Nehéz megtalálni a méreted?   Fürdőruha/Melltartó vásár a helyi készletünkből! Kattints!

Keresés

Vastagság

Kategóriák

Vásárlóink mondták

“Tegnap a Budaörsi pontjukban vásároltam. Az eladó hölgy egy tünemény volt, kedves, készséges, segítőkész!!! Köszönöm a vásárlást! Minden jót kívánok!"

Éva

“Csak ajánlani tudom másoknak Ezúton is megköszönöm munkatársuk figyelmes, körültekintő segítségét.A közeljövőben is vásárolni szeretnék Önöktől. Köszönöm, hogy megkerestek!"

Katalin

“Köszönöm szépen a pontos és kedves kiszolgálást és hogy segítettek megtalálni a megfelelő méretet számomra! Biztosan visszatérek még!"

Szilvia

“Köszönöm a segítséget a személyes próbánál! A 3 db melltartó tökéletes, sosem tudtam még a méretemben ilyen jól vásárolni!"

Ilona

“Tegnap érkezett meg a harisnya amit rendeltem. Nagyon szépen köszönöm a gyors szállítást. Nagyon boldog vagyok hogy a méret kiváló lett és 100% hogy fogok még innen rendelni . Árban és méretben sem találnék Önöknél kiválóbbat! Ismételten köszönöm hogy visszaadták az hitemet hogy találhatok még magamra harisnyát!"

Zoé

“Először rendeltem szexisebb fehérneműt. A választásnál nagy gondban voltam, hogy melyik méret lesz jó rám, de maximális segítséget kaptam! A termék még szebb is volt mint a képen, és nagyon elégedett vagyok vele. Köszönöm a segítséget!"

Edina

Combfix

 

A combfix típusú harisnya ma már inkább a különleges alkalmak vagy a szexi öltözékek divatos kiegészítője. A combfixek lehetnek öntartóak, vagy hordhatóak harisnyatartóval is harisnyatartó kapcsokkal rögzítve. A különböző mintás combfixek és necc combfixek vékony selymes anyagokból készülnek. A helyes méret kiválasztás különösen fontos, annak érdekében, hogy az illeszkedés tökéletes legyen. A fehér színű esküvői combfix a menyasszonyi fehérneműk keresett harisnya kelléke. kínálatunkban találsz nagy méretű plus size combfixet is, molett méretekben.