ANITA MELLTARTÓ 

oldalanként
16 965 Ft‎ 17 490 Ft‎ -3%

A magas pamut tartalom kellemes érzést kölcsönöz a bőrnek! Anita szoptatós melltartó merevítő nélkül készült, de a három részből össze varrt mellkosár nagyon vonzó formát kölcsönöz a mellnek. A szoptatás könnyen megoldható a kwikklip rendszernek köszönhetően. Így igazán kellemes időtöltésé válik az etetés.Pamut tartalom:90%

13 570 Ft‎ 13 990 Ft‎ -3%

Anita 5037 szoptatós melltartó - merevítő nélküli melltartó szoptató anyáknak, természetesen képezve a mellét. A finom mikroszálak kellemes viselési kényelmet biztosítanak, és a kialakítás biztosítja a melltartó stabil támogatását. Alváshoz is ajánlott.

8 393 Ft‎ 11 990 Ft‎ -30%

Merevítős szoptatós melltartó,  kosarai szivacs nélkül készültek. A belső oldalon a mellkosarak pamuttal béleltek. Szoptató kapocs kikapcsolása után a mellkosarak könnyen tágra nyithatók kényelmessé téve a szoptatást.

11 193 Ft‎ 15 990 Ft‎ -30%

13 992 Ft‎ 17 490 Ft‎ -20%

A magas pamut tartalom kellemes érzést kölcsönöz a bőrnek! Anita szoptatós melltartó merevítő nélkül készült, de a három részből össze varrt mellkosár nagyon vonzó formát kölcsönöz a mellnek. A szoptatás könnyen megoldható a kwikklip rendszernek köszönhetően. Így igazán kellemes időtöltésé válik az etetés.Pamut tartalom:90%

16 965 Ft‎ 17 490 Ft‎ -3%

11 630 Ft‎ 11 990 Ft‎ -3%

Merevítős szoptatós melltartó,  kosarai szivacs nélkül készültek. A belső oldalon a mellkosarak pamuttal béleltek. Szoptató kapocs kikapcsolása után a mellkosarak könnyen tágra nyithatók kényelmessé téve a szoptatást.

16 480 Ft‎ 16 990 Ft‎ -3%

Légiesen könnyed, fiatalos, merevítős modell. Vékony béléssel készült szoptatós melltartó, légáteresztő mikroszállal. Légzőaktív. Könnyű póló alatt is ideális. A vállpántok a kosármérettől függően egyre szélesebbek. 3 fokozatban állítható hátrész. A szoptatás könnyítését elősegítő kapoccsal van ellátva.

9 205 Ft‎ 9 490 Ft‎ -3%

A Miss Mimi 5078 merevítő nélküli kismama melltartó egy csajos és kényelmes modell, amelyet minden anyának ajánlunk színek: rózsagyöngy, fekete

16 868 Ft‎ 17 390 Ft‎ -3%

Mutat 1 - 40 / 59

Miért ajánljuk az Anita melltartókat?

Az Anita melltartó már jó ideje jelen van a magyar piacon, és méltán népszerűek is. Kialakításuknál a kényelem és a tartósság a legfontosabb szempontok, gondolva a nagyobb méretekkel rendelkező hölgyek igényeire is. A kínálatban találhatóak KISMAMA, a KOMFORT és a FASHION típusú melltartó egyaránt. A komfort vagy kényelmi melltartó típus az a fehérnemű, ahol a legváltozatosabb modell és méretskálával kaphatóak, melyek évről évre megújulnak, agy azok a hölgyek is találnak újdonságot, akik évről évre ezt a melltartó márkát viselik. Az Anita szoptatós melltartók éppen annyira ismertek,mint a gyógymelltartók. Az Anita melltartó kialakításánál elsődleges szempont a  kiváló használhatóság, kényelem. Nagy hangsúlyt helyeznek az alapanyagok kiválasztására. Mindegyik modell jól szellőző, bőrbarát alapanyagokból készül, melyek méret-tartóssága ugyanakkor kiváló, hiszen a minőségi melltartó jellemzője, hogy a mosás során sem nyúlik el, hanem alakját és méretét megtartja, azaz megbízható ruhadarab marad hosszabb távon is.

Lehet arról vitatkozni, hogy kinek mennyit ér meg egy melltartó, és arról is lehetne írni bőven, hogy miért olyan drágák a nagyobb, extra méretű melltartók, ám most arról fogunk szólni, hogy miért ajánljuk jó szívvel a német Anita cég kevésbé ismert „normál” melltartóit. A „normál” alatt értendő, hogy nem kismama, nem sport és nem gyógyászati jellegű.

Anita melltartó családok sajátosságai

Mint minden márkának az Anita -nak is megvan a maga története, az Anita ma kapható „normál” (Rosa Faia, Comfort) melltartói is az ortopéd fehérneműk készítéséből nőttek ki, a gyógyászati termékek gyártása pedig magas szakértelmet és körültekintést követel. Ennek köszönhetően az Anita melltartók kialakításánál elsődleges szempont a  kiváló használhatóság, kényelem. Nagy hangsúlyt helyeznek az alapanyagok kiválasztására. Mindegyik modell jól szellőző, bőrbarát alapanyagokból készül, melyek méret-tartóssága ugyanakkor kiváló, hiszen a minőségi melltartó jellemzője, hogy a mosás során sem nyúlik el, hanem alakját és méretét megtartja, azaz megbízható ruhadarab marad hosszabb távon is.

A fenti technikai bravúron kívül egyre komolyabban veszik a termékek esztétikus megjelenését is. A „Comfort” kategóriában nagyon kényelmes, és a funkcionalitást messzemenően hangsúlyozó darabokat találunk. Talál itt bőven magának melltartót az is, aki nem szereti a merevítőt , a szivacsos mellkosarakat, viszont szeretné magát a lehető legkönnyedebben érezni, még akkor is, ha testalkata ebben némiképpen akadályozza is. A „Comfort” kategória modelljei kétségkívül a legkényelmesebb darabok, ám ennek azért van némi „ára” is, mégpedig a szépség terén. A kényelem és az esztétikus megjelenés ugyanis nem mindig fér meg egymással, így széles pántokat, kapcsokat és nagyon egyszerű vonalakat találunk ebben a kategóriában.

A „Rosa Faia” melltartó-sorozat ezt már megpróbálja feloldani és ötvözni a kényelmet és a szépséget. Az fogyasztói igényeknek megfelelően találunk itt szimpla mellkosaras, vékonyabb és vastagabb szivacsbetéttel készült darabokat is, egyben szabott és varott mellkosaras fazonokat, és a színek terén is van némi változatosság. A kinézet változatlanul többnyire az egyszerű, letisztult stílust hangsúlyozza, messzemenőkig eleget téve a minőségi és technikai szempontoknak - enyhe hasonlatosságot mutatva a német autóipar termékeivel.

Anita melltartók méretezése

Az Anita melltartók méretezése terén van némi ellentmondás. Ugyanis, bár a modellek alapanyaga, többségének a fazonja és kialakítása a nagy mellek tartására lett kifejlesztve, a méretskála számos modellnél mégis sajnálatosan korán véget ér, és a „nagyobb” méretekben többnyire csak az esztétikus kinézetet csöppet háttérbe szorító „Comfort” típusok érhetőek el. Lehet, hogy a cégnek át kéne gondolni  a „nagyobb” méretek fogalmát, mert amúgy a termékeikkel maximálisan elégedettek vagyunk.


Összességében bátran ajánljuk az Anita melltartókat mindenkinek, akinek fontos a kényelem, szereti az egyszerűséget, és tartós, minőségi darabra vágyik, amelyben megbízhat akkor is, ha történetesen nem a nagy átlaghoz tartozik a melltartó mérete.