Fehérnemű Blog

Változó mellméret és mellforma

Változó mellméret és mellforma

Hogyan változott az ideális mellforma? Mi jelentette a szép mellet 50 éve, és mi jelenti napjainkban? Hogyan mutatkozik ez meg a szépségideálokon? Hogyan tarthatjuk karban a melleket?

Az alakodhoz válassz fürdőruhát!

Az alakodhoz válassz fürdőruhát!

Minden nő álma a karcsú test, zéró cellulit, tökéletes arányokkal párosítva. Ám ez nem sok mindenkinek adatott meg, így jogos a kérdés, „hogyan legyen trendi a külsőnk a strandon”?.
Mindenképp jó lenne tisztába lenni milyen szempontokat is vegyél figyelembe a testalkatod függvényében, mielőtt fürdőruhát vásárolsz

Combvédő csipke: a forradalmi megoldás!

Combvédő csipke: a forradalmi megoldás!

Ezeket a praktikus, megmentő darabokat a combfix tovább gondolásának köszönhetjük. Mintha egy fejpántot használnák a combunk kívánt felületén. Szélessége pont megfelelő, a belsejét szilikon csíkkal látták el, meggátolva ezzel is az esetleges legördülést és csúszkálást. Vannak csipkés és egyszerűbb, sima változatok is. A színek tekintetében az alapszínek bézs, fehér, fekete.

Anita fürdőruha - mit érdemes tudni róla?

Anita fürdőruha - mit érdemes tudni róla?

Az Anita fürdőruha márka  tervezésénél mindenekelőtt szem előtt tarják, a női alak sajátosságait. Úgy lettek kialakítva, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a testhez így a különböző alakú és méretű hölgyek széles körében eleget tud tenni az eltérő igényeknek.
A szabásnál különlegességnek számít a széles megerősített váll és hátpánt, és a mell részénél kialakított különböző típusú bélések. Aki egyszer megismerkedik ezzel a márkával, az szívesen vásárol belőle újra és újra, és ez nem véletlen.

Tippek és trükkök a harisnyákhoz

Tippek és trükkök a harisnyákhoz

Hogyan kezeld a harisnyádat, hogy minél tovább hordhasd? Tippek és trükkök a harisnya élettartamának növeléséhez.

Való-e a fehérnemű a karácsonyfa alá?

Való-e a fehérnemű a karácsonyfa alá?

A legtöbb családban hagyományosan közösen adják át, és bontogatják ki az ajándékokat, ami nagyon szép szokás, ám nem árt figyelembe venni, a fehérneműt éppen személyre-szóló mivolta miatt inkább négyszemközt kívánatos átadni. Ezért, mielőtt a nagy közös családi ajándékátadásra szánsz egy csomagot, gondold át, nem okozol -e ezzel kellemetlenséget a megajándékozottnak

Van-e értelme az alakformáló fehérnemű viselésének?

Van-e értelme az alakformáló fehérnemű viselésének?

Az alakformáló fehérneműk széles választéka gyakorlatilag már közismertnek mondható. Vannak viszont olyan modellek, aminek a praktikus használatát sokáig kellett tervezni, annak érdekében, hogy napi szinten viselhetők legyenek, ilyenek például a karcsúsító fűzők vagy az alakformáló alsók, bugyik. A modern nők ezzel kapcsolatos igényei szinte naponta változnak. Talán ennek a ténynek is köszönhetjük a fűzőt leváltó alakformáló body létrejöttét. A karcsúsító alsók teremtői tudták, hogy szükség van egy olyan termékre, ami a női test problémásabb részeit képesek elrejteni. A kiálló has, a túlzottan nagy derék, a petyhüdt fenék nem csak rossz látvány lehet, de csökkentik a nők önbecsülését is. Nem is beszélve arról, hogy ez hogyan nézhet ki egy szűkebb ruhadarab alatt.

Már nem ciki az alakformáló fehérnemű!

Már nem ciki az alakformáló fehérnemű!

Az alakformáló fehérneműk viselése ma már mindennapos dolog. Legyen szó szűk szabású alakformáló alsó-ról, vagy akár magas derekú alakformáló fűző-ről. Köszönhetően annak, hogy olyan modern alapanyagokból dolgoznak a gyártók, melyek nemcsak kiváló tartást biztosítanak, de mindamellett kényelmes viseletet is. Így már csak az lehet a legnagyobb problémánk, hogy az igényeinknek megfelelő alakformáló fehérneműt vásároljunk. 

Sportmelltartó választás

Sportmelltartó választás

Sokszor nehéz eldönteni, milyen szempontokat vegyünk figyelembe egy sportmelltartó választásnál.Sokak számára nagy problémát jelenthet ennek a kérdésnek a megválaszolása. Nem véletlenül, hiszen a sportmelltartónak nem csak szépen kell tartania a kebleket, hanem alkalmasnak kell lennie arra is, hogy különböző mozgások mellett is megfelelően tartson, nem utolsó sorban kényelmes is legyen. Sokszor vásárolunk olyan sportmelltartót, ami végül a fiók aljába köt ki, mert kényelmetlennek érezzük vagy nem nyújt elegendő támogatást. Szóval inkább járj utána, mielőtt feleslegesen kidobsz egy csomó pénzt!

Vásárlási útmutató karácsonyi fehérnemű ajándékozáshoz:

Vásárlási útmutató karácsonyi fehérnemű ajándékozáshoz:

A fehérnemű varázslatos és személyes ajándék, mely a legintimebb és legemlékezetesebb karácsonyi ajándékká válhat, ám a vásárlásnak vannak buktatói is! A karácsonyi fehérnemű lehet egy nagyon dögös szexi fűző szett, babydoll vagy testharisnya, akár szexi alsó is melyek csak az intim együttlétek alkalmával kerülnek elő de ugyanilyen meghitt ajándék lehet egy csábos hálóing, vagy melltartó és bugyi szett, noha ez utóbbiakat elsősorban „mindennapos” használatra vásároljuk.