KIÁRUSÍTÁS!  -40-70% melltartó és fürdőruha! Utolsó darabok, keresd a méreted!

Köntös 

Alkategóriák

oldalanként
Mutat 1 - 20 / 142

A köntösöket nem lehet nem szeretni! Búj bele egy puha, vastag frottír köntösbe egy forró fürdőt követően és érezd a  bolyhos anyag lágy kényeztetését! Próbáld ki a vékony selyem köntöst is, mely egészen más érzést nyújt, lágyan simogatja a bőrödet és szexinek érzed benne magad.

A köntös a legotthonosabb viselet

Senki sem vitatja, hogy a köntös mint ruhadarab összefonódik kényelmes otthoni létezéssel. A legjobban ellazulni és pihenni a jó kis otthoni viseletben lehet, lábunkon egy kényelmes papuccsal. Tény, hogy mindenkinek van kedvenc fazonja, ahogy van kedvenc otthoni köntöse is, melyhez a végsőkig ragaszkodik, ezért nem mindegy, hogyan választjuk meg.

A vásárlásnál érdemes mérlegelni, hogy a köpenyek szabása és anyaga változik aszerint hogy milyen évszakra, hőmérsékletre és alkalomra tervezték őket, ezért elképesztően sokfélék lehetnek. A hosszú, bokáig érő vastag, puha köntösöket éppúgy megtalálod nálunk, mint a rövidebb, vagy vékony pamut anyagból készült nyári vagy szexi köntösöket, melyek az otthoni neglizsé kiegészítő darabjaiként is viselhetsz.

Az alapanyagok tekintetében a köntösök általában kevert-szálas anyagokból készülnek. Egyre népszerűbb a puha, szőrmeszerű wellsoft fürdőköntös is és persze az alapanyagok között mindig megtalálható a hagyományos összetevő a pamut is, melyeket gyakran kevernek valamilyen előnyös tulajdonságú műszállal. Ha valami különlegesre vágysz, vagy ajándékot keresel, akkor nézd meg az elegáns köntös kínálatot.  A  szatén köntösök, lágy esésű, vékony selyem anyagokból készülnek és csábításra éppúgy alkalmasak, mint lezser nappali otthoni öltözékként. A webáruházban a köntösöket kiegészítheted anyagában, stílusában és színében hozzáillő hálóinggel vagy pizsamával is.

Az adu ász ajándékötlet

Itt van egy titkos trükk a fehérnemű megvásárlásához, ha fogalmad sincs, mit szeretne: akkor tuti tipp egy fürdőköpeny, vagy akár egy szexi köntös. A köntös azért 100% tuti tippp, mert azzal biztosan nem lehet baj. Ez a ruhadarab egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket mindenki szeret, soha nem felesleges, viszont nem szívesen vásárol saját magának. Egy szép női köntös, szinte bármilyen alkalomra telitalálat választás minden korosztály számára. Vannak szexisebb fazonok, ha a kedvesednek vásárolsz, de például egy plüss cipzáras köntös megfelelő lehet az anyósod számára is. Férfiak számára egy jó minőségű fürdőköpeny minden alkalomra és szinte mindenkinek illő és sikeres ajándék lehet.

Frottír köntös versus plüss köntös

A klasszikus frottír köntöst mindenki ismeri, vastag és puha anyagának köszönhetően akár törülközőként is megállja a helyét. A frottír anyag egy pamutból készült, puha tapintású, hurkos felületű szövet, általánosságban minél vastagabb, anál több vizet képes magába szívni. Ezt a típust ajánljuk azoknak akik pamut alapanyagokat részesítenek előnyben. A plüss ezzel szemben műszálas anyag, habár puhaságban és kellemes tapitásban lekörözi a frottír anyagokat. Mindkettőt kellemes viselni, a fő különbség a nedvszívó képességben van, melyben egyértelműen a frottír a jobb. Azaz, ha gyakran húzzuk vizes bőrre a köntöst és törülközőként is szeretnénk használni, akkor mindenképpen frottír vagy pamut alapanyagút vegyünk. A mosásnál viszont érdemes figyelembevenni, hogy a frottír köntösöket maximum 60 míg a plüss köntösöket maximum 40 fokon lehet kimosni.

Azon vagyunk, hogy a rendelés egyszerű folyamat legyen. A bal oldali szűrök segítségével választhatsz méretet, márkát vagy típust. mind férfi, mind női köntös akció is gyakran van, mindig más köntös márkákra érvényes, ezért érdemes hétről hétre visszalátogatnod a webshopba.