KÖNTÖS 

Alkategóriák

oldalanként
10 980 Ft‎ 12 200 Ft‎ -10%

13 680 Ft‎ 15 200 Ft‎ -10%

11 430 Ft‎ 12 700 Ft‎ -10%

13 680 Ft‎ 15 200 Ft‎ -10%

13 860 Ft‎ 15 400 Ft‎ -10%

Mutat 1 - 28 / 130

A köntösöket nem lehet nem szeretni! Búj bele egy puha, vastag frottír fürdőköpenybe egy forró fürdőt követően és érezd a  bolyhos anyag lágy kényeztetését! Próbáld ki a vékony selyem köntöst is, mely egészen más érzést nyújt, lágyan simogatja a bőrödet és szexinek érzed benne magad.

A köntös a legotthonosabb viselet

Senki sem vitatja, hogy a köntös mint ruhadarab összefonódik kényelmes otthoni létezéssel. A legjobban ellazulni és pihenni a jó kis otthoni viseletben lehet, lábunkon egy kényelmes papuccsal. Tény, hogy mindenkinek van kedvenc fazonja, ahogy van kedvenc otthoni köntöse is, melyhez a végsőkig ragaszkodik, ezért nem mindegy, hogyan választjuk meg.

A vásárlásnál érdemes mérlegelni, hogy a fürdőköpeny szabása és anyaga változik aszerint hogy milyen évszakra, hőmérsékletre és alkalomra tervezték őket, ezért elképesztően sokfélék lehetnek. A hosszú, bokáig érő vastag, puha köntösöket éppúgy megtalálod nálunk, mint a rövidebb fürdőköntöst, vagy vékony pamut anyagból készült nyári vagy szexi köntösöket, melyek az otthoni neglizsé kiegészítő darabjaiként is viselhetsz.

Az alapanyagok tekintetében a köntösök általában kevert-szálas anyagokból készülnek. Egyre népszerűbb a puha, szőrmeszerű wellsoft fürdőköntös is és persze az alapanyagok között mindig megtalálható a hagyományos összetevő a pamut is, melyeket gyakran kevernek valamilyen előnyös tulajdonságú műszállal. Ha valami különlegesre vágysz, vagy ajándékot keresel, akkor nézd meg az elegáns köntös kínálatot.  A  szatén köntösök, lágy esésű, vékony selyem anyagokból készülnek és csábításra éppúgy alkalmasak, mint lezser nappali otthoni öltözékként.

A fürdőköpenyt kiegészítheted anyagában, stílusában és színében hozzáillő hálóinggel vagy pizsamával is.

A meleg és száraz fürdőköppeny

A fürdőköntös, ahogyan a neve is mondja elsősorban a vízi tevékenységhez kötődik, és használat során közvetlenül a nedves bőrrel érintkezik. Lehet ez uszoda, strand, de akár az otthoni fürdőszoba is. Fontos, hogy akár vékony, akár vastag anyagú a fürdőköpeny de mindenképpen jó nedvszívó fürdőköpeny anyagból készüljön, hiszen vizes, vagy legalábbis félig nedves bőrrel fog érintkezni.

Az adu ász ajándékötlet

Itt van egy titkos trükk a fehérnemű megvásárlásához, ha fogalmad sincs, mit szeretne: akkor tuti tipp egy fürdőköpeny, vagy akár egy szexi köntös. A köntös azért 100% tuti tippp, mert azzal biztosan nem lehet baj. Ez a ruhadarab egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket mindenki szeret, soha nem felesleges, viszont nem szívesen vásárol saját magának. Egy szép női köntös, szinte bármilyen alkalomra telitalálat választás minden korosztály számára. Vannak szexisebb fazonok, ha a kedvesednek vásárolsz, de például egy plüss cipzáras köntös megfelelő lehet az anyósod számára is. Férfiak számára egy jó minőségű fürdőköpeny minden alkalomra és szinte mindenkinek illő és sikeres ajándék lehet.

Frottír köntös versus plüss köntös

A klasszikus frottír köntöst mindenki ismeri, vastag és puha anyagának köszönhetően akár törülközőként is megállja a helyét.

Azon vagyunk, hogy a rendelés egyszerű folyamat legyen. A bal oldali szűrök segítségével választhatsz méretet, márkát vagy típust. mind férfi, mind női köntös akció is gyakran van, mindig más köntös márkákra érvényes, ezért érdemes hétről hétre visszalátogatnod a webshopba.