delivery_1.pngINGYENES SZÁLLÍTÁS már 15.000 Ft-tól!  summer.jpgAkciós termékek -10-30%-al%

Köntös 

Alkategóriák

oldalanként
Mutat 1 - 16 / 95

A köntösöket nem lehet nem szeretni! Búj bele egy puha, vastag frottír köntösbe egy forró fürdőt követően és érezd a fürdőköpeny bolyhos anyagának lágy kényeztetését! Próbáld ki a vékony selyem köntöst is, mely egészen más érzést nyújt, lágyan simogatja a bőrödet és szexinek érzed benne magad.

A köntös a legotthonosabb viselet

Senki sem vitatja, hogy a köntös mint ruhadarab összefonódik kényelmes otthoni létezéssel. A legjobban ellazulni és pihenni a jó kis otthoni köntösben lehet, lábunkon egy kényelmes papuccsal. Tény, hogy mindenkinek van kedvenc köntös fazonja, ahogy van kedvenc otthoni köntöse is, melyhez a végsőkig ragaszkodik, ezért nem mindegy, hogyan választjuk meg. A vásárlásnál érdemes mérlegelni, hogy a fürdőköpenyek szabása és anyaga változik aszerint hogy milyen évszakra, hőmérsékletre és alkalomra tervezték őket, ezért elképesztően sokfélék lehetnek. A hosszú, bokáig érő vastag, puha köntösöket éppúgy megtalálod nálunk, mint a rövidebb, vagy vékony anyagból készült nyári vagy szexi köntösöket, melyek az otthoni neglizsé kiegészítő darabjaiként is viselhetsz.

Az alapanyagok tekintetében a köntösök általában kevert-szálas anyagokból készülnek. Egyre népszerűbb a puha, szőrmeszerű wellsoft fürdőköntös is és persze az alapanyagok között mindig megtalálható a hagyományos összetevő a pamut is, melyeket gyakran kevernek valamilyen előnyös tulajdonságú műszállal. Ha valami különlegesre vágysz, vagy ajándékot keresel, akkor nézd meg az elegáns köntös kínálatot.  A  szatén köntösök, lágy esésű, vékony selyem anyagokból készülnek és csábításra éppúgy alkalmasak, mint lezser nappali otthoni öltözékként. A webáruházban a köntösöket kiegészítheted anyagában, stílusában és színében hozzáillő hálóinggel vagy pizsamával is. Egy szép női köntös ajándékötletnek is tökéletes, szinte bármilyen alkalomra telitalálat választás minden korosztály számára.

Mitől lesz fürdőköpeny a köntös?

A fürdőköntös, ahogyan a neve is mondja elsősorban a vízi tevékenységhez kötődik, és használat során közvetlenül a nedves bőrrel érintkezik. Lehet ez uszoda, strand, de akár az otthoni fürdőszoba is. Fontos, hogy akár vékony, akár vastag a köntös, de mindenképpen jó nedvszívó anyagból készüljön, hiszen vizes, vagy legalábbis félig nedves bőrrel fog érintkezni. Megfelelő lehet a célra a pamutból készült frottír, vagy a vékony pamut is, a lényeg mindig a szálak nedvszívó képességében rejlik. Újabban készítenek mikroszálas anyagból is vékony sport köntösöket, mely műszálas anyag, ám kellemes viselet a bőrnek és könnyen is szárad.

Frottír köntös versus plüss köntös

A klasszikus frottír fürdőköpenyt mindenki ismeri, vastag és puha anyagának köszönhetően akár törülközőként is megállja a helyét. A frottír anyag egy pamutból készült, puha tapintású, hurkos felületű szövet, általánosságban minél vastagabb, anál több vizet képes magába szívni. A plüss ezzel szemben műszálas anyag, habár puhaságban és kellemes tapitásban lekörözi a frottír anyagokat. Mindkettőt kellemes viselni, a fő különbség az anyagok nedvszícó képességében van, melyben egyértelműen a frottír a jobb. Azaz, ha gyakran húzzuk vizes bőrre a köntöst és törülközőként is szeretnénk használni, akkor mindenképpen frottír köntöst vegyünk. A mosásnál viszont érdemes figyelembevenni, hogy a frottír köntösöket maximum 60 míg a plüss köntösöket maximum 40 fokon lehet kimosni.

Azon vagyunk, hogy a köntös rendelés egyszerű folyamat legyen. A bal oldali szűrök segítségével választhatsz méretet, köntös márkát vagy típust. Női köntös akció is gyakran van, mindig más köntös fajtákra, ezért érdemes hétről hétre visszalátogatnod a webshopba.