KIÁRUSÍTÁS!  -40-70% melltartó és fürdőruha! Utolsó darabok, keresd a méreted!

MELLTARTÓ 

Alkategóriák

Milyen melltartót vásárolj?

 Ezen női fehérneműn áll vagy bukik, hogy miként áll majd rajtunk a felsőruházat. A megfelelő melltartó fazon tartja, kiemeli és támasztja és védi a női kebleket, formázza az alakot, csinos dekoltázst épít, mindamellett kényelmes is kell legyen. Ezért nagyon fontos, hogy az alakodhoz és az alkalomhoz megfelelően válaszd meg. Az Adora oldalán a melltartó rendeléshez tehát elsősorban tudnod kell, hogy milyen típust keresel! Amit a stílusokról nagy vonalakban tudnod kell

A legkényelmesebb darab megtalálása nem is olyan nehéz!

A merevítős melltartók magasabban támasztják a melleket, és nyitottabb ruhákhoz is hordhatóak, a remek dekoltázs is biztosított. Azonban ha zavarnak a merevítők, vagy fizikai munkához, sportoláshoz válaszd a  merevítő nélküli melltartókat.  Nem árt azt is tudni, hogy szivacs nélküli, vagy bélelt, szivacsos, esetleg vastag szivacsos push-up fazont keresel. A szivacs bélés segít megtámasztani a kebleket, szépen formáz, viszont nehezebben követi a mellek alakját. A szivacs nélküli típusok könnyebben illeszkednek, nem állnak el, viszont kevésbé emelik fel a kebleket és nem adnak olyan mély dekoltázst, mint merevítős társaik.

A kulcs a megfelelő méretválasztás!

A megfelelő fazon választásán mellett a siker a méret kiválasztásán múlik. Csakis akkor fog megfelelően állni, ha a pontos méretet rendeled meg. Tudjuk, hogy ez online vásárláskor nem mindig könnyű feladat, de csökkentheted a kockázatot, csak egy mérőszalag és kb. 5 perc türelem szükségeltetik hozzá.

Azért is érdemes megmérned magad, mert a ez a méret változik a leggyakrabban az összes méretünk közül, így bármennyire is csábító, ne indulj ki a már meglévő női fehérneműid, pláne ne egy meglévő Triumph melltartó méretéből! Segítségül ajánljuk a melltartó mérettáblázatot, melynek segítségével meghatározhatod a valódi és jelenlegi méretedet. Ha eddig angol (UK) méretezésű melltartót hordtál akkor nézd át az európai méretekre átváltó táblázatot.

A rendelés során, hogy könnyebb legyen eligazodni  a rengeteg fazon és méret között, használd a szűrőket! A bal oldali szűrő segít melltartó típust a méretet, és márkát választani. 

Mikor jó rád egy melltartó?

Lehet, hogy még sosem volt igazán jó melltartód? Tudtad, hogy a megfelelő méret és fazon viselése közben észrevétlen, nem kényelmetlen, nem nyom, nem szúr és nem vág be sehol? Hogy megtaláld a számodra legjobbat, a felpróbálásnál következő szempontokra figyelj oda:

A körpánt vízszintes legyen, a háton sem szabad felugrania. Az új melltartó a legszűkebb kapocsban legyen bekapcsolva és szoros legyen, idővel úgyis enged valamennyit. Fontos, hogy ne vágjon be úgy hogy a két ujjadat be tud csúsztatni a pánt alá.

Ha merevítők is vannak, azok öleljék körbe a kebleket, és a mellek között feküdjenek rá a mellkasra, ellenőrizd, hogy hónaljban és a mellek alatt sem szúrjon vagy dörzsöljön ki.

A mellkosár akkor jó ha a keblek egészen kitöltik a mellkosarat, nem áll el és nem ráncolódik, viszont a mellek nem türemkednek ki a kosarakból, sem oldalt irányba, sem felfelé.

Ne felejtsd el szorosra húzni a vállpántokat sem! Csak így fogod látni, hogy mit "tud" a melltartó.

Triumph melltartó és egyéb melltartó márkák 

Márkák tekintetében széles választékot találsz. Számos ismert, és prémium minőséget gyártó európai cég termékeit forgalmazunk mint Triumph melltartó, Anita, Gaia, Ava, Nipplex, vagy Gorsenia melltartók. A forgalmazott márkákat az elmúlt 7 évben teszteltük, és csak azokat tartottuk meg, melyek beválltak és jó szívvel ajánlunk.

Melltartó leárazás

Mi is szeretjük az akciókat, az olcsó melltartókat ezért ha csak tehetjük a legjobb árakat biztosítjuk számodra. Keresd a  hetente váltakozó leárazásokat a termékoldalon. A kívánt összhatáshoz, rendelj  melltartóhoz illő szexi bugyit, női tangát, vagy trükkös alakformáló alsót is. A minőség miatt nem kell aggódnod, mert csak megbízható európai fehérnemű-gyártó termékeit találod meg a webáruházban!

Személyes próba és tanácsadás - fehérnemű bolt vagy webshop

Elsősorban webáruházként működünk. Azonban tudjuk, milyen nehéz bizonyos termékek esetén a méretválasztás. Webshopunk irodájában lehetőség van a melltartók/fürdőruhák próbálására, az ott található helyi készlet erejéig. A lehetőséget elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek nagyobb (70-85 D kosártól felfelé vagy 90 + körméret) a mellmérete és nehezen találják meg a megfelelő méretet és fazont.