Mellbimbótapasz 

1 500 Ft‎

Lift up melltartó, mellemelő mely Kiválóan alkalmas mély kivágással készített ruhákhoz. Különleges anyagból készülnek, amelybe tökéletesen bejut a levegő. Két pár a csomagban. Összetétel: 100% poliészter.

Mutat 1 - 1 / 1

Miben különbözik  a mellbimbótapasz és a mellemelelő-tapasz?

A mellbimbótapasz könnyen hordható feltűnésmentes megoldás a vékony ruhák átlátszósága ellen. Azoknak a hölgyeknek jelent  diszkrét megoldást, akik hát nélküli alkalmi ruhát szeretnének felvenni, amely alá nem viselnek melltartót. A bimbótakaró tapasz a szoláriumban, vagy toples napozáskor  is jó szolgálatot tesz, de nagy melegben is, amikor egyszerűen csak nem szeretnél melltartót húzni. Anyaga vízálló, így fürdőruha alatt is jó szolgálatot nyújt. A mellbimbó tapasz megakadályozza, hogy a mellbimbó átlátszódjon a ruhán, ezáltal mentve ment viselőjét a kínos helyzetektől.

A tapasz bármilyen méretű, formájú mellre használható. Használata egyszerű: A bimbótakaró tapaszt helyezd fel a mellbimbókra, a tapadós szilikonnak köszönhetően fel fog ragadni a kívánt helyre. Előnye, hogy egyszeri felhelyezés után órákon át a helyén marad. Használat után egyszerűen csak szappanos vízzel öblítsd le és szárítsd meg.

A mellemelő tapasz ennél is többet tud. Mivel kissé nagyobb felületen helyezkedik el, a melleket emelni, fesebebbá láttatni lehet általa. Mindeközben a hatás olyan marad, mintha nem is lenne a ruhád alat semmi sem. Izgalmasan hangzik ugye?