Mellbimbó-tapasz 

1 080 Ft‎ 1 200 Ft‎ -10%

Diszkrét, öntapadós virág vagy szív alakú mellbimbó takaró. Használata során tökéletes szellőzés biztosít a bőrnek. A csomag tartalma: 8db

2 430 Ft‎ 2 700 Ft‎ -10%

Szilikon melltartó tapasz, mely láthatatlan a ruha alatt és szépen kerekíti és emeli a kebleket. Alkalmi , vagy hátnélküli ruhákhoz ajánljuk.

1 440 Ft‎ 1 600 Ft‎ -10%

Könnyű, öntapadó mellbimbó védők, amelyek lehetővé teszik a mellbimbók takarását és a mellek óvatos emelését.

1 350 Ft‎ 1 500 Ft‎ -10%

Kiválóan alkalmas mély kivágással készített ruhákhoz. Különleges anyagból készülnek, amelybe tökéletesen bejut a levegő. Két pár a csomagban. Összetétel: 100% poliészter.

Mutat 1 - 6 / 6

Miben különbözik  a mellbimbó tapasz és a mellemelelő tapasz?

A mellbimbó tapasz könnyen hordható feltűnésmentes megoldás a vékony ruhák átlátszósága ellen. Azoknak a hölgyeknek jelent  diszkrét megoldást, akik hát nélküli alkalmi ruhát szeretnének felvenni, amely alá nem viselnek melltartót. A bimbótakaró tapasz a szoláriumban, vagy toples napozáskor  is jó szolgálatot tesz, de nagy melegben is, amikor egyszerűen csak nem szeretnél melltartót húzni. Anyaga vízálló, így fürdőruha alatt is jó szolgálatot nyújt. A mellbimbó tapasz megakadályozza, hogy a mellbimbó átlátszódjon a ruhán, ezáltal mentve ment viselőjét a kínos helyzetektől.

A tapasz bármilyen méretű, formájú mellre használható. Használata egyszerű: A bimbótakaró tapaszt helyezd fel a mellbimbókra, a tapadós szilikonnak köszönhetően fel fog ragadni a kívánt helyre. Előnye, hogy egyszeri felhelyezés után órákon át a helyén marad. Használat után egyszerűen csak szappanos vízzel öblítsd le és szárítsd meg.

A mellemelő tapasz ennél is többet tud. Mivel kissé nagyobb felületen helyezkedik el, a melleket emelni, fesebebbá láttatni lehet általa. Mindeközben a hatás olyan marad, mintha nem is lenne a ruhád alat semmi sem. Izgalmasan hangzik ugye?