04.02. INGYENES SZÁLÍTÁS már 5.990 Ft-tól!  Kuponkód: ADORA31

CSIPKÉS MELLTARTÓ 

oldalanként
8 330 Ft‎ 9 800 Ft‎ -15%

8 245 Ft‎ 9 700 Ft‎ -15%

Szép vonalvezetésű, szivacs nélküli melltartó, nagy méretekre tervezve. Finom és elegáns csipkével. A fazon szépen megemeli a melleket és tökéletes dekoltázst biztosít.

8 840 Ft‎ 10 400 Ft‎ -15%

5 760 Ft‎ 6 400 Ft‎ -10%

8 820 Ft‎ 9 800 Ft‎ -10%

9 010 Ft‎ 10 600 Ft‎ -15%

9 010 Ft‎ 10 600 Ft‎ -15%

10 080 Ft‎ 11 200 Ft‎ -10%

Mutat 1 - 28 / 105

A csipke mágikus vonzereje

A csipke régebben előállításának költségei miatt, csak a gazdagok a kiváltságosok luxusa volt. Kidolgozottsága viselőjének egyben társadalmi rangját is jelezte. Megjelenésekor a ruhák szegélyét védte a kirojtosodástól, majd egyre „művészibbé” vált, míg az itáliai reneszánsszal indult el világhódító útjára. Mivel keresett és piacképes árucikké fejlődött, Európában egész falvak vagy városok álltak rá a készítésére. Az ipari forradalmat követően megjelent a gépi csipke, mely lehetővé tette a csipke széles körben való felhasználását és elterjedését. A csipke tehát mint a évszázadok óta a nőiesség és a jólét egyik szimbóluma vált elterjedtté, nem véletlenül használja a divat minden ágazata, különösen a fehérneműipar. 

Ma a csipkés melltartót nyugodtan nevezhetjük a melltartók királynőjének. Érzéki, stílusos és vitathatatlanul nőies. Ezért is megunhatatlan, és a csipke melltartó állandó darabja a fehérnemű kollekcióknak. A csipke boríthatja az egész mellkosarat, a felét, vagy csak a felső kosár ívet. A csipke a legtöbb melltartó–típusnál megjelenő anyag, hatása mindig ugyanaz; eredeti és érzéki és egyben rafinált is. Takar és mutat, ezért olyan izgalmas, ezért erotikusabb és nőiesebb minden csipkével kombinált fehérnemű.

Csipkés melltartó fazonok

A merevítős melltartók nagy része is csipkével készül, alsó kosaruk általában párnázott kivitelű, annak érdekében, hogy stabil alátámasztást és szép formát adjon a melleknek, a felső kosárrész általában valamilyen elasztikus csipkéből vagy más esztétikus anyagból készül. A merevítő nélküli melltartók letisztult vonalvezetését is nagyszerűen feldobja ez a kiegészítő. A  csipkés melltartót  egy kis béléssel vagy szivaccsal kombinálva sokan szeretik, mivel elöl nyitottabb, a kosár alacsonyan fejeződik be ezáltal „szabadságot” ad viselőjének, és a merevítők is alacsonyabban végződnek a hónalj alatt. A kényelmesség mellett a fazon másik előnye, hogy szabásvonala úgy van kialakítva, hogy középre rendezi és alul megtámasztja a melleket ezáltal szép kerek dekoltázst ad. Nem utolsó sorban megemlítendő, hogy ez a típus mindig nőies és szexis, mivel a felső kosár fél nyitottabb, ezért szűk vagy kivágott ruhában többet sejtett a mell formájából.

Kevesen tudják, de a csipke nem csak a fentiek miatt kedvelt összetevője a melltartóknak. A csipke képes megtöri a folyamatos merev vonalakat, ezáltal a mell alakját előnyösen mutatja meg, a körte alakú mellet kerekebbnek mutatja. Kimondottan előnyös abban az esetben is, ha a két mell mérete között eltérés van, mivel a csipkés mellkosár optikailag csökkenteni képes a különbséget. Ajánljuk a csipke melltartókat aszimetrikus mellek esetén is, mivel a rugalmas csipke kiválóan kompenzálja az esetleges hiányokat vagy többleteket.A csipkés fehérneműk készítésekor ma már gyakran használnak elasztikus csipkét, mely a csipke előnyös esztétikai tulajdonságait a strech anyagok rugalmas formavilágát egyesíti.

A melltartókon kívül a csipke kedvelt összetevője a szexi fehérneműknek különösképp a babydollok és szexi hálóingek elmaradhatatlan alkotóeleme.