PURPLE+RIBBON.gifAJÁNDÉKOZZ KÖNNYEDÉN! nem lett jó? JANUÁR 14.-IG élhetsz a csere lehetőséggel a december 1-24.-e között vásárolt termékekre!

              

Keresés

Kategóriák

Vásárlóink mondták

“Tegnap a Budaörsi pontjukban vásároltam. Az eladó hölgy egy tünemény volt, kedves, készséges, segítőkész!!! Köszönöm a vásárlást! Minden jót kívánok!"

Éva

“Csak ajánlani tudom másoknak Ezúton is megköszönöm munkatársuk figyelmes, körültekintő segítségét.A közeljövőben is vásárolni szeretnék Önöktől. Köszönöm, hogy megkerestek!"

Katalin

“Köszönöm szépen a pontos és kedves kiszolgálást és hogy segítettek megtalálni a megfelelő méretet számomra! Biztosan visszatérek még!"

Szilvia

“Köszönöm a segítséget a személyes próbánál! A 3 db melltartó tökéletes, sosem tudtam még a méretemben ilyen jól vásárolni!"

Ilona

Szexi fűző szett

 

A női fűzők erotikus varázsa évszázadok óta él, a valaha kényelmetlen, alakot elszorító fűzőkből mára már kényelmes és viselhető szexi ruhadarabok lettek, melyek pikantériát varázsolnak a párkapcsolatba. A különböző fazonú szexi fűzők előnyösen emelik ki a női alakot, kerekebb, nőiesebb formákat varázsolva. Testhez simuló kapcsos fűzőket és bővebb, alakot leplező fazonokat találsz, melyek elasztikus csipkés anyagokból készültek, így viselésük kimondottan kényelmes. Sok közülük harisnyatartós kapcsokkal van ellátva, így erotikus harisnyával kombinálható a szett, tovább fokozva az izgalmakat. Tegyél egy próbát velük, ajánljuk az erotikus fűzőket nagyobb méretű, telt keblű hölgyeknek is.

oldalanként