ALAKFORMÁLÓ FEHÉRNEMŰ 

Alkategóriák

oldalanként
4 140 Ft‎ 4 600 Ft‎ -10%

Mutat 29 - 56 / 131

Az Alakformáló fehérnemű a mi kis titkunk marad

Az alakformáló vagy karcsúsító fehérneműk észrevétlenül szolgálják viselőjüket. Remekül használhatók fogyókúra alkalmával is, amikor már elindult a változás, de még nem kaptuk meg a kívánt eredményt. A választásnál fontos tudni, hogy mely területet szeretnéd formázni, mert a különböző típusú alakformáló fehérnemű egy-egy testtájékra fejtik ki intenzívebben a kompressziós hatásukat. Nem árt tudni azt sem, hogy a testedzést és a sportot nem pótolja semmi, de ezekkel a ruhadarabokkal sokkal gyorsabban érhetünk el látványos eredményt, ráadásul a mozgást kombinálhatjuk is az alakformáló fehérneműkkel. Melyek a legfontosabb típusok, és mire használhatjuk őket?

Az alakformáló bugyi-k köznapi nevükön hasszorító bugyik a kényes has, csípő és fenék részen formáznak és lapítanak, hétköznapi viseletre is alkalmasak, de ha kényelmetlennek találod, akkor is érdemes tartani egy-két darabot a szekrényedben, alkalmi ruhákhoz. A száras alakformáló alsók, melyek lényegében száras alakformáló bugyik, képesek a comb felső részét is feszessé tenni, a comb körméretéből is lefaragnak egy keveset. Az alakformáló body-k elsősorban ünnepi ruhák alá illenek, ezek intenzíven leszorítják a hasat, lapítják a hurkákat és karcsú derekat varázsolnak mivel és egészen mell alá érnek.

Még ennél is tovább mennek a fűzők melyek merevítő vagy merevítő nélküli mellkosarakkal is rendelkeznek, így a teljes női felsőtest formázásán túl melltartó funkciót is ellátnak, egyfajta észrevétlen alakformáló ruhaként funkcionálnak. Tudni kell róluk, hogy a  karcsúsító fehérneműk nem a fitnesz ruházat kiegészítői, sokkal inkább a ruha alatti rejtett viseletre ajánljuk a megfelelő összhatás elérésének érdekében.

Széles méretsorral forgalmazzuk, molett méretekben is, mivel testsúlytól függetlenül van létjogosultsága ezeknek a fehérneműknek, minden fehérneműs fiókban ott a helyük. Kiegészítésképpen ajánljuk hozzá széles méretsorral, nagy méretekben is kapható melltartó kínálatunkat, az egész alak esztétikus formázásának érdekében.

Alakformáló body mely a ruha alatt észrevétlen

Lapos hasat, karcsú derekat szeretnél, vagy legalábbis az alkalmi ruhádban szeretnél hurkák nélkül megjelenni az alakformáló fehérnemű segít.

A fogyókúra nem mindig segít időben. Az alakformáló body vagy mider jó megoldás az alakformáló bugyi mellett, hiszen egész felső testedet formázza és egyben erősen tartja. Válaszd az alacsonyabb vagy a magasabb típusokat 1 számot jó eséllyel le fog faragni a méretedből. Az alakformáló fűzőket évszázadok óta használták a ruha alatt a vágyott alak megteremtéséhez. A legtöbb bugyi alsó résszel van ellátva, ezáltal nem csúszik el mozgás közben sem. Ma már a kényelmetlen megoldások és szoros kapcsok helyett kényelmes, erős anyagból készült szellős darabokat gyártanak, melyek akár egész nap viselhetőek. Az a alakformáló body-k merevítős mellkosarakkal is kaphatóak, így egyben melltartó funkciót is ellátnak, ezáltal az egész felsőtestet képesek formában tartani. Az alakformáló fűzők fölé válassz szezonnak megfelelő alakot kiemelő alkalmi felsőt a tökéletes összhatáshoz.

