Mintás harisnyanadrág 

oldalanként
2 030 Ft‎ 2 900 Ft‎ -30%

KEgészítsd ki a szoknyáid  tartós harisnyanadrágokkal, nagy pontok geometriai mintájával. A Funny 07 modellnek köszönhetően minden pillantása sokáig emlékezetes marad. Az innovatív Funny 07 harisnyanadrág a legnagyobb gondossággal és a részletekre való odafigyeléssel készült modell. A legjobb minőségű LYCRA® fonal használatának köszönhetően élvezheti...

2 100 Ft‎

Harisnya derékig sima övvel. Színes virágmintás combszinten. Nincs megerősítés a lábujjakon. Vastagsága 20 den.

5 000 Ft‎

Rendkívül nőies, exkluzív 20 Dénes combfix harisnya. Felsőrészét finom, széles virágmintával díszített csipke díszíti, dupla szilikoncsíkkal, jelzett lábujj nélkül. Az elegancia és a kényelem érzését biztosítják. Összetétel: 85% poliamid, 15% elasztán

2 000 Ft‎

Női harisnya harisnyatartóhoz. Felső részét szemet gyönyörködtető  minta díszíti. Matt, láthatatlan megerősítéssel az ujjakon. Összetétel: 85% poliamid, 15% elasztán

Mutat 1 - 44 / 60

Szereted a változatos dolgokat? Akkor a divatos mintás harisnya a kedvenced lesz. A szezonnak megfelelő különböző divatos mintákkal és vastagságban kapható, és a színeket is megválaszthatod. Alkalmi ruha alá is nagyszerűen mutat, de a hétköznapok öltözködését is feldobja. Ennél a fehérneműnél a minták tekintetében óriási a választék, kifejezheted vele stílusodat és egyéniségedet.

Választhatsz virágmintás, növénymintás, geometrikus minták közül. Egyre nagyobb teret hódítanak maguknak az extravagáns csipkés motívumú combfix vagy harisnyakötő mintájú harisnyanadrág is. A comb mintás harisnyákon kívűl a macska mintás vagy a norvég és karácsonyi mintás is nagy sláger évről évre. Így mindig divatos és az öltözékedhez passzoló kiegészítőt viselhetsz, mely valósággal a női lábakra vonzza a tekinteteket.  A nyári harisnya a combfix mintás harisnya és  vastag téli pamutharisnya egyaránt az aktuális divatnak megfelelő variációban készülnek. Ha karcsúsítani szeretnéd a lábaidat, akkor válassz függőleges mintájú és sötét tónusú vagy fekete vagy szürke színű harisnyanadrágot.

Színes harisnya minden alkalomra

A ruházathoz passzoló színes harisnya remekül feldobja az öltözékedet, tökéletes színharmóniát teremtve. Miért is kéne ragaszkodni a megszokott alapszínekhez, mikor minden fajta színvariációban kapni harisnyákat különböző vasragságban. A színes harisnya nem csak téli sláger, az élénkebb színű nyári ruhákhoz is tökéletes kiegészítő lehet.

Az adu ász pöttyös harisnya

A pöttyös harisnya örok sláger, függetlenül az évtől és a szezontól. Egyszerre merész és visszafogott, konzervatív és haladó. Feketétől a színesig a kicsi pöttyöktől a nagyokig találsz nálunk csábító pöttyös modelleket.

Téli harisnya különféle mintákkal

A legtöbb vastag harisnyanadrág valamilyen mintával készül. Az egyszínű téli ruhadarabok, jobban el is bírják a mintás kiegészítőt, egy megfelelően passzoló harisnyanadrággal lesz egyéni az öltözék. Szeretjük a szoknyákat, mert nőiesek és kényelmesek és a vastag téli harisnyák teszik lehetővé, hogy a szoknya télen is hordható ruhadarab legyen, a leghidegebb hónapokban válasz legalább 60 denes harisnyát. A nagyon vastag 100 denes harisnyákat inkább téli sportokhoz ajánljuk, vagy olyan helyzetekre, ahol több órát kell egyhuzamban kültéren eltölteni.