A hát nélküli ruha a nyári szezon egyik legszexisebb trendje. A hiedelmekkel ellentétben, nem csak a karcsú nőknek áll jól ez a fazon hanem a teltebbeknek is, feltéve, ha a megfelelő alsóneművel, melltartóval  kombinálják. A speciális helyzethez körültekintően kell választani a megfelelő méretű hát nélküli melltartó fazont.

De milyen melltartót válasszunk a nyitott hátú ruhához?  A nyitott hátú ruha alá speciális melltartóra van szükség, olyanra, amely láthatatlan lesz a ruha alatt, mégis felemeli és tartja a melleket. A fazon kiválasztása elsősorban mell méretétől függ. Nagyobb mellékkel sokan nem mernek hátat szabadon hagy ruhát felvenni, attól tartva, hogy a mellük kicsúszik a ruha alól vagy kényelmetlen lesz, és ez a félelem nem is alaptalan.

Különösen azoknak a hölgyeknek kell figyelniük a megfelelő melltartó kiválasztására akik nagy mellekkel büszkélkedhetnek. A nagy méretű melleknek szilárd támaszra van szükségük, ezért olyan modelleket kell választani, amelyek merevítőkkel és stabil felépítéssel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a mell megemelését és a helyén tartását.

D mellméret felett szükségesek a különféle pántok a megfelelő támaszhoz. Jó megoldás lehet egy variálható vállpántú és körpántú modell, amelyet többféle ruhához lehet viselni. A pánt hátul leereszthető és a derék körül is keresztezhető, ezáltal hagyja szabadon a hátat, miközben stabilan tartja a melleket. A pánt akár nyakba is köthető szabadon hagyva a vállakat. A cserélhető pántú modellek tetszés szerint szilikon pántokkal is kombinálhatóak.A pántokat szabadon lehet cserélni a vállpántokat az aktuálisan viselt ruhák szerint.

A félig nyitott hátú ruhákhoz jó szolgálatot tesz a háton összekapcsolható vállpánt összehúzó pánt vagy klipsz. Ruhák alatt teljesen láthatatlan lesz, lehetővé téve a hátul mély kivágású ruhák viselését. Rendkívül olcsó és hatékony megoldás, és szinte minden melltartóra alkalmazható.

melltartó hát nélküli ruhához

Az öntartó hát nélküli melltartók

 Az öntartó melltartók tökéletes megoldást kínálnak sokféle nyitott hátú ruha stílushoz. A vállpántok teljes hiánya, szabaddá teszi e teljes vállat és a hátat. Választhatsz szilikon, szövetborítású vagy kombinált modellek közül. Természetesen a varrás nélküli mellkosarakkal készülnek, így teljesen láthatatlanok lesznek a ruhák alatt, sőt a vékony anyagból készült vagy szorosan illeszkedő ruháknál is remekül működnek. De vigyázat! Az öntartó, pánt nélküli melltartók, maximum C/D kosárig használhatóak nagyobb mellekre nem ajánljuk, mert nem fognak megbirkózni a nagyobb feladattal, nem képesek nagyobb melleket a helyükön tartani.

láthatóan hát nélküli melltartó

Fűzőszerű melltartó nyitott háttal 

Még egy megoldás szóba jöhet, ha már egy kicsit nagyobb mellekkel büszkélkedhetsz, és kordában szeretnéd tartani őket, megoldás lehet egy fűzős vagy félfűzős modell.Ezek a modellek variációk széles lehetőségét biztosítják, mivel vállpántjaik szabadon kombinálhatóak. Vannak olyan modellek is, amelyek elöl nagy kivágással rendelkeznek, amely lehetővé teszik az egészen nyitott ruhák viselését, amely feltárja mind a hátat, mind a melleket.  A melltartók választéka szinte korlátlan. Érdemes azt is figyelembe venni, hogy hátul erősen kivágott ruhához jobb combfix harisnyát viselni, nem pedig harisnyanadrágot magasabb derékkal.

hát nélküli melltartóhát nélküli melltartó fekete színben