mellet és a dekoltázst, és karcsúsítják a csípőt. Érdemes körülnézni molett egyrészes fürdőruha kínálatunkban is, ami elrejti az olyan hiányosságokat, mint a nagyobb has és a széles csípő.