BALCONETTE MELLTARTÓ 

11 990 Ft‎

Gyönyörű mellformák!Elegáns, klasszikus balconette melltartó. Párnázott mellkosarak, levehető csipkés mintázatú vállpántokka

9 400 Ft‎

Kényelmes, merevítős balkonet fazonú melltartó. Sima, varrás nélküli mellkosarakkal. Belül szilikon csíkokkal amelyek lehetővé teszik a pántok  nélküli  viselését. 

9 630 Ft‎ 10 700 Ft‎ -10%

11 100 Ft‎

Kék párnázott balkonett melltartó, gyönyörű csipkével.

1 100 Ft‎

Diszkrét, öntapadós virág vagy szív alakú mellbimbó takaró. Használata során tökéletes szellőzés biztosít a bőrnek. A csomag tartalma: 8db

2 500 Ft‎

Szilikon melltartó tapasz, mely láthatatlan a ruha alatt és szépen kerekíti és emeli a kebleket. Alkalmi , vagy hátnélküli ruhákhoz ajánljuk.

1 500 Ft‎

Kiválóan alkalmas mély kivágással készített ruhákhoz. Különleges anyagból készülnek, amelybe tökéletesen bejut a levegő. Két pár a csomagban. Összetétel: 100% poliészter.

10 200 Ft‎

Lágy kosarasmelltartó finom tüllrácsból, szemet gyönyörködtető hímzéssel díszítve. A mellkosarakatszatén íj díszíti. Függőleges vágású kosarak, tökéletesen felemelik és szép formát adnak a melleknek. Sima körpánt, rugalmas anyaggal. Nem levehető vállpánok, szélességük a méret méretéhez igazodik.  Az Emily brazil bugyival csodás együttes lehet. Összetétel:...

1 400 Ft‎

Könnyű, öntapadó mellbimbó védők, amelyek lehetővé teszik a mellbimbók takarását és a mellek óvatos emelését.

Mutat 1 - 24 / 24

A balconette melltartó ahogyan azt a neve is sugallja, mély dekoltázst és kimondottan erős mellemelő hatást érvényesít. A pántjai általában cserélhetőek, de a megfelelő tartás érdekében a legtöbb modell pánttal hordható. Nem összekeverendő a levehető pántú melltartókkal, mely a balkonet szabású modelleknek csak egy csoportját alkotják. Az alacsonyabb szabású mellkosarakkal megemeli és felfelé nyomja  a kebleket, és így azok természetes teltségét támogatja, a mell és a dekoltázs előnyős hangsúlyozása érdekében. Ezzel egyidejűleg, a tökéletes felfekvésről azt oldalszalagok gondoskodnak.

Kimondottan jó szolgálatot tesz mélyen dekoltált kivágott ruhák alatt, E kosármérettől felfelé mindenképpen csak a pánttal hordható típust javasoljuk a megfelelő alátámasztás érdekében. A kiválasztásnál a megfelelő méret eltalálása alapszempont, mivel az ilyen típusú melltartó csak akkor áll szépen a kebleken ha szorosan kitölti azokat, viszont nem buggyan ki belőle és nem is áll el a dekoltázsnál.