Combfix 

oldalanként
Mutat 1 - 20 / 50

A combfix típusú harisnya sokáig egyedülálló volt, a mai harisnyanadrágok elterjedése előtt. Napjainkban újra divatba jött, ugyanúgy a hétköznapokban, mint a különleges alkalmak vagy a szexi öltözékek divatos kiegészítőjeként. Aki combfixet visel a ruha alatt, magabiztosnak és ellenállhatatlan érezheti magát. A különböző mintás  és necc harisnyák vékony selymes anyagokból készülnek. A férfiak ősidők óta imádják, ezért a női fegyvertár egyik nagyon fontos kellékeként tekinthetünk erre a ruhadarabra.

Milyen típusú combfixek léteznek?

A combfixek lehetnek öntartóak, vagy hordhatóak harisnyakötő közbeiktatásával is harisnyatartó kapcsokkal rögzítve. Az öntartó combfixek belső oldalukon szilikon-csíkkal vannak ellátva, ezek felelősek a tökéletes tapadásért a combokon. A szilikon csíkok nélküli combfixekhez hagyományos harisnyatartókat kell kapcsolni, melyek felelősek, hogy mozgás közben is a helyén maradjon a a harisnya. Aki persze e kényelmes harisnyanadrágokhoz van hozzászokva, annak nagyon is szokatlan egy ilyen ruhadarab hétköznapi viselése.

A helyes méret kiválasztás különösen fontos, annak érdekében, hogy az illeszkedés tökéletes legyen. Ha túl szűk a harisnya körmérete, akkor könnyen "legurul" a combokról. A fehér színű esküvői combfix t.a menyasszonyi fehérneműk keresett harisnya kelléke. Kínálatunkban találsz nagy méretű plus size combfixet is, molett méretekben.a webáruház kínálatában márkás harisnyákat találsz, melyek a legfrissebb divat szerint készültek.