Szexi harisnya 

oldalanként
3 000 Ft‎

Vékony, enyhén áttetsző 20 den-es harisnya, gyönyörű csipke szegéllyel. Lykra szálakkal készült, megerősítve az ujjaknál.

2 160 Ft‎ 2 400 Ft‎ -10%

2 430 Ft‎ 2 700 Ft‎ -10%

Gyönyörű csipke mintázattal készült combfix. A comb részénél dupla szilikon csíkkal van ellátva, a lecsúszás megakadályozásának érdekében.

3 300 Ft‎

Meseszép neccharisnya, mely csodás lábakat varázsol és odavonzza a tekintetet.

3 900 Ft‎

A klasszikus, elegáns dizájnú női lábbelik lenyűgözőek a lábakon, magas szintű kényelmet biztosítva.

400 Ft‎

Nőies darabok a hétköznapokra! Kényelmes harisnya, melyet harisnyatartóval lehet rögzíteni a kívánt magasságba. Remekül kiegészíti a harisnyatartókat, és megfelelően rögzítve nem csúszik le.

8 500 Ft‎ 10 000 Ft‎ -15%

Lukacsos elasztikus szexi ruha bordó színben, érdekes kivágásokkal mely különleges és nagyon erotikus megjelenést kölcsönöz.

2 600 Ft‎

Gyönyörű csipke mintázattal készült necc combfix. A comb részénél dupla szilikon csíkkal van ellátva, a lecsúszás megakadályozásának érdekében. Egyedi technikával készült, ami növeli a minőséget és a tartósságot.

4 100 Ft‎

A szexi, mintás Bellona harisnyanadrág a Gatta egyedülálló modellje. A vonzó megjelenés szép csomagolásban.

Mutat 1 - 28 / 79

A csábítás kellékeinek egyik legnépszerűbb képviselője a szexi harisnya. Nem véletlenül. Könnyen beszerezhetőek, és elképesztően sokfélék, így mindig az alkalomhoz megfeleleőt tudod beszerezni.

A hasrinya gyártók minden szezonban hatalmas kínálattal állnak elő. A szexi combfix egy hagyományosnak mondható darab, melyet az egyszerű fekete verziótól kezdve a mintás combfixen át a necc harisnya változatokig kínálnak. A minták sokfélék lehetnek, a fűzős mintáktól a leopárd mintákig mindennel találkozhatsz kínálatunkban.

A harisnyatartóval kombinálható harisnyák ismét reneszánszukat élik, na nem éppen a praktikus kényelmes oldaluk miatt, hanem mert a pántok és csattok a harisnya műfajjal kombinálva igazán érzékinek számítanak és megragadják a férfiak fantáziáját!

A legújabb generációhoz tartoznak az alul nyitott harisnyák, melyek a harisnyanadrágok praktikumát hívatottak keresztezni az erotikus harisnyák minden bujaságával. Előnyük, hogy kényelmesen viselhetőek mindenféle ruha  alatt, nem kell azon aggódnod, hogy lecsúszik, vagy elmