KIÁRUSÍTÁS!  -40-70% melltartó és fürdőruha! Utolsó darabok, keresd a méreted!

Combfix 

oldalanként
Mutat 1 - 20 / 59

A klasszikus női ruhadarab

A combfix típusú harisnyák már jóval a harisnyanadrágok elterjedése előtt divatba jöttek, ekkor még főleg. harisnyakötős változatok. Sokan ma is jóval nőiesebbnek tartják a nadrágos típusú, zárt harisnyáknál. A klasszikus fekete combfixektől kezdve a selyem és necc típusokon át minden féle színű és vastagságú változat létezik, a mintás combfix harisnyáktól kezdve a vérkeringés javítására szolgáló erős anyagú kompressziós combfix harisnyákig.

A combfix felvétele

A felhúzás és rögzítés bizony sok hölgynek feladja a leckét, mert nagyobb gyakorlat kell hozzá, mint a kényelmes nadrágos harisnyákhoz. A női combfix belső oldalán szilikon csík található, amely bőrhöz tapadva megakadályozza, hogy a harisnya lecsússzon. A tökéletes tapadáshoz fontos a helyes méret viselése, ha túl nagy vagy akár túl kicsi a körméret, akkor a harisnya lecsúszik a combokról. Lényeges még, hogy ne legyen szennyeződés a szilikon és a bőr felületén és hogy teljesen ráncmentes legyen a tapadási felületen.

A különböző csipkés harisnyatartók közreműködésével rögzíthető harisnyákon nincsen ilyen tapadó csík. Ezeket a hagyományos típusokat a harisnyakötő pántok végén elhelyezkedő harisnyatartó kapcsok segítségével lehet rögzíteni.