Száras alsó 

3 840 Ft‎ 4 800 Ft‎ -20%

8 300 Ft‎

Száras alakformáló alsó, mely kiváló a combok kidörzsölése ellen.

3 200 Ft‎ 4 000 Ft‎ -20%

9 000 Ft‎ 10 000 Ft‎ -10%

Rendkívül funkcionális és hatékony száras karcsúsító bugyi, alacsonyabb derék szabással. lapítja a hasat formázza a csípőt és vékonyítja a combokat. Plus size méretekben.

Mutat 1 - 8 / 8

Száras bugyi - a megoldás kidörzsölés ellen

A száras női alsó megoldás lehet számos olyan problémára, mint a combok fájdalmas kidörzsölése, a combok összeérése miatti izzadása. Emellett a legtöbb modell, szorosabb szövésű anyagból készül, ezáltal  alakformáló bugyi hatással is rendelkezik, azaz formázza a csípőt  és a feneket, feszesíti a combokat emellett egyfajta hasleszorító bugyi is. Amennyiben azonban elsősorban mint combvédő bugyi jön szóba, akkor választhatunk olyan lágy és kényelmes laza pamutanyagból készült modellt, mely kiválóan szellőzik és melyről észre sem lehet venni hogy rajtunk van, annyira kellemes a viselése.

Miben más a tundra bugyi?

Alapanyagukat tekintve már jóval fejlettebbek ezek az alsók, mint elődjeik, a köznapi nevükön bundabugyi, vagy tundrabugyi néven emlegetett alsóneműk. Nem csak melegen tartják a csípőt, de kiválóan szelőznek, és anyaguk elég vékony és elsztiku ahhoz, hogy a mozgás kényelmes legyen bennük, és a bőr szabadon lélegezzen benne.