SPORTMELLTARTÓ 

9 720 Ft‎ 10 800 Ft‎ -10%

Kiválóan tartó sportmelltartó, mely nagyobb mellek esetén is kiváló stabilitást ás tartást ad. Puha, lélegző anyagból, mely elvezeti a nedvességet. Tökéletes kis és nagy mellekhez is. Mindennapira ajánlott melltartó, amely kiválóan emeli a melleket, A melltartó teljes egészében bársonyos mikroszálas, nagy grammtömegű anyagból készült ami használat közben...

2 080 Ft‎ 2 600 Ft‎ -20%

Spagettipántos női top felső, mely aláöltözetnek is megfelel és sportoláshoz is használható. Több divatos színben is megrendelhető Gatta minőségben.

2 700 Ft‎

Varrás nélküli technológiával készült kényelmes, légáteresztő, elasztikus, mérettartó sport top, sportmelltartó. Tökéletes követi a test vonalát.

12 420 Ft‎ 13 800 Ft‎ -10%

15 992 Ft‎

Elől nyitható sportmelltartó modell. Már nem lehet akadály az öltözködés. Remekül megoldható ennek a megoldásnak öszönhetően. Optimális támogatást és tartásat nyújt a melleknek sportolás és hordás közben egyaránt.

17 990 Ft‎

Egyszerű sport melltartó modell. Innovatív szabásának következtében hatékonyan kombinálja a tökéletes tartás és az alátámasztás lehetőségét.Légáteresztő anyagok használata által kiegyensúlyozott testhőmérsékletről gondoskodik és segíti a teljesítőképességét a sportban. 

7 995 Ft‎ 15 990 Ft‎ -50%

A Krisline széles vállpántú, lapos varratokkal készült, sportmelltartója hagyományos bevarrt merevítővel melyet kimondottan nagy mellekre terveztek.

Mutat 1 - 13 / 13

A fitness ruházat része, de a sportolás mellett kiválóan hordhatóak bármilyen szabadidős tevékenységre.  Előnyük, hogy kiválóan tartják és emelik e melleket, miközben kellő szabadságot biztosítanak a légzéshez és a szabad mozgáshoz. 

Sportolás közben a szalagok fokozottan ki vannak téve a kinyúlás veszélyének, ez a fehérnemű pedig segít megelőzni a mellek idő előtti megereszkedését Azért fejlesztették ki külön ezt a típust, hogy sportolás közben megfelelő tartást és védelmet biztosítson a melleknek.

Megalkotásuknál a fő szempont tehát a kényelem és a tartás biztosítása, valamint az hogy viselője ne izzadjon bele. Éppen ezért a felépítés mellett az anyagösszetétel is nagyon lényeges szempont a választásakor. Az igényesebb darabok varrás nélküli kivitelben, a mell körül belül kialakított speciális merevítéssel készülnek. A szivacsbéléses sport melltartókat is sokan keresik, ezek nagy előnye, hogy egyáltalán nem látszódnak át, ezért akár felsőruházat nélkül is viselhetjük őket.

Miért is van szükség sport melltartóra?

Az egyik ok, a kényelmetlenség, amit a mozgás során "külön életet élő" mellek okoznak. Mindenki tapasztalta már B méret felett, milyen kellemetlen tud lenni, ha mellek külön le föl ugrálnak a mellkason. Szeretnénk a mozgásra koncentrálni, de a mellek mozgása megakadályoz, ráadásul el is bizonytalanít bennünket.

A másik ok, az, hogy a melleket tartó szalagok sokkal jobban megnyúlhatnak mozgás közben mint egyébként, mivel mozgás közben tömegüknek akár 5-szöröse terhelést kaphatnak, intenzitástól függően. 

Exta erős sportmelltartók nagy mellre

 A nagy mellméretekkel rendelkező hölgyeknek gyakran jelent problémát a vásárlás. Nem véletlenül, hiszen a sportmelltartónak nem csak szépen kell tartania a kebleket, hanem alkalmasnak kell lennie arra is, hogy különböző mozgások mellett is megfelelően tartson, nem utolsó sorban kényelmes is legyen. 

Az edzőterem felé haladva, vagy épp az újévi fogadalom megfogalmazása közben, jogosan merülhet fel benned a kérdés, létezik-e olyan melltartó, ami rögzít, kényelmes, és jól tart még nagyobb keblek esetében is. A sportmelltartó kényes téma,  mivel tudjuk, milyen kellemetlen érzés, ha a melltartó elcsúszik mozgás közben. Ezért mindig győződj meg róla, hogy megfelelő méretű és minőségű melltartót viselsz-e az edzőteremben.

Még egy fontos szempont: Mire fogod használni a sportmelltartódat?

Lehet hogy csak a mindennapos lótás-futáshoz keresel kényelmes melltartót, és bármelyik merevítő nélküli típus jó választás lehet. Ha azonban valóban sportoláshoz kell, akkor a mozgatnak megfelelő típust válassz.

Vegyük hát sorra:

  • A jógázáshoz, sétáláshoz, könnyebb mozgáshoz elég egy kevésbé szorosan tartó darab, keskenyebb pántokkal.
  • A biciklizéshez, kardió edzésekhez, tánchoz, már egyel komolyabb melltartóra lesz szükséged.
  • Futáshoz, labdajátékokhoz, aerobikhoz, teniszhez, kosárlabdázáshoz, pedig olyan kell, aminek masszív, széles pántjai vannak, és nagyon erősen tart.