EXTRA MÉRETŰ MELLTARTÓK 

oldalanként
11 990 Ft‎

Különleges szép és nőies Fortuna melltartó, felső részén áttetsző csipkével borított, merevítős, szivacs nélküli melltartó, melyet telt formákra ajánlunk.

12 500 Ft‎

Nagyon szép csipkével kombinált szivacs nélküli merevítős, plusz oldalt merevítős melltartó. A mellkosarak kialakításának köszönhetően biztos tartást nyújtanak még nagy keblek esetén is.

9 700 Ft‎

Szép vonalvezetésű, szivacs nélküli melltartó, nagy méretekre tervezve. Finom és elegáns csipkével. A fazon szépen megemeli a melleket és tökéletes dekoltázst biztosít.

9 000 Ft‎

Merevítő nélküli komfort tehermentesítő melltartó, mikroszállas, kényelmes és mérettartó, puha anyagból A Maja 582 modell úgynevezett teljes csésze vagy mély kosarasmelltartó, amely minden mellformára jó választás

12 100 Ft‎

Nagyon szép csipkével kombinált szivacs nélküli merevítős, plusz oldalt merevítős melltartó.A mellkosarak kialakításának köszönhetően biztos tartást nyújtanak még nagy keblek esetén is.

9 600 Ft‎

Puha kosaras merevítős melltartó,  mely  tökéletes a nagyobb mellekhez is. A felső csészék átlátszó hálóból készültek, az alsó pedig sima, egységes mikroszálas anyagból készül. A belső oldal finom pamutjal bélelt.  Összetétel: 65% poliamid, 20% pamut, 15% elasztán

12 300 Ft‎

Tenegerkék csipkés, merevítős, puha kosaras melltartó, telet keblekre tervezve. Jól bevállt fazon, új színben és mintával.

8 820 Ft‎ 9 800 Ft‎ -10%

13 500 Ft‎

Bézs színű csupacsipke modell, mély kialakítású, öblös mellkosarakkal és csipkével. A fazon szép mellformát alakít ki, és szélesebb típuú telt mellekre is kiváló választás.

8 300 Ft‎

A Zofia 581 legújabb modellje olyan aktív nők számára készült, akik nagy mellekkel bírnak, és akik nagyra  értékelik a kényelmet.

13 500 Ft‎

Ebben a melltartóban valóban varázslatosnak érezheted magd. Csodás részletek és egy kiváló fazon, amely öblös mellkosaraival a telt fomrák szakértője.

13 200 Ft‎

Menta színű, szivacs nélküli merevítős melltartó. A stabilan tartó mellkosarak felső sora, hatékony hímzéssel díszítve.Szép medállal középen. A körpánt elasztikus, mérettartó lycra anyagból, függőleges alsó merevítőkkel megerősítve. Nem levehető, állítható vállpántokkal - szélessége a mérettől függ. Összetétel: 90% poliamid, 7% elasztán, 3% poliészter

12 500 Ft‎

Rózsaszín, romantikus stílusú  puha kosaras csipkés melltartó A mellkosár felső sorát hatékony hímzéssel díszítik, fényes szál hozzáadásával. Íj egy medállal középen. Körpántja elasztikus, nyújtásálló Lycra kötött anyagból, függőleges merevítővel megerősítve. Állítható, nem eltávolítható vállpántok - szélessége a melltartó méretétől függ. Összetétel: 90%...

Mutat 1 - 40 / 100

Melltartók, nagy méretekkel. Webáruház D kosármérettől felfelé, néhány melltartó egészen M kosárméretig. Merevítős és merevítő nélküli melltartók, vagy akár plunge modellek is is rendelkezésre állnak ezekben a méretekben. A modelleket kimondottan nagy mellekre tervezték.

Telt keblekkel nem csak a molett hölgyek lehetnek megáldva, a vékony testalkatú hölgyek is rendelkezhetnek extra nagy cicikkel, nekik is nehéz egy átlagos fehérnemű üzletben vásárolni. Ezektől a melltartóktól többet várunk, és többet is kell nyújtaniuk, mint "normál" méretű társaiknak. Fontos, hogy nem vágjon be a merevítő, és ne is szúrjon sehol, és a kialakítás elég masszív legyen ahhoz, hogy a megnövekedett terhet elbírja. Ennek érdekében megerősített varratokkal, vastagabb, szélesebb pántokkal készülnek, sűrűbb szövésű, minőségi, mérettartó anyagokból, hogy a viselés és a mosás során ne nyúljanak ki. A minőségi, mérettartó anyagok miatt fontos a pontos méret eltalálása, mert csak pont akkora melltartó méretre lesznek jók, amekkora a címkéjükön látható.

Az előbbiek miatt a nagy méretű melltartók esetében különösen javasoljuk a minőségi gyártókat. A legtöbbjük állítható vállpántokkal és hátul 3-4 soros méret-állítási lehetőséggel készült, a pontos illeszkedés érdekében. A kiválasztásnál különösen fontos a mérettáblázat áttekintése, és a centiméteres mérés, a helyes melltartó méret eltalálásához.

Miben különböznek a MAXI" MÉRETŰ MELLTARTÓK "NORMÁL" MÉRETŰ TÁRSAIKTÓL?

A nagyobb méretű melltartókra egészen más "feladat" hárul, mint kisebb méretű társaikra. Míg a kis méretű (A-B) kosárú melltartók elsősorban csak formázzák a melleket és tetszetős megjelenést biztosítanak, addig C kosártól felfelé, már az esztétika mellett az alátámasztás, a "statika" is komolyabb szerephez jut.

nagyobb méretű melltartókra egészen más "feladat" hárul, mint kisebb méretű társaikra. Míg a kis méretű (A-B) kosárú melltartók elsősorban csak formázzák a melleket és tetszetős megjelenést biztosítanak, addig C kosártól felfelé, már az esztétika mellett az alátámasztás, a "statika" is komolyabb szerephez jut.                              

Ezért kell, hogy más felépítésű legyen egy csak C-D kosárméretig és  85-ös hátszélességig gyártott szivacsos, béléses melltartó mint akár egy I kosárméretig  de csak 95-ös hátszélességig menő vagy egy kimondottan csak  nagy kosárméretekben készülő nagy hátszélességgel  gyártott típus.

A nagy vagy "maxi" méretű melltartóknál a fazonon kívül a felhasznált alapanyag is kulcsfontosságú, mert amennyiben az alapanyagok nem igazodnak a mérethez, nyúlékony, a használat során könnyen "szétmenő" darabok készülnek.

A fentiek miatt számos gyártó készít  fazonokat "normál méretsorral" míg más fazonokat csak nagyobb kosármérettől, vagyis az AA és A méreteket átugorja, a B kosárméret már -különösen nagyobb hátszélesség esetén- a nagyobb kategória első kosárméretének számít. Látunk olyan gyártót is,a hol a modellek látszólag megegyeznek csak a méretsor és az ár más. Miről is van itt szó?

Ugyanaz a modell "normál" és "maxi" változatban, azaz ugyanaz a fazon mellett a " maxi" modell erős, megvastagított, ám mérettartó vállpántokkal készül, a kimondottan nagy mellekhez tervezett merevítőkkel és kosárkialakításnak készült, vagyis sokkal jobban bírja a terhelést, és tovább hordhatjuk.