PURPLE+RIBBON.gif  Minden termékre -15%! kuponkód: pünkösd (érvényesíthető 05.19-05.21-ig a teljesáru termékekre).motionmailapp.com

Kategóriák

Vásárlóink mondták

“Tegnap a Budaörsi pontjukban vásároltam. Az eladó hölgy egy tünemény volt, kedves, készséges, segítőkész!!! Köszönöm a vásárlást! Minden jót kívánok!"

Éva

“Csak ajánlani tudom másoknak Ezúton is megköszönöm munkatársuk figyelmes, körültekintő segítségét.A közeljövőben is vásárolni szeretnék Önöktől. Köszönöm, hogy megkerestek!"

Katalin

“Köszönöm szépen a pontos és kedves kiszolgálást és hogy segítettek megtalálni a megfelelő méretet számomra! Biztosan visszatérek még!"

Szilvia

“Köszönöm a segítséget a személyes próbánál! A 3 db melltartó tökéletes, sosem tudtam még a méretemben ilyen jól vásárolni!"

Ilona

“Tegnap érkezett meg a harisnya amit rendeltem. Nagyon szépen köszönöm a gyors szállítást. Nagyon boldog vagyok hogy a méret kiváló lett és 100% hogy fogok még innen rendelni . Árban és méretben sem találnék Önöknél kiválóbbat! Ismételten köszönöm hogy visszaadták az hitemet hogy találhatok még magamra harisnyát!"

Zoé

“Először rendeltem szexisebb fehérneműt. A választásnál nagy gondban voltam, hogy melyik méret lesz jó rám, de maximális segítséget kaptam! A termék még szebb is volt mint a képen, és nagyon elégedett vagyok vele. Köszönöm a segítséget!"

Edina

Női alsónemű

 

alkategóriák

 • Pamut bugyi
 • Magas bugyi
 • Csipkés bugyi

  A csipkés bugyi mindig divatos, és nőiesen bájos alsónemű.Válogass a kiváló minőségű tartós alapanyagokból készült női alsóneműk közül. Nem csak a csipkés részletek szépek rajtuk, de olyan bőrbarát, jól szellőző alapanyagokból készültek, hogy szívesen fogod viselni magadon  az egész nap során.

 • Seamless bugyi

  A lézervágott vagy seamless bugyi több előnyös tulajdonságának is köszönheti népszerűségét:szélei nem látszanak, nem ütnek át szűk ruhában sem, és lélegző bőrbarát anyagból készül, így egész napos viseletre is kellemes és sportoláshoz is hordható. Több fazonban is kínálunk lézer-vágott alsóneműket,  a klasszikus magasabb szabástól kezdve a keskeny tanga bugyi fazonokig.

 • Száras alsó
 • TANGA BUGYI

  A női tanga vonzereje, mit sem változik. A szexi kis női tanga alsók kaphatók szettben is, hozzá illő melltartóval, de külön álló modelleket is széles választékban kínálunk. A kategórián belül találod az erotikus tangákat is, melyeket intim pillanatokra ajánlunk.

oldalanként