Harisnyanadrág 

oldalanként
2 220 Ft‎ 3 700 Ft‎ -40%

2 030 Ft‎ 2 900 Ft‎ -30%

KEgészítsd ki a szoknyáid  tartós harisnyanadrágokkal, nagy pontok geometriai mintájával. A Funny 07 modellnek köszönhetően minden pillantása sokáig emlékezetes marad. Az innovatív Funny 07 harisnyanadrág a legnagyobb gondossággal és a részletekre való odafigyeléssel készült modell. A legjobb minőségű LYCRA® fonal használatának köszönhetően élvezheti...

Mutat 1 - 44 / 211

A webáruház kínálata széleskörű, mivel a női harisnyanadrág számtalan variációban létezik. Szeretjük, mert jól kombinálható a többi női ruhadarabbal, leginkább persze a szoknya áll jól hozzá, de nadrág alatt is szívesen viseljük. Védi és öltözteti a lábakat, melegen tartja a derekat és nem csúszik le, ezért minden helyzetben kényelmesen hordható.

Gondoltad volna, hogy ez a mára már nélkülözhetetlen ruhadarab csak az 1960-as évekbe indult világhódító útjára? Egészen addig nagymamáink még ódon harisnyatartókkal rögzítették a combon a selyemharisnyákat. 

A hagyományos alapanyagok mellett egyre nagyobb teret hódítanak a lycra harisnyák, melyek nem csak tetszetősei, de tartósabbak is ezáltal nagyobb önbizalmat adnak a viselőjének.