KIÁRUSÍTÁS!  -40-70% melltartó és fürdőruha! Utolsó darabok, keresd a méreted!

Mintás harisnyanadrág 

oldalanként
Mutat 1 - 20 / 78

Harisnya webáruház, ahol semmi sem hiányozhat

A webshop nagy előnye, hogy sokkal nagyobb választékot képes felmutati az üzletekhez képest. Az évek során jól bevállt modellek mellett a legtrendibb harisnyákat is megtalálod, széles méretsorral és változatos színskálával.

Mintás harisnya izgalmas nőknek

Szereted a változatos dolgokat? Akkor a mintás harisnyanadrágot egyenesen Neked találták ki. A szezonnak megfelelő különböző divatos mintákkal és vastagságban kapható, és a színeket is megválaszthatod. Alkalmi ruha alá is nagyszerűen mutat, de a hétköznapok öltözködését is feldobja. Ennél a fehérneműnél a minták tekintetében óriási a választék, kifejezheted vele stílusodat és egyéniségedet. Választhatsz virágmintás, növénymintás, geometrikus minták közül. Egyre nagyobb teret hódítanak maguknak az extravagáns csipkés motívumú combfix vagy harisnyakötő mintájú harisnyanadrág is. A comb mintás harisnyákon kívűl a macska mintás vagy a norvég és karácsonyi mintás is nagy sláger évről évre. Így mindig divatos és az öltözékedhez passzoló kiegészítőt viselhetsz, mely valósággal a női lábakra vonzza a tekinteteket.  A harisnyanadrágok között találsz vékonyabb, nyári harisnyákat és mintás vastag téli pamutharisnyákat is melyek az aktuális divatnak megfelelő variációban készülnek. Ha karcsúsítani szeretnéd a lábaidat, akkor válassz függőleges mintájú és sötét tónusú vagy fekete vagy szürke színű harisnyanadrágot.

A vastag harisnyandrág télen életmentő

A legtöbb vastag harisnyanadrág valamilyen mintával készül. Az egyszínű téli ruhadarabok, jobban el is bírják a mintás kiegészítőt, egy megfelelően passzoló harisnyanadrággal lesz egyéni az öltözék. Szeretjük a szoknyákat, mert nőiesek és kényelmesek és a vastag harisnyák teszik lehetővé, hogy a szoknya télen is hordható ruhadarab legyen, a leghidegebb hónapokban válasz legalább 60 denes harisnyát.A nagyon vastag 100 denes harisnyákat inkébb téli sportokhoz ajánljuk, vagy olyan helyzetekre, ahol több órát kell egyhuzamban kültéren eltölteni.

A színes harisnya lehet akár nyári vékony harisnya is 

A ruházathoz passzolószínes harisnya remekül feldobja az öltözékedet, tökéletes színharmóniát teremtve. Miért is kéne ragaszkodni a megszokott alapszínekhez, mikor minden fajta színvariációban kapni harisnyákat különböző vasragságban. A színes harisnya nem csak téli sláger, az élénkebb színű nyári ruhákhoz is tökéletes kiegészítő lehet.