Cicaruha 

10 000 Ft‎

Lukacsos elasztikus szexi ruha bordó színben, érdekes kivágásokkal mely különleges és nagyon erotikus megjelenést kölcsönöz.

11 700 Ft‎

merész cicaruha/body, fekete hálós anyagból, kreatív pántok mintával, combfix harisnyával.

10 500 Ft‎

Érzéki testharsisnya fekete, jól feszített kötött anyagból. Összetétel: 90% nejlon, 10% elasztán.

9 800 Ft‎

Érzéki testharisnya,Rugalmas, rendkívül kellemes tapintású, jó minőségű átteccő anyagból készült. Igazán erotikus, csábító viselet. Kiváló minőségű Obsessive fehérnemű elegáns dobozba csomagolva.

10 500 Ft‎

Hálós necc testharisnya, hátul kivágással, kellemes nagyon strapabíró anyagból amelyet a legvadabb szenvedély sem fog elszakítani.

11 700 Ft‎

Pikáns hálós testharisnya, amely szexi módon illeszkedik a testhez. Mély, csábító nyakkivágás. Hosszú ujjak ujjlyukkal. Fűszeres nyílás az ágyékban. Nagyon puha és rugalmas anyagból (90% nejlon, 10% elasztán) 

Mutat 1 - 19 / 19

A testharisnya vagy cicaruha tulajdonképpen egyfajta harisnyoverál egy nagyon izgalmas szexi ruhadarab, mivel egyszerre öltöztet és hagy szabadon testfelületet, ezzel ígérve játékos izgalmakat a kalandokra vágyóknak. Érdekes alternatívát nyújtó erotikus ruha a meztelenség vagy ruha kérdésre. Népszerűségük, megalkotásuk óta töretlen. Köszönhetően annak, hogy nagyon elasztikus, csipkés anyagokból, készülnek, lágyan ölelik körül a test vonalait, és különböző mértékben és pontokon hagyják fedetlenül a testet.

Sokan nem tudják, de a cicaruha  Catsuits néven először 1940-es években jelent meg, de egyáltalán nem mint fétis ruházat, hanem inkább mint divatcikkk. Olyannyira, hogy például 1980-as években a az angliaia diszkókban gyakorta viselt, egész alakot kiemelő ruhadarabbá vált, el tudjuk képzelni milyen hatással.

A férfiak imádják a nőkön ezt a ruhadarabot, mivel megannyi felfedeznivalót kínál a női testen, miközben egyszerre megadja a felöltözöttség  és a ruhával fedettség izgalmas érzését is.  Számos változatba gyártják, a csipkés necc összes adottságát kihasználva.Létezik az egész testet llefedő csak alul nyitott szabás, míg számos fazon készül body és harisnyatartós harisnya változatban, amely a feneket  és a csípőt is szabadon hagyja.

Külön kategóriát alkotnak a fűzőkkel ellátott testharisnyák, melyek valamilyen izgalmas fűzős lehetőséget rejtenek az érzékeny  pontokon. A színeket tekintve a fekete tüll a leggyakoribb, a fehér és piros színűek inkább a különleges alkalmak kellékei, a latex vagy bőr hatású anyagból készült catsuit inkább a szexshopk fétisruházatainak ínálatában találhatóak. A variációknak csak a képzelet szab határt.

 Anyagát tekintve elasztikus csipke, vagy esetleg neccszerű elasztikus anyagból készül, mely megadja a kényelm és a szabadság érzését, és jól bírja a mosást is. A testharisnya, nem csak a vékony nők kedvenc szexi ruhája. Bátran ajánljuk teltkarcsú, molett hölgyeknek is a nagy méretű cicaruhákat mivel számos cicaruha készül XL-es vagy annál nagyobb méretezéssel,  a kiváló minőségű alapanyagok miatt pedig könnyű a méretválasztás.