PURPLE+RIBBON.gifAJÁNDÉKOZZ KÖNNYEDÉN! nem lett jó? JANUÁR 14.-IG élhetsz a csere lehetőséggel a december 1-24.-e között vásárolt termékekre!

              

Kategóriák

Vásárlóink mondták

“Tegnap a Budaörsi pontjukban vásároltam. Az eladó hölgy egy tünemény volt, kedves, készséges, segítőkész!!! Köszönöm a vásárlást! Minden jót kívánok!"

Éva

“Csak ajánlani tudom másoknak Ezúton is megköszönöm munkatársuk figyelmes, körültekintő segítségét.A közeljövőben is vásárolni szeretnék Önöktől. Köszönöm, hogy megkerestek!"

Katalin

“Köszönöm szépen a pontos és kedves kiszolgálást és hogy segítettek megtalálni a megfelelő méretet számomra! Biztosan visszatérek még!"

Szilvia

“Köszönöm a segítséget a személyes próbánál! A 3 db melltartó tökéletes, sosem tudtam még a méretemben ilyen jól vásárolni!"

Ilona

NŐI ALAK

 

Minden ami testhez simul. legyen az divatos felsőruházat, kapcsos body vagy alakformáló fűző  vagy bugyi.

alkategóriák

 • ALAKFORMÁLÓ ALSÓ

  Az alakformáló alsók csodásra képesek, ha arról van szó, hogy szeretnél feszesebben kinézni alkalmi ruhádban, vagy egyszerűen csak a hasadat szeretnéd laposabbnak láttatni. Az alakformáló bugyik észrevétlenül segítenek emelni a feneket, leszorítani a csípő hurkáit, összetartani a combokat és emelni a feneket. Szóval kár lenne kihagyni őket a ruhatáradból!

 • ALAKFORMÁLÓ FŰZŐ-BODY

  Karcsú derekat szeretnél, vagy legalábbis az alkalmi ruhádban szeretnél hurkák nélkül megjelenni? Az alakformáló body jó megoldás, hiszen az egész felső testedet formázza és egyben tartja. Válaszd az alacsonyabb vagy a magasabb típusokat 1 számot jó eséllyel le fog faragni a méretedből.

 • ALSÓNEMŰ, BUGYI

  A megfelelő női alsóneműnek nemcsak szép, de kényelmesn is. Többféle fazon és típus létezik belöllük, a vásárláskor a szépség mellett az alsónemű anyaga és minősége is fontos szempont kell hogy legyen.

 • Varrás nélküli fehérneműk
 • Szülés utáni alakformálás

  A szülést követően segíteni kell a szalagoknak visszaalakulni, visszanyomni a hasat a medence felé. A szülés utáni alakformálók ebben a folyamatban segítenek. Persze a szülést követő hormonális változások, a szoptatás és a mozgás is sokat számítanak, hogy minél hamarabb idő alatt nyerd vissza a szülés előtti alakodat.

oldalanként