Egyrészes fürdőruhák 

Alkategóriák

27 990 Ft‎

Az ELOUISE egy sportos egyszerű darabú fürdőruha, amely stílusosan kidolgozott részletekkel rendelkezik! Egyik vonzereje a merész cipzár a nyakvonal közepén. Ez a vezeték nélküli, egyszerű darabú fürdőruha béléses mellrészt és állítható pántokat is tartalmaz. A hátulja kerekített és mélyen kivágott.

3 900 Ft‎

Stílusos fekete strandtunika, amely izgalmas horgolt motívumokkal díszített a dekoltázsnál és az ujján. Az alsó szegélyén divatos rojtok találhatók, amelyek egyedi megjelenést és bohém hangulatot kölcsönöznek a darabnak. EU 40/42-es méret. lezser fazon

Mutat 1 - 25 / 25

Különleges alakformáló egyrészes fürdőruhák minden testalkatra

A stand-szezon bizony feladja a leckét mindenkinek, hogy alakját e lehető legelőnyösebben prezentálja a fürdőhelyeken. Ideje hát megtalálni az alkatodhoz illő fürdőruha fazont, a legelőnyösebb egyrészes alakformáló fürdőruhák várnak itt rád!

Különleges egyrészes fürdőruha színek

Ha a karcsútó hatás a cél, akkor olyan geometrikus vagy apró virágmintát válassz, mely optikailag hosszítja az alakot, amellett, hogy az olyan minta különleges is. Egy rafinált fazonú fekete fürdőruha is jó választás lehet. Fehér egyrészes fürdőruha stílusos darab, de csak a kimondottan vékony hölgyeken áll jól.

Mindenképpen érdemes figyelembe venni, hogy a fürdőruha élettartama, jelentősen megnövelhető, ha betartjuk a címkén lévő használati utasításokat, és minden használat után kiöblítjük csapvízzel a fürdőruhánkat.

A webáruház kínálatában a klasszikus szabású  fürdőruhák mellett az aktuális fürdőruha divatnak megfelelő legújabb modellek is megtalálhatóak.