Az alakformáló fehérnemű választásának szempontjai

Néhány tipikus fehérneműnek minden fehérneműs-fiókban érdemes ott lennie. Kiváló szolgálatot tesznek, ha fontos a megjelenés- pl. ki kell öltöznöd valahova- de már se időd, se kedved egy villám gyors diétába kezdeni. Ekkor kell előkapni a fiókból a titkos kis alakformáló fehérnemű repertoárt, és bevetni a cél érdekében!

Íme néhány tanács, arra vonatkozóan, hogy mi szerint érdemes az  alak formáló fűző -t  vagy body-t megválasztani, annak érdekében,  hogy szerethető és kellemes legyen a viselése:

Néhány alak formáló fehérneműnek minden fehérneműs-fiókban érdemes ott lennie. Kiváló szolgálatot tesznek, ha fontos a megjelenés- pl. ki kell öltöznöd valahova- de már se időd, se kedved egy villám gyors diétába kezdeni. Ekkor kell előkapni a fiókból a titkos kis alak formáló fehérneműket, és bevetni a cél érdekében!

Azt azért érdemes tudni róluk, hogy csodára ezek sem képesek. Vagyis ne várd azt, hogy egy ilyet fölvéve egyből egy hollywood-i sztárhoz legyél hasonlatos, mikor egyébként 56-os a ruhaméreted. De arra képesek, hogy 1-2 konfekció mérettel kisebbnek tűnj, pláne, hogy feszesebbnek a kérdéses pontokon, vagy hogy a hasadon lévő hurkák kevésbé látszódjanak.

Az alak formáló fehérneműk 2 legnagyobb csoportja, a fűzők és az alsók, de létezik ezeknek a kombinációja is, mely egyben fűzőn és alsó is.

A fűzők célja a törzs karcsúsítása, a has és a csípő leszorítása. Vannak olyan fűzők-body-k is, melyek kosaras melltartóval rendelkeznek, így a melleket is a megfelelő helyen tartják.

A fűző kiválasztásánál azt érdemes figyelembe venni, hogy mely pontra szeretnénk fókuszálni. Van oylan fűző, ami kimondottan a derekat karcsúsítja, míg más a hasra, csípőre és a fenékre fókuszál inkább.

Íme néhány tanács, arra vonatkozóan, hogy mi szerint érdemes az  alak formáló fűző -t  vagy body-t megválasztani, annak érdekében,  hogy szerethető és kellemes legyen a viselése:

Ha mellkosaras a fűző: A fűző felfelé fogja nyomni a melleket, ezért is fontos a megfelelő mellkosár-méret megtalálása. Kerüljük el az olyan fehérneműt, amelyből a mellek kibuggyanhatnak. Ezért a vásárlás előtt minden esetben olvassuk át az adott gyártó mellkosár-méretezésre vonatkozó útmutatóját. A kelleténél kisebb mellkosarakba préselt, felnyomott és kibuggyanó mellek, nem nyújtanak kellemes látványt, és különösen rosszul mutatnak szűk és mély-kivágású felsők viselésekor.

Az alakformálók méretezése

Ne essünk abba a hibába, hogy a gyors siker érdekében kelleténél kisebb alak formáló bodyt vásárolunk. A kisebb alakformáló ugyanis nem tudja összefogni megfelelően a szöveteket, ezért ki fogja nyomni azokat és be fog vágni. A felnyomott és kitüremkedő „husi” a háton jól látható, különösen szűk ruhák viselésekor. A kelleténél kisebb body bevághat combok tájékán is, ami kényelmetlenné teszi a viselését.

A fűzők hatása alakformáló ruha alatt is, vagyis teljesen észrevétlen, ezt a lapos varratoknak és a láthatatlan széleknek köszönheti, így nem látszanak át, még vékonyabb anyagú ruhák alatt sem.