ANITA MELLTARTÓ 

oldalanként
2 098 Ft‎ 2 162 Ft‎ -3%

16 092 Ft‎ 16 590 Ft‎ -3%

Merevítős, szivacs nélküli Fleur melltartó, varrás nélküli mellkosarakkal,nagy kosárméretekben is. Szoptatós melltartó az Anita melltartó kollekcióból.

16 965 Ft‎ 17 490 Ft‎ -3%

A magas pamut tartalom kellemes érzést kölcsönöz a bőrnek! Anita szoptatós melltartó merevítő nélkül készült, de a három részből össze varrt mellkosár nagyon vonzó formát kölcsönöz a mellnek. A szoptatás könnyen megoldható a kwikklip rendszernek köszönhetően. Így igazán kellemes időtöltésé válik az etetés.Pamut tartalom:90%

16 482 Ft‎ 16 992 Ft‎ -3%

égiesen könnyed, fiatalos, merevítős szoptatós modell. Szivacs nélküli mellkosarakkal, légáteresztő mikroszállal. Légzőaktív anyagból mely könnyű póló alatt is ideális

15 512 Ft‎ 15 992 Ft‎ -3%

Dekoratív merevítő nélküli melltartó egyedien kialakított formázott kosarakkal, ami  segíti az optimális illeszkedést, ezáltal magas viselési komfort érzetet nyújt. Különlegessé teszi az oldalán található díszes csipkés díszítés. Kiváló választás azoknak a hölgyeknek, akik nem szeretnének lemondani a biztonságos kosár érzéséről és mellette a merevítőt nem...

16 967 Ft‎ 17 492 Ft‎ -3%

Az Anita Miss Dotty merevítős kismama melltartó kétszeresen formázott kosarakkal, belső varrattal. Mintás mikroszálból a mellnek fokozottan alátámasztást nyújt a lágy, anatómiailag formált soft merevítővel készült.

12 227 Ft‎ 12 605 Ft‎ -3%

Anita 5037 szoptatós melltartó - merevítő nélküli melltartó szoptató anyáknak, természetesen képezve a mellét. A finom mikroszálak kellemes viselési kényelmet biztosítanak, és a kialakítás biztosítja a melltartó stabil támogatását. Alváshoz is ajánlott.

8 744 Ft‎ 12 491 Ft‎ -30%

8 394 Ft‎ 11 991 Ft‎ -30%

Merevítős szoptatós melltartó,  kosarai szivacs nélkül készültek. A belső oldalon a mellkosarak pamuttal béleltek. Szoptató kapocs kikapcsolása után a mellkosarak könnyen tágra nyithatók kényelmessé téve a szoptatást.

21 815 Ft‎ 22 490 Ft‎ -3%

Anita Abby nagyméretű melltartó, kimondottan nagy méretekre megalkotva F-J kosárméretekkel - puha kosaras, merevítős fazonban. A Big Cup Support speciális konstrukciója kivételes támogatást nyújt, ami a nagyobb mellek számára szükséges.

20 845 Ft‎ 21 490 Ft‎ -3%

Nőiesség és játékosság: az Anita új Spacer melltartója puha háromszög alakú szellős kosarakkal egyesíti az elegáns fehérnemű kecsességét a szabadsággal és a kényelemmel. A bonyolult, enyhén ívelt vonalak egy mélyedő nyakkivágást kereteznek, a hevedereket finom csipkefonat díszíti. A lélegző, hőformázott kosaraknak köszönhetően az Underwire Walk ezt a...

Mutat 1 - 28 / 67

Mint minden márkának az Anita -nak is megvan a maga története. Az ortopéd fehérneműk készítéséből nőttek ki, a gyógyászati termékek gyártása pedig magas szakértelmet és körültekintést követel. Ennek köszönhetően a kialakításánál elsődleges szempont a  kiváló használhatóság, kényelem. Nagy hangsúlyt helyeznek az alapanyagok kiválasztására. Mindegyik modell jól szellőző, bőrbarát alapanyagokból készül, melyek méret-tartóssága ugyanakkor kiváló, hiszen a minőségi melltartó jellemzője, hogy a mosás során sem nyúlik el, hanem alakját és méretét megtartja, azaz megbízható ruhadarab marad hosszabb távon is.

A fenti technikai bravúron kívül egyre komolyabban veszik a termékek esztétikus megjelenését is. A „Comfort” kategóriában nagyon kényelmes, és a funkcionalitást messzemenően hangsúlyozó darabokat találunk. Talál itt bőven magának melltartót az is, aki nem szereti a merevítőt , a szivacsos mellkosarakat, viszont szeretné magát a lehető legkönnyedebben érezni, még akkor is, ha testalkata ebben némiképpen akadályozza is. A kényelem és az esztétikus megjelenés ugyanis nem mindig fér meg egymással, így széles pántokat, kapcsokat és nagyon egyszerű vonalakat találunk ebben a kategóriában.

A „Rosa Faia” melltartó-sorozat ezt már megpróbálja feloldani és ötvözni a kényelmet és a szépséget. Az fogyasztói igényeknek megfelelően találunk itt szimpla mellkosaras, vékonyabb és vastagabb szivacsbetéttel készült darabokat is, egyben szabott és varott mellkosaras fazonokat, és a színek terén is van némi változatosság. A kinézet változatlanul többnyire az egyszerű, letisztult stílust hangsúlyozza, messzemenőkig eleget téve a minőségi és technikai szempontoknak, enyhe hasonlatosságot mutatva a német autóipar termékeivel.

Miért ajánljuk Neked?

Az Anita melltartó már jó ideje jelen van a magyar piacon, és méltán népszerűek is. Kialakításuknál a kényelem és a tartósság a legfontosabb szempontok, gondolva a nagyobb méretekkel rendelkező hölgyek igényeire is. A kínálatban találhatóak KISMAMA, a KOMFORT és a FASHION (Rosa Faia)  típusú melltartó egyaránt. A komfort vagy kényelmi melltartó típus az a fehérnemű, ahol a legváltozatosabb modell és méretskálával kaphatóak, melyek évről évre megújulnak, agy azok a hölgyek is találnak újdonságot, akik évről évre ezt a melltartó márkát viselik. Az Anita szoptatós melltartók éppen annyira ismertek,mint a gyógymelltartók. Az Kialakításuknak elsődleges szempont a  kiváló használhatóság, kényelem. Nagy hangsúlyt helyeznek az alapanyagok kiválasztására. Mindegyik modell jól szellőző, bőrbarát alapanyagokból készül, melyek méret-tartóssága ugyanakkor kiváló, hiszen a minőségi melltartó jellemzője, hogy a mosás során sem nyúlik el, hanem alakját és méretét megtartja, azaz megbízható ruhadarab marad hosszabb távon is.

Lehet arról vitatkozni, hogy kinek mennyit ér meg egy melltartó, és arról is lehetne írni bőven, hogy miért olyan drágák a nagyobb, extra méretű melltartók, ám most arról fogunk szólni, hogy miért ajánljuk jó szívvel a német Anita cég kevésbé ismert „normál” melltartóit. A „normál” alatt értendő, hogy nem kismama, nem sport és nem gyógyászati jellegű.

Méretezésük

A méretezés terén van némi ellentmondás. Ugyanis, bár a modellek alapanyaga, többségének a fazonja és kialakítása a nagy mellek tartására lett kifejlesztve, a méretskála számos modellnél mégis sajnálatosan korán véget ér, és a „nagyobb” méretekben többnyire csak az esztétikus kinézetet csöppet háttérbe szorító „Comfort” típusok érhetőek el. Lehet, hogy a cégnek át kéne gondolni  a „nagyobb” méretek fogalmát, mert amúgy a termékeikkel maximálisan elégedettek vagyunk.


Összességében bátran ajánljuk mindenkinek, akinek fontos a kényelem, szereti az egyszerűséget, és tartós, minőségi darabra vágyik, amelyben megbízhat akkor is, ha történetesen nem a nagy átlaghoz tartozik a melltartó mérete.