Alakformáló egyrészes fürdőruhák 

27 990 Ft‎

Az ELOUISE egy sportos egyszerű darabú fürdőruha, amely stílusosan kidolgozott részletekkel rendelkezik! Egyik vonzereje a merész cipzár a nyakvonal közepén. Ez a vezeték nélküli, egyszerű darabú fürdőruha béléses mellrészt és állítható pántokat is tartalmaz. A hátulja kerekített és mélyen kivágott.

23 310 Ft‎ 25 900 Ft‎ -10%

Mutat 1 - 27 / 27

Alakformáló egyrészes fürdőruhák, melyek karcsúbbá varázsolnak

Szeretnél előnyösen mutatkozni a vízparton vagy az uszodában? Akkor válassz olyan alakformáló egyrészes fürdőruhát, amely  lapítja. pocakot, és feszesebbé varázsolja a csípőt. Ha nem akarod megmutatni teljes egészében magadat a nagyközönségnek, akkor az egyrészes fürdőruhában elegáns módon élvezheted a fürdőzés minden formáját, nem kell foglalkozz a hasaddal, vagy az úszógumikkal, mégis divatos és magabiztos lehetsz.

Az alakformáló egyrészes fürdőruhák előnyei

  • alakformáló hatással bír, meghosszabbítja a sziluettet és karcsúbb megjelenést varázsol.
  • jótékonyan takarja az esetleges hurkákat a derék körül, és a kívánatosnál nagyobb pocakot, a kétrészes fürdőruháknál jobban eltünteti a hónalj alatti esetleges husikat és a magasabban szabott lábkivágás pedig hosszabbítja a lábakat
  • Strandra, tengerpartra is jó választás, főleg ha levehető pántos fazont választasz de uszodába szinte kötelező ruhadarab.