SPORTMELLTARTÓ 

15 990 Ft‎

A TRIACTION sorozat sport fehérnemű, amely tökéletes bármilyen tevékenységhez! A teljes kollekciót úgy tervezték, hogy minden nőt sportolásra ösztönözzen. Függetlenül attól, hogy milyen alakja van a TRIACTION fehérneművel, magabiztosan és kényelmesen fog kinézni. Válassza ki a tökéletes nadrágot és melltartót, és élvezze a sportot bármikor!

11 874 Ft‎ 19 790 Ft‎ -40%

Jól tartó sport melltartó modell. Innovatív szabásának következtében hatékonyan kombinálja a tökéletes tartás és az alátámasztás lehetőségét.Légáteresztő anyagok használata által kiegyensúlyozott testhőmérsékletről gondoskodik és segíti a teljesítőképességét a sportban. 

17 990 Ft‎

Selymesen puha és testbarát Anita sportmelltartó, könnyű felépítéssel. Rendkívül puha mikroszál és  oldalán a speciális varrás nélküli szerkezet védi a különösen érzékeny melleket. Ajánlott érzékeny bőrű, a és allergiás bőrelváltozásokra hajlamos nők számára Tökéletes alacsony mozgásintenzitású sportokhoz, mint például a jóga A terméket káros anyagokra...

22 790 Ft‎

Jól tartó sport melltartó modell. Innovatív szabásának következtében hatékonyan kombinálja a tökéletes tartás és az alátámasztás lehetőségét.Légáteresztő anyagok használata által kiegyensúlyozott testhőmérsékletről gondoskodik és segíti a teljesítőképességét a sportban. 

12 060 Ft‎ 13 400 Ft‎ -10%

Kiválóan tartó sportmelltartó, mely nagyobb mellek esetén is kiváló stabilitást ás tartást ad. Puha, lélegző anyagból, mely elvezeti a nedvességet. Tökéletes kis és nagy mellekhez is. Mindennapira ajánlott melltartó, amely kiválóan emeli a melleket, A melltartó teljes egészében bársonyos mikroszálas, nagy grammtömegű anyagból készült ami használat közben...

5 097 Ft‎ 16 990 Ft‎ -70%

A Krisline széles vállpántú, lapos varratokkal készült, sportmelltartója hagyományos bevarrt merevítővel melyet kimondottan nagy mellekre terveztek.

Mutat 1 - 21 / 21

Sportmelltartó futáshoz is megfelelő minőségben

A fitness ruházat része, de a sportolás mellett kiválóan hordhatóak bármilyen szabadidős tevékenységre.  Előnyük, hogy kiválóan tartják és emelik e melleket, miközben kellő szabadságot biztosítanak a légzéshez és a szabad mozgáshoz. 

Sportolás, és főként futás közben a szalagok fokozottan ki vannak téve a kinyúlás veszélyének, ez a fehérnemű pedig segít megelőzni a mellek idő előtti megereszkedését Azért fejlesztették ki külön ezt a típust, hogy sportolás közben megfelelő tartást és védelmet biztosítson a melleknek.

Megalkotásuknál a fő szempont tehát a kényelem és a tartás biztosítása, valamint az hogy viselője ne izzadjon bele. Éppen ezért a felépítés mellett az anyagösszetétel is nagyon lényeges szempont a választásakor. Az igényesebb darabok varrás nélküli kivitelben, a mell körül belül kialakított speciális merevítéssel készülnek. A szivacsbéléses sport melltartókat is sokan keresik, ezek nagy előnye, hogy egyáltalán nem látszódnak át, ezért akár felsőruházat nélkül is viselhetjük őket.. 

Exta erős nagyméretű sportmelltartók 

 A nagy mellméretekkel rendelkező hölgyeknek gyakran jelent problémát a vásárlás. Nem véletlenül, hiszen a sportmelltartónak nem csak szépen kell tartania a kebleket, hanem alkalmasnak kell lennie arra is, hogy különböző mozgások mellett is megfelelően tartson, nem utolsó sorban kényelmes is legyen. Nálunk minőségi gyártók, Anita, Triumph márkák modelljeit találod, melyek a nagy méretek kívánalmainak is megfelelnek.

Az edzőterem felé haladva, vagy épp az újévi fogadalom megfogalmazása közben, jogosan merülhet fel benned a kérdés, létezik-e olyan melltartó, ami rögzít, kényelmes, és jól tart még nagyobb keblek esetében is. A sportmelltartó kényes téma,  mivel tudjuk, milyen kellemetlen érzés, ha a melltartó elcsúszik mozgás közben. Ezért mindig győződj meg róla, hogy megfelelő méretű és minőségű melltartót viselsz-e az edzőteremben.

Még egy fontos szempont: Mire fogod használni a sportmelltartódat?

Lehet hogy csak a mindennapos lótás-futáshoz keresel kényelmes melltartót, és bármelyik merevítő nélküli típus jó választás lehet. Ha azonban valóban sportoláshoz kell, akkor a mozgatnak megfelelő típust válassz.

Vegyük hát sorra:

  • A jógázáshoz, sétáláshoz, könnyebb mozgáshoz elég egy kevésbé szorosan tartó darab, keskenyebb pántokkal.
  • A biciklizéshez, kardió edzésekhez, tánchoz, már egyel komolyabb melltartóra lesz szükséged.
  • Futáshoz, labdajátékokhoz, aerobikhoz, teniszhez, kosárlabdázáshoz, pedig olyan kell, aminek masszív, széles pántjai vannak, és nagyon erősen tart.