FÜRDŐRUHA 

Alkategóriák

oldalanként
Mutat 1 - 20 / 267

A női fürdőruha minősége alapvető, főként történetesen nagy méreteket keresel, legyen az egyrészes , kétrészes akár tankini fazonú a fürdőruha. Hiszen a szépség mellett legalább olyan fontos, hogy kényelmesen és szabadon érezhesd magadat benne, anélkül hogy aggódni kéne azon, hogy megfelelően tart-e akkor is ha mozogsz.Nem kell lemondanod a tökéletes fürdőruháról! A bikini fürdőruhát sem kell elfelejtened, nagyon sokféle egymással kombinálható alsó és felsőrésszel gyártják őket. Fedezd fel a molett bikinit is. Ha teltebb alkat vagy, ha nagyok a melleid, akkor is lehetsz ugyanolyan csinos, mint a vékonyabb alkattal rendelkező nők, azonban az tény, hogy valamivel nehezebb megszerezni a megfelelő ruhadarabokat. Ami viszont a divatban az egyik legfontosabb új dolog, hogy a gyártók nem csak hagyományos méreteket készítenek, hanem nagyobb méretű fürdőruhákat is. Az alakformáló fürdőruhát viszont nem csak molett alkatra ajánljuk. A fürdőruha webáruház-ban a kollekciók csak a készlet erejéig érhetőek el vagyis ha megtetszik valami, ne késlekedj a rendeléssel. Nem vagyunk fürdőruha bolt, de azért a webshop irodájában sok modellt fel tudsz próbálni nálunk a helyi készlet erejéig. Fürdőruha márkák: Anita, Bahama, Triumph, Krisline. 

Milyen szempontok alapján válasz fürdőruhát?

Minden nő álma a karcsú test, zéró cellulit, tökéletes arányokkal párosítva. Ám ez nem sok mindenkinek adatott meg, így jogos a kérdés, „hogyan legyen trendi a külsőnk a mégis trendi strandon”?. 

Mindenképp jó lenne tisztába lenni milyen szempontokat is vegyél figyelembe a testalkatod függvényében, mielőtt fürdőruhát vásárolsz.

Kisebb a melled mint szeretnéd?

Ha az arányaidon javítani szeretnél mindenképp mintás bikini felsőt válasz, lehetőleg színeset. A nagy minták ugyanis optikailag nagyítják a felületet. Ilyenek lehetnek a nagy virágok, különböző geometria minták, vagy akár a vízszintes csíkozás is. Ne félj a szivacstól vagy akár egy push-up melltartótól, mert hidd el, azok csodákra képesek.  De akár egy bandeau fazon is praktikus lehet számodra, mert azok szépen kiemelik a vállaidat, és így még nőiesebb megjelenést kölcsönözhet neked. A színeknél a világos árnyalatokat ajánlom inkább, különösen, ha azok a felső és az alsó részen kombinálva vannak.

A vízszintes bandeau fazon egyébként kiváló keskeny vállak esetén is, ha optikailag szélesíteni szeretnéd a felsőtestedet.                                                               

Nagyok a melleid?

A nagy mellű hölgyeknél a merevített, szivacs nélküli modell lehet a megfelelő választás. Az se utolsó szempont, ha figyelünk a vállpántok szélességére, hisz a széles pánt biztonságosabb tartást nyújt és nem utolsó sorban szexisebb megjelenést kölcsönöz. Az is megoldás lehet számodra, ha olyan modellre esik a választásod, ami nyakban kötős pántokkal készült.
Oldalán megkötős bikini alsó kiemeli a csípődet, ami elősegít abban, hogy egyensúlyozd az arányaidat. Színválasztásnál inkább az egyszínű bikiniket javaslok, akár világos, akár sötét árnyalatokat részesíted előnyben. Az apróbb minták is megengedhetőek lehetnek mert optikailag csökkentik a felületet. Mindenképp érdemes kerülni a fényes anyagokat, a nagy mintákat és a vízszintes csíkozásokat.                                                       

Túl széles a csípőd?

Ha az úgynevezett körte alakod van, számos lehetőség nyílik ezek korrigálására, azonban néhány szempontot fontos szeme előtt tartanod.

Az fürdőbugyi fazonja lehetőleg „V” alakban vágott legyen, mert az optikailag karcsúsít, így elérhető a kívánt homokóra hatás.
A kevésbé szerencsés hölgyeknek egyszerű módja van, hogy elrejtsék a kínos részeket, ha szellős szoknya fazont, esetleg tunika szerű modellt választanak. Érjük el, hogy a szemeket inkább a felső részre vonzzuk, ezért inkább ezek a részek legyenek mintásabbak. A különböző fodros megoldások, díszes csíkok, élénk színek segítenek neked ebben. Érdemes még figyelni arra, hogy a bikini oldalszínei sötétebbek legyenek, mint a közepe. Ezzel is segítve a karcsúbb hatás elérését.                                          

Túl széles a vállad?

Ha V formájú alakod van, akkor akár egyrészes, akár kétrészes modellre esik a választásod, a mély nyakkivágás sokat segíthet a széles vállak kompenzálására. Szerencsés, ha az alsó rész mintásabb, így inkább arra fog fókuszálni a figyelem. Praktikus lehet a különböző minták használata, amely eltereli a figyelmet a vállakról. A vállpántok jobb, ha úgy vannak kialakítva, mint a hagyományos melltartó pántok. Kerüld a nyakba kötős változatokat, mert azok még szélesebbnek mutatják a válladat.                                                 

Nagy a hasad, és nem látod a derekadat?

Az alma típusú hölgyeknek célszerű lemondani az egyrészes fürdőruhákról. Inkább egy tankini, vagy lazább bikini top lenne a jó választás. A kétrészes fazonok ugyanis optikailag tagolják az alakot, ezáltal karcsúbb felsőtestet mutatnak. Figyelj arra, hogy a felsőrészhez olyan bugyit válassz, aminek szélesebb a derékrésze, ezzel is tudod hangsúlyozni a kisebb részeket. Ha mellette nagyobb mellekkel rendelkezel, könnyen tudsz segíteni magadon akár egy gyűrődött, akár fodros megoldásokkal, egyedi formatervezésekkel és színekkel. Ha sovány a lábad, válassz magas derekú bugyit. Amit érdemes kerülnöd, az a fényes szövet használata, a nagy minták és vízszintes csíkok a hasnál.

Ha ragaszkodsz az egyrészesekhez, akkor, neked találták ki azokat a fürdőruhákat, ami oldalt kivágott szabással van készítve. Ezek a kivágott részek sokkal keskenyebbé teszik a derekadat. Szintén tuti befutó az olyan egyrészes fürdőruha, ahol középen színes, esetleg mintás anyag fut végig, az oldalán meg sötét, egyszínű anyag segít karcsúbbnak láttatni a derekat.

Bikinik minden testalkatra

Szeretsz napozni, viszont nem szereted a vizes fürdőruhát a hasadon? Tény és való, hogy a bikini olyan szabadságot ad, amely az egyrészes fürdőruháknál elképzelhetetlen. Sokan mégis idegenkednek tőle, mert jóval kevesebbet takarnak az alakból. Uszodába talán valóban ideálisabb egy "stabil" egyrészes modell, de a strandon, a napfényben praktikusabbak a kétrészesek. Az Adora webáruházban kapható bikini felsők olyan fazonnal és alapanyagokból készülnek, hogy a nagyobb melleket is megtartják, így mérettől függetlenül élvezheted a bikinik nyújtotta kivételes életérzést. A legtöbb modellehez az alsó részt külön tudod megrendelni, így kiválaszthatod a neked tetsző méretet, sőt sok esetben még az alsó fazonját is.