Hasleszorító bugyi 

18 990 Ft‎

Császármetszésed volt, vagy csak szeretnéd mielőbb visszanyerni lapos hasadat, akkor ajánljuk ezt az "örökzöld" terméket. Korrekciós fehérnemű terhesség után és az olyan alsó hasi műtét után, mint például császármetszés. A bugyi szabályozott nyomású  mely segítik a méhet az összehúzódásában, melynek köszönhetően a has gyorsabban eléri a formát a terhesség...

7 700 Ft‎

Magas alakformáló body szilikongumival az alak formázására és javítására. Elöl dupla anyaggal megerősítve. 15%-os elasztán tartalma tökéletes illeszkedést biztosít a testhez.

2 700 Ft‎ 5 400 Ft‎ -50%

Kényelmes karcsúsít női fehérnemű.Pamut hasszorító bugyi, mely a csípőt is szépen formázza, karcsúvá teszi.

5 916 Ft‎ 6 800 Ft‎ -13%

Szorítsd le a pocakodat ezzel a kellemes fehérneművel. Magas szabású alakformáló alsó, melyre sokáig számíthatsz.

6 438 Ft‎ 7 400 Ft‎ -13%

A sima mikroszálas anyagból  és finom hálós betétekből készült alakformálórövidnadrág átöleli a hasát és a csípőjét Összetétel: 80% poliamid, 17% elasztán, 3% pamut

11 647 Ft‎ 16 639 Ft‎ -30%

Műtét utáni hasleszorító bugyi, külön erre a célra fejlesztve. Császármetszésed volt, vagy csak szeretnéd mielőbb visszanyerni lapos hasadat, akkor ajánljuk ezt az "örökzöld" terméket.

Mutat 1 - 35 / 35

A hasleszorító bugyi mikortól ajánlott?

A szülést követően szinte azonnal felveheted, és viseld a szülés után 30-60 napig. Főként nappal és mozgásokhoz ajánlott, hogy rajtad legyen.

A hasszorító bugyi segít a has alsó szalagjainak megfelelő visszahúzódásában, de persze a megfelelő mozgás is szükséges a sikerhez. Ezért fontos, hogy szülés utánra egy olyan hasleszorító bugyit szerez be, ami egészen a has alsó izmaira képes hatni. Alapvetően az alhasi izmokat kell behúzni, ezért olyan bugyit keres, melynek az alsó részén van a megerősítés. Ezek a termékek felgyorsíthatják az alakod visszanyerését.