Neccharisnya 

Mutat 1 - 2 / 2

Necc harisnya olcsón kiváló minőségben

A necc harisnya mindig is a női csábítás fontos kelléke volt. Megjelenésekor inkább feslett erkölcsű hölgyek viselték, így neve összefonódott a kétes erkölcsű kurtizánok világával. Időről időre megint divattá válik ez a stílus, viselheted miniszoknyával és tűsarkú cipővel de akár farmer alá is húzhatod.

Hogyan viseld?

A necc harisnyák minden évszakban jól jönnek, de mégis leginkábbinkébb a nyár slágerei. A hagyományos szoknya + neccharinya kombináción túl viselheted farmerhez és sortokhoz is.  

A neccharisnya tekintetében is minden évben kirukkolnak a gyártók, valami újjal, így a szokásos kislyukú és nagylyukú változaton kívül más divatos harisnyák is megjelennek.

Készülhet öntartó harisnya vagy harisnyanadrág fazonban, az utóbbiak kényelmesebben viselhetőek, mivel nem kell hozzájuk harisnyatartót viselni, könnyebben kombinálhatóak akármelyik ruhadarabbal.

A klasszikus fekete neccharisnya alapvetően fekete színű, de színes változatokban is találsz a webáruházban. A sűrű szövésű típustól kezdve a nagy lyukú "alig" neccharisnyáig mindenféle típus kedvelt a szexi stílust kedvelő hölgyek körében. Az ilyen típusú harisnyához fontos a megfelelő ruha kiválasztás is, hiszen a szexi stílus megkívánja a nőies öltözködést is.