INGYENES SZÁLLÍTÁS már 15.000 Ft-os rendeléstől!

Kategóriák

Vásárlóink mondták

“Tegnap a Budaörsi pontjukban vásároltam. Az eladó hölgy egy tünemény volt, kedves, készséges, segítőkész!!! Köszönöm a vásárlást! Minden jót kívánok!"

Éva

“Csak ajánlani tudom másoknak Ezúton is megköszönöm munkatársuk figyelmes, körültekintő segítségét.A közeljövőben is vásárolni szeretnék Önöktől. Köszönöm, hogy megkerestek!"

Katalin

“Köszönöm szépen a pontos és kedves kiszolgálást és hogy segítettek megtalálni a megfelelő méretet számomra! Biztosan visszatérek még!"

Szilvia

“Köszönöm a segítséget a személyes próbánál! A 3 db melltartó tökéletes, sosem tudtam még a méretemben ilyen jól vásárolni!"

Ilona

“Tegnap érkezett meg a harisnya amit rendeltem. Nagyon szépen köszönöm a gyors szállítást. Nagyon boldog vagyok hogy a méret kiváló lett és 100% hogy fogok még innen rendelni . Árban és méretben sem találnék Önöknél kiválóbbat! Ismételten köszönöm hogy visszaadták az hitemet hogy találhatok még magamra harisnyát!"

Zoé

“Először rendeltem szexisebb fehérneműt. A választásnál nagy gondban voltam, hogy melyik méret lesz jó rám, de maximális segítséget kaptam! A termék még szebb is volt mint a képen, és nagyon elégedett vagyok vele. Köszönöm a segítséget!"

Edina

NŐI ALAK

 

Az alakformáló vagy karcsúsító fehérneműk észrevétlenül szolgálják viselőjüket. A választásnál fontos tudni, hogy mely területet szeretnéd formázni. Az alakformáló alsó-k a kényes csípő és fenék részen formáznak és lapítanak, hétköznapi viseletre is alkalmasak.  A száras alakformáló alsók, melyek lényegében száras alakformáló bugyik, képesek a comb felső részét is feszessé tenni.Az alakformáló vagy karcsúsító fűző-k elsősorban alkalmi ruhák alá illenek, ezek intenzíven leszorítják a hasat és karcsú derekat varázsolnak mivel és egészen mell alá érnek. Még ennél is tovább mennek az alakformáló body-k melyek merevítő vagy merevítő nélküli mellkosarakkal is rendelkeznek, így a teljes női felsőtest formázásán túl melltartó funkciót is ellátnak.A karcsúsító fehérneműk bármely alkalomkor jó szolgálatot tesznek, akár normál akár molett fehérnemű, XL vagy nagyobb méretben, ezért minden fehérneműs fiókban ott a helyük.

alkategóriák

 • ALAKFORMÁLÓ ALSÓ

  Az alakformáló alsók csodásra képesek, ha arról van szó, hogy szeretnél feszesebben kinézni alkalmi ruhádban, vagy egyszerűen csak a hasadat szeretnéd laposabbnak láttatni. Az alakformáló nadrág vagy hasleszorító bugyi észrevétlenül segítenek emelni a feneket, leszorítani a csípő hurkáit, összetartani a combokat és emelni a feneket. Készülhetnek alacsonyabb és magasabb derekú változatban is, melyek az egész törzset képesek formázni, és alkalmi ruhák alatt is jó szolgálatot tesznek. A száras alakformáló nadrág a csípő és a fenék formázásán túl a combokat is vékonyítják, így nadrág alatti viselésre ajánlottak. A webáruházban kínálunk népszerű push-up fenékemelő bugyit is, mely telt és formás feneket formál a vékony testalkaton is.

 • ALAKFORMÁLÓ FŰZŐ-BODY

  Karcsú derekat szeretnél, vagy legalábbis az alkalmi ruhádban szeretnél hurkák nélkül megjelenni? Az alakformáló body vagy fűző jó megoldás, hiszen az egész felső testedet formázza és egyben tartja. Válaszd az alacsonyabb vagy a magasabb típusokat 1 számot jó eséllyel le fog faragni a méretedből. Az alakformáló fűzőket évszázadok óta használták a ruha alatt a vágyott alak megteremtéséhez. Ma már a kényelmetlen megoldások és szoros kapcsok helyett kényelmes, erős anyagból készült szellős darabokat gyártanak, melyek akár egész nap viselhetőek. Az alakformáló body-k merevítős mellkosarakkal készülnek, így egyben melltartó funkciót is ellátnak.

 • Szülés utáni alakformálás

  A szülés utáni alakformáló alsó vagy bugyi legfőbb feladata, hogy segít a szalagoknak visszaalakulni, visszanyomni a hasat a medence felé. A hasleszorító erős anyagokból készül így emellett formázzák a csípőt, és a feneket is. Persze a szülést követő hormonális változások, a szoptatás és a mozgás is sokat számítanak, hogy minél hamarabb idő alatt nyerd vissza a szülés előtti alakodat és a vágyott lapos hasat. Több féle alakformáló alsóból válogathatsz, vannak alacsonyabb és magasabb szabásúak is. Külön szülés utáni alakformálásra készült az Anita Rebelt hasleszorító bugyi melyen oldalsó részén kapcsokkal állítható a bőség, így folyamatosan követi az alakot és a fogyást a szülést követő hónapok során.

 • Alakformáló...

  A szép lábak, ma már könnyen elérhetőek, ebben segítenek a különböző alakformáló harisnyanadrágok is. Lényegük, hogy a női alak kritikus pontjain fejtik ki a kompressziós, alakformáló hatást. Attól függően, hogy mely testrészre koncentrál a harisnya, lehet laposabb a has és a csípő, és feszesebb a comb. A fenékemelő harisnyák nagy népszerűségnek örvendenek, használatukkal észrevétlenül lesz kerekebb és feszesebb a női fenék. A mell alatt végződő alakformáló harisnyanadrág az egész törzset és derekat képes formázni, szűk ruhák alá is bátran felvehető. A komfort típusú relaxációs harisnyanadrágok az alsó lábszárra fejtenek ki kompressziós hatást, ezáltal jótékony hatást gyakorolva a vérkeringésre az egész napos igénybevétel során.

oldalanként