02.24-02.26    -2000 Ft kedvezmény+ ingyenes szállítás! (18.000 Ft feletti rendelés esetén, a teljesáru termékekre) Csak írd be a kupon mezőbe a kódot: gkk20

Mellbimbó-tapasz 

Mutat 1 - 1 / 1

Mire jó a mellbimbó tapasz?

A mellbimbó tapasz könnyen hordható feltűnésmentes megoldás a vékony ruhák átlátszósága ellen. Azoknak a hölgyeknek jelent  diszkrét megoldást, akik hát nélküli alkalmi ruhát szeretnének felvenni, amely alá nem viselnek melltartót. A bimbótakaró tapasz a szoláriumban, vagy toples napozáskor  is jó szolgálatot tesz, de nagy melegben is, amikor egyszerűen csak nem szeretnél melltartót húzni. Anyaga vízálló, így fürdőruha alatt is jó szolgálatot nyújt. A mellbimbó tapasz megakadályozza, hogy a mellbimbó átlátszódjon a ruhán, ezáltal mentve ment viselőjét a kínos helyzetektől.

A tapasz bármilyen méretű, formájú mellre használható. Használata egyszerű: A bimbótakaró tapaszt helyezd fel a mellbimbókra, a tapadós szilikonnak köszönhetően fel fog ragadni a kívánt helyre. Előnye, hogy egyszeri felhelyezés után órákon át a helyén marad. Használat után egyszerűen csak szappanos vízzel öblítsd le és szárítsd meg.