Combfix 

5 200 Ft‎ 10 400 Ft‎ -50%

Harisnyatartós csipőszorító alakformáló fehérnemű, mely több zsínben és méretben is rendelhető.

10 400 Ft‎

Harisnyatartós csipőszorító alakformáló fehérnemű, mely több zsínben és méretben is rendelhető.

2 220 Ft‎ 3 700 Ft‎ -40%

2 100 Ft‎

Harisnya derékig sima övvel. Színes virágmintás combszinten. Nincs megerősítés a lábujjakon. Vastagsága 20 den.

4 400 Ft‎

Csábító stílusú csipkés combfix mely észbontóan érzékivé tesz a lábadat.

2 100 Ft‎

Női harisnya harsinyatartóhoz.Felső része szemet gyönyörködtető virágmintával díszített. Matt, láthatatlan megerősítéssel az ujjakon. Összetétel: 85% poliamid, 15% elasztán

5 000 Ft‎

Rendkívül nőies, exkluzív 20 Dénes combfix harisnya. Felsőrészét finom, széles virágmintával díszített csipke díszíti, dupla szilikoncsíkkal, jelzett lábujj nélkül. Az elegancia és a kényelem érzését biztosítják. Összetétel: 85% poliamid, 15% elasztán

2 000 Ft‎

Női harisnya harisnyatartóhoz. Felső részét szemet gyönyörködtető  minta díszíti. Matt, láthatatlan megerősítéssel az ujjakon. Összetétel: 85% poliamid, 15% elasztán

5 800 Ft‎

Harisnyát utánzó harisnyanadrág  harisnyatartó övvel. Virágmintával díszített. Nincs megerősítés a lábujjakon. Összetétel: 88% poliamid, 12% elasztán

2 500 Ft‎

Szivecskés mintás combfix, mely harisnyatartóval viselhető. Fekete. piros lenyűgöző színkombinációban!

2 500 Ft‎

Kápráztasd el a párodat! Erotikus mintás combfix, szíves piros mintával. Elragadóan érzéki kivitelben.

10 000 Ft‎

Szexi pöttyös combfix harisnya, felül széles piros csipkebetéttel.

7 900 Ft‎

Fehér harisnyakötő különlegesn szép csipkéből.

4 770 Ft‎ 5 300 Ft‎ -10%

A szexi, mintás Bellona harisnyanadrág a Gatta egyedülálló modellje. A vonzó megjelenés szép csomagolásban.

500 Ft‎

Nőies darabok a hétköznapokra! Kényelmes harisnya, melyet harisnyatartóval lehet rögzíteni a kívánt magasságba. Remekül kiegészíti a harisnyatartókat, és megfelelően rögzítve nem csúszik le.

10 800 Ft‎

Harisnyatartós csipőszorító alakformáló fehérnemű, mely több zsínben és méretben is rendelhető.

2 992 Ft‎ 3 400 Ft‎ -12%

innovatív kollekció molett nőknek! Telt hölgyek számára gyártott kiváló minőségű Plus size combfix harisnya rugalmas anyagból, amely nagyobb combokon is szépen mutat. Gyönyörű szilikonos csipkeszegéllyel.

Mutat 1 - 43 / 43

A combfix felvétele

A felhúzás és rögzítés bizony sok hölgynek feladja a leckét, mert nagyobb gyakorlat kell hozzá, mint a kényelmes nadrágos harisnyákhoz. A belső oldalán szilikon csík található, amely bőrhöz tapadva megakadályozza, hogy a harisnya lecsússzon. A tökéletes tapadáshoz fontos a helyes méret viselése, ha túl nagy vagy akár túl kicsi a körméret, akkor a harisnya lecsúszik a combokról. Lényeges még, hogy ne legyen szennyeződés a szilikon és a bőr felületén és hogy teljesen ráncmentes legyen a tapadási felületen.

A különböző csipkés harisnyatartók közreműködésével rögzíthető harisnyákon nincsen ilyen tapadó csík. Ezeket a hagyományos típusokat a harisnyakötő pántok végén elhelyezkedő harisnyatartó kapcsok segítségével lehet rögzíteni. 

A klasszikus női ruhadarab

A combfix típusú harisnyák már jóval a harisnyanadrágok elterjedése előtt divatba jöttek, ekkor még főleg. harisnyakötős változatok. Sokan ma is jóval nőiesebbnek tartják a nadrágos típusú, zárt harisnyáknál. A klasszikus fekete combfixektől kezdve a selyem és necc típusokon át minden féle színű és vastagságú változat létezik, a mintás combharisnya típustól kezdve a vérkeringés javítására szolgáló erős anyagú kompressziós combfix harisnyákig.

A fehér combfix az menyasszonyi öltözék nélkülözhetetlen kelléke, csipkés, szilikonos változatokban kínáljuk. A fekete combfix nem csak a szexi öltözékek kelléke, ott a helye minden igényes hölgy fiókjában.