KIÁRUSÍTÁS!  -40-70% melltartó és fürdőruha! Utolsó darabok, keresd a méreted!

Melltartó

Kompressziós melltartó, kinek, mikor, hogyan?

Kompressziós melltartó, kinek, mikor, hogyan?

A kompressziós melltartókat sok kérdőjel övezi. Mikor, milyet érdemes venni, és egyáltalán szükség van-e rá?

Válaszolunk a kérdésekre!

Szilikon mellre miért nehéz melltartót vásárolni?

Szilikon mellre miért nehéz melltartót vásárolni?

Ha mellnagyobbító műtéted volt, akkor tudod, milyen nehéz szép és kényelmes melltartót találni a műtött mellekre. Pedig azt gondoltad, milyen egyszerű lesz, hiszen tökéletes keblekre könnyebb lesz találni. Nos, ez egyáltalán nem így van.

Az 5 nyílvánvaló jele annak, hogy kicsi a melltartód

Az 5 nyílvánvaló jele annak, hogy kicsi a melltartód

Nem is olyan nehéz megállapítani, hogy kicsi a melltartód. Van néhány nagyon egyszerű és szembetűnő jele, ha itt az ideje, e melltartó cseréjének. Tudd meg a trükköket!

3 érv a minimizer melltartók mellett

3 érv a minimizer melltartók mellett

A minimizer melltartók megoldást jelentenek a túl nagy mellek okozta kényelmetlen érzésre. Kialakítsuknál fogva 1-2 számot is képesek csökkenteni a mellek látható méretén, ami D kosár felett sok hölgynek okoz komoly megkönnyebbülést.

A sport melltartó története

A sport melltartó története

Gondoltál már arra, hogy a mai értelemben vett sport melltartó mindösszesen ccsak néhány évtizede létezik? Addig a sportolni vágyó nőknek bizony sokkal jobban meg kellett szenvedni a mellekkel, és kevésbé élvezhették a sportolást is. Szerencsére azért akadtak olyan uttörők, akik életre hívták a mai sportmelltartók iráni igényt, és végső soron a sportmelltartókat.

Mellméret és mellforma: változik a korral

Mellméret és mellforma: változik a korral

Hogyan változott az ideális mellforma? Mi jelentette a szép mellet 50 éve, és mi jelenti napjainkban? Hogyan mutatkozik ez meg a szépségideálokon? Hogyan tarthatjuk karban a melleket?

Sportmelltartó választás

Sportmelltartó választás

Sokszor nehéz eldönteni, milyen szempontokat vegyünk figyelembe egy sportmelltartó választásnál.Sokak számára nagy problémát jelenthet ennek a kérdésnek a megválaszolása. Nem véletlenül, hiszen a sportmelltartónak nem csak szépen kell tartania a kebleket, hanem alkalmasnak kell lennie arra is, hogy különböző mozgások mellett is megfelelően tartson, nem utolsó sorban kényelmes is legyen. Sokszor vásárolunk olyan sportmelltartót, ami végül a fiók aljába köt ki, mert kényelmetlennek érezzük vagy nem nyújt elegendő támogatást. Szóval inkább járj utána, mielőtt feleslegesen kidobsz egy csomó pénzt!

Hogyan lehet hosszabb életű a melltartód?

Hogyan lehet hosszabb életű a melltartód?

Elgondolkoztál már azon, hogy meddig használhatsz egy melltartót? A fehérnemű gyártók válasza erre a kérdésre „hat hónap, nem több”! Néhányan azt is mondják, hogy egy melltartó négy hónap elteltével mehet is a szemétbe!

A minőség fontos szerepet játszik, de nem ez az egyetlen dolog, ami szóba jöhet. A méret azért fontos, mert a ha rossz méretű a melltartó, akkor egész biztos, hogy csökken az élettartama. g. Például, ha egy kosár túl kicsi (különösen a nagy melleken), nagyobb esély van rá, hogy a merevítők elrepednek vagy el is törnek. Azonban ha a megfelelő méretben hordjuk a jó minőségű melltartónkat, akkor hónapokig, sőt akár évekig is örömünket lelhetjük viselésében.

Jaj! Lecsúszik a vállpánt!

Jaj! Lecsúszik a vállpánt!

Lecsúszó melltartó vállpántok- hogyan előzzük meg? Bosszantó dolog ha folyton lecsúszik a melltartó vállpántja, még akkor is ha már olyan szorosra húztad őket, hogy bevág a válladba. Sajnos ez alkati kérdés, nem igazán a melltartó tehet róla. Ha a vállaid "lejtenek" akkor bizony könnyen indulnak meg a pántok a gravitációnak engedelmeskedve.

Aszimetrikus mellek?

Aszimetrikus mellek?

Mit tegyél ha asszimetrikusak a melleid, milyen melltartót vásárolj? Ha a melleid aszimmetrikusak, ne keseredj el, ez egyáltalán nem ritka jelenség, sőt alig találni teljesen szimmetrikus melleket, vagyis többé kevésbé mindenkinek aszimmetrikus a melle. Ha a melltartóknál is feltűnő ez a probléma, vagyis úgy találod, hogy az egyik melledre biztosan nem lesz jó a mellkosár, akkor is van néhány trükkünk számodra.