Köntös 

Alkategóriák

oldalanként
Mutat 1 - 20 / 86

A köntösöket nem lehet nem szeretni! Búj bele egy puha, vastag frottír köntösbe egy forró fürdőt követően és érezd a fürdőköpeny bolyhos anyagának lágy kényeztetését! Próbáld ki a vékony selyem köntöst is, mely egészen más érzést nyújt, lágyan simogatja a bőrödet és szexinek érzed benne magad.

A köntös a legotthonosabb viselet

Senki sem vitatja, hogy a köntös mint ruhadarab összefonódik kényelmes otthoni létezéssel. A legjobban ellazulni és pihenni a jó kis otthoni köntösben lehet, lábunkon egy kényelmes papuccsal. Tény, hogy mindenkinek van kedvenc köntös fazonja, ahogy van kedvenc otthoni köntöse is, melyhez a végsőkig ragaszkodik, ezért nem mindegy, hogyan választjuk meg. A vásárlásnál érdemes mérlegelni, hogy a fürdőköpenyek szabása és anyaga változik aszerint hogy milyen évszakra, hőmérsékletre és alkalomra tervezték őket, ezért elképesztően sokfélék lehetnek. A hosszú, bokáig érő vastag, puha köntösöket éppúgy megtalálod nálunk, mint a rövidebb, vagy vékony anyagból készült nyári vagy szexi köntösöket, melyek az otthoni neglizsé kiegészítő darabjaiként is viselhetsz.

Az alapanyagok tekintetében a köntösök általában kevert-szálas anyagokból készülnek. Egyre népszerűbb a puha, szőrmeszerű wellsoft fürdőköntös is és persze az alapanyagok között mindig megtalálható a hagyományos összetevő a pamut is, melyeket gyakran kevernek valamilyen előnyös tulajdonságú műszállal. Ha valami különlegesre vágysz, vagy ajándékot keresel, akkor nézd meg az elegáns köntös kínálatot.  A  szatén köntösök, lágy esésű, vékony selyem anyagokból készülnek és csábításra éppúgy alkalmasak, mint lezser nappali otthoni öltözékként. A webáruházban a köntösöket kiegészítheted anyagában, stílusában és színében hozzáillő hálóinggel vagy pizsamával is.

Az adu ász ajándékötlet

Itt van egy titkos trükk a fehérnemű megvásárlásához, ha fogalmad sincs, mit szeretne: akkor tuti tipp egy fürdőköpeny, vagy akár egy szexi köntös. A köntös azért 100% tuti tippp, mert azzal biztosan nem lehet baj. Ez a ruhadarab egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket mindenki szeret, soha nem felesleges, viszont nem szívesen vásárol saját magának. Egy szép női köntös, szinte bármilyen alkalomra telitalálat választás minden korosztály számára. Vannak szexisebb fazonok, ha a kedvesednek vásárolsz köntöst, de megfelelő darabokat találst akár az anyósod számára is. Férfiak számára egy jó minőségű fürdőköpeny minden alkalomra és szinte mindenkinek illő és siekres ajándék lehet.

Mitől lesz fürdőköpeny a köntös?

A fürdőköntös, ahogyan a neve is mondja elsősorban a vízi tevékenységhez kötődik, és használat során közvetlenül a nedves bőrrel érintkezik. Lehet ez uszoda, strand, de akár az otthoni fürdőszoba is. Fontos, hogy akár vékony, akár vastag a köntös, de mindenképpen jó nedvszívó anyagból készüljön, hiszen vizes, vagy legalábbis félig nedves bőrrel fog érintkezni. Megfelelő lehet a célra a pamutból készült frottír, vagy a vékony pamut is, a lényeg mindig a szálak nedvszívó képességében rejlik. Újabban készítenek mikroszálas anyagból is vékony sport köntösöket, mely műszálas anyag, ám kellemes viselet a bőrnek és könnyen is szárad.

Frottír köntös versus plüss köntös

A klasszikus frottír fürdőköpenyt mindenki ismeri, vastag és puha anyagának köszönhetően akár törülközőként is megállja a helyét. A frottír anyag egy pamutból készült, puha tapintású, hurkos felületű szövet, általánosságban minél vastagabb, anál több vizet képes magába szívni. A plüss ezzel szemben műszálas anyag, habár puhaságban és kellemes tapitásban lekörözi a frottír anyagokat. Mindkettőt kellemes viselni, a fő különbség az anyagok nedvszícó képességében van, melyben egyértelműen a frottír a jobb. Azaz, ha gyakran húzzuk vizes bőrre a köntöst és törülközőként is szeretnénk használni, akkor mindenképpen frottír köntöst vegyünk. A mosásnál viszont érdemes figyelembevenni, hogy a frottír köntösöket maximum 60 míg a plüss köntösöket maximum 40 fokon lehet kimosni.

Azon vagyunk, hogy a köntös rendelés egyszerű folyamat legyen. A bal oldali szűrök segítségével választhatsz méretet, köntös márkát vagy típust. Női köntös akció is gyakran van, mindig más köntös fajtákra, ezért érdemes hétről hétre visszalátogatnod a webshopba.