Egyrészes fürdőruha 

14 080 Ft‎ 17 600 Ft‎ -20%

Egyrészes szoknyás alakformáló fürdőruha elasztikus, jó minőségű, egyszínű anyagból, varrott szoknyával. állítható lekapcsolható vállpántokkal. Szuper alakot varázsol és leplezi amit kell!

12 825 Ft‎ 17 100 Ft‎ -25%

Elegáns egyrészes fürdődressz  kiváló minőségű párducmintás anyagból és átlátszó hálóból, a legfrisebb divat szerint.

15 120 Ft‎ 16 800 Ft‎ -10%

Egyrészes fürdőruha mintás, színes mikroszálas, anyagból  A mellkosarak  enyhén gyűröttek. Előformázott, vékony szivaccsos, bélelt mellkosarak, mell alatti gumipánttal, ami kényelmet és tartást biztosít.

0 Ft‎

Egy darabból álló, egyenletes mikroszálas fürdőruha. Merevített poharak finom gyűrődésekkel. Az előlap arany díszítéssel díszítve. Állítható vállpántokkal mely elöl távolíthatók el, ami a barnulás kényelmét nyújtja.

18 990 Ft‎

Bali türkiz színvilágű divatos modell, mely a távoli szigetek hangulatát idézi. Merevítős mellkosarakkal, alakformáló fazonnal, elsősorban telt keblekre ajánljuk azt a fazont.

18 990 Ft‎

Tökéletesen illeszkedő mintás, merevítős fürdőruha, ami garantálja a kényelmes viseletet. Karcsúsító hatású, telitalálat fazon, mely telt formákra is kiváló választás.

18 500 Ft‎

Egyrészes fürdőruha, merevítős mellkosarakkal és alakot előnyösen formázó szabással és csíkokkal. Telt keblekre is ajánlott, biztonságos fazonnal.

14 040 Ft‎ 15 600 Ft‎ -10%

Elegáns fürdőruha kiváló minőségű, fürdőruha anyagból.Mintás betétekkel díszített divatos megjelenés, elöl zártabb fazonnal. A minta optikailag karcsusítja az alakot. Vékony habbal merevített poharak, alsó merevítők nélkül. A hátul, kerek kivágással. Állítható vállpántokkal, nem távolíthatók el. 

12 600 Ft‎ 14 000 Ft‎ -10%

14 490 Ft‎ 16 100 Ft‎ -10%

Egy darabból álló, jó minőségű mikroszálas fürdőruha, elasztikus hálóval kombinálva. Merevített mellkosarakkal.

15 120 Ft‎ 16 800 Ft‎ -10%

Egyrészes fürdőruha  mintás, színes mikroszálas anyagból,. Merevített, szivacsos mellkosarak finom gyűrődésekkel. Összetétel: 78% poliamid, 22% elasztán

14 490 Ft‎ 16 100 Ft‎ -10%

Állatbőr mintás, Klasszikus fazonú, kiváló minőségű mikroszálas  egyberészes fürdőruha. Enyhén merevített, vékony szivacsos mellkosarakkal. 

0 Ft‎

Elegáns egyrészes fürdőruha kiváló minőségű anyagból. Állatbőr mintával és színes tollakkal díszített, csodás színvilággal.

11 430 Ft‎ 12 700 Ft‎ -10%

10 560 Ft‎ 17 600 Ft‎ -40%

Egyrészes szoknyás alakformáló fürdőruha elasztikus, jó minőségű, egyszínű anyagból, varrott szoknyával. állítható lekapcsolható vállpántokkal. Szuper alakot varázsol és leplezi amit kell!

Mutat 1 - 36 / 36

Egyrészes fürdőruha minden testalkatra!

A stand-szezon bizony feladja a leckét mindenkinek, hogy alakját e lehető legelőnyösebben prezentálja a fürdőhelyeken. Ideje hát megtalálni az alkatodhoz illő fürdőruha fazont!

Az egyrészes fürdőruha előnye, hogy alakformáló hatással bír, ennek köszönhetően hogy meghosszabbítja a sziluettet és karcsúbb megjelenést varázsol. Emellett jótékonyan takarja az esetleges hurkákat a derék körül, és a kívánatosnál nagyobb pocakot, takarja a hónalj alatti esetleges husikat és a magasabban szabott lábkivágás pedig hosszabbítja a lábakat. Strandra, tengerpartra is jó választás, de uszodába szinte kötelező ruhadarab. A teltebb hölgyek a fenti előnyök miatt gyakran részesítik előnyben ezt a típust, de azok számára is jó választás akik szülés után vannak, vagy alkati adottságból kifolyólag a hasukat takarni szeretnék a kritikus tekintetek elől.

Mit érdemes tudni a molett méretű fürdőruhákról?

Mindenképpen fontos, hogy a nagy méretű fürdőruha, nem egyszerűen a „standard méretű” fürdőruha nagyobb méretben készített mása, hanem olyan fürdőruha, melyet eleve csak nagyobb méretekben készítenek. Ez azért egészen más, mert a már a tervezéskor olyan anyagokból és fazonnal állítják össze, amely képes "összefogni" az alakot. Az erősebb anyag tartja, emeli a teltebb idomokat is és összességében előnyösebb alakot eredményez. Hiszen a legfontosabb szempont a nagy méretű egyberészes fürdőruha esetében, hogy az alakot a lehető legelőnyösebben mutassuk be, takarjon a fürdőruha pont ott, ahol kell, ne hívja fel a figyelmet a problémás helyekre, méretben pedig kényelmes legyen, és persze az sem árt, ha naprakész és divatos a fazon és a szín. A reneszánszát élő fürdőruhás ruha is a teltebb hölgyek egyik kedvenc fazonja. Karcsúsít, mivel lefelé bővülő fazonnal készül, és leplezi a csípőt és a feneket, valamint a combok legfelső részét.

Alakformáló fürdőruhák, melyek formába hoznak

Az egyberészes fürdőruhák ahogy az úszódressz is legtöbbször valamilyen alakformáló béléssel készülnek, ami jótékonyan formázza az alakot, kerekebb csípőt és laposabb hasat varázsol, ezért a molett alkatú hölgyek különösen kedvelik a hasat leszorító hatás miatt. A vállpántok is szélesebbek és erősebb anyagból készülnek, mint a bikinik esetében. Az egyrészesek a fenti tulajdonságaik miatt ugyanolyan szexi fürdőruhák lehetnek, akár a bikini, csak megfelelően kell az alakhoz választani a fazont.

Az egyrészesek között találsz számos kimondottan úszódressznek készült fürdőruhát is, ezek olyan anyagból készültek, melyek jobban tolerálják az uszoda vizében lévő klórt, szabásukat tekintve pedig a kényelmes és szabad mozgást biztosítják az uszoda vízében. A minőségi alapanyagok különösen fontosak ha hosszabb élettartamot szeretnénk a fürdőruhánknak, ezeket pedig sajnos nem lehet olcsón beszerezni.

Mindenképpen érdemes figyelembe venni, hogy a fürdőruha élettartama, jelentősen megnövelhető, ha betartjuk a címkén lévő használati utasításokat, és minden használat után kiöblítjük csapvízzel a fürdőruhánkat.

A webáruház kínálatában a klasszikus szabású  fürdőruhák mellett az aktuális fürdőruha divatnak megfelelő legújabb modellek is megtalálhatóak.