PÁNT NÉLKÜLI MELLTARTÓ 

4 280 Ft‎ 10 700 Ft‎ -60%

Klasszikus melltartó - balconette push-up csészékkel .Kivehettő szivacs párnákkal és levehető és állítható vállpántokkal rendelkezik.

14 700 Ft‎

Kényelmes, merevítős balkonet fazonú melltartó. Sima, varrás nélküli mellkosarakkal. Belül szilikon csíkokkal amelyek lehetővé teszik a pántok  nélküli  viselését. 

12 300 Ft‎

A szilikon melltartó kiváló megoldás mélyen vágott ruhákhoz, mély V-nyakkivágással . A váll és a körpánt hiánya azt is lehetővé teszi, hogy viselje, amikor csak csupasz vállát vagy hátát akarja megmutatni. A szilikon  mellkosarak tökéletesen tapadnak a bőrre, és kiemelik a melleket, tökéletes megjelenést kölcsönözve. A ragasztóréteg lemosása után a V!...

Mutat 1 - 5 / 5

A pánt nélküli melltartó méretezése

Mivel az ez típus csak akkor mutat szépen, ha tökéletes az illeszkedés, ezért a helyes méretválasztás elkerülhetetlen. Ha a melltartó kisebb a kelleténél, akkor kibuggyannak a keblek, ha nagyobb, akkor meg eláll a dekoltázsnál, és egyik sem mutat szépen. Ha a neten rendelsz magasnak ilyen típusú melltartót, mindenképpen nézd meg a melltartó mérettáblázatot, mielőtt betennéd a kosárba a terméket. Nem árt figyelembe venni, hogy a pánt nélküli melltartókat nagy és nehéz mellek esetében  nem javasoljuk, mivel bizonyos méret felett statikai okok miatt nem érhető el a megfelelő tartás. Ezért ha olyan a ruhád ami megkívánja ezt a fazont és mellkosár méreted nagyobb mint F vagy körméreted nagyobb mint 90, akkor a fazont a szilikonpántos verzióban javasoljuk, ez sokkal stabilabb és megbízhatóbb viseletet fog nyújtani.

Mit érdemes tudni róla?

Ebben a kategóriában olyan balkonet fazonú melltartók vannak, melyek pánt nélkül is hordhatóak. pánt nélküli melltartó sokféle változatban készül. Legnagyobb előnyük az, hogy a pánt teljesen levehető vagy cserélhető szilikon-pántra, ezért olyan mélyen kivágott ruhákhoz is felveheted, ahol a melltartó-pánt kimondottan zavaró lenne. A fazon extra mély dekoltázst és mellemelést biztosít, ennek érdekében erős varratokkal és általában szivacsbéléssel készül. A pánt nélküli melltartók rögzítése úgy van megoldva, hogy vastagabb körpánttal és beépített tapadó szilikon csíkkal készülnek, melyek mind a melltartó pántok kiváltását, és a megfelelő illeszkedést hivatottak szolgálni. A nagyon kivágott alkalmi ruhákhoz vagy a menyasszonyi ruhákhoz, esküvőre szinte megkerülhetetlen ez a típus.  A levehető pántú melltartóknál különösen fontos a helyes méret eltalálása, máskülönben nem érhető el a várt esztétikai hatás.  

Ha olyan ruha alá keresel melltartót, amely nem csak a vállakat, de a hátat is szabadon hagyja, akkor ajánljuk a láthatatlan melltartót, esetleg a különböző mellemelő szilikon melltartókat is, de szigorúan csak D mellkosár méretig.

Nézd meg hozzá a különböző melltartó kiegészítőket is, nagyon jól kombinálhatóak, és egyedivé teheted a hatást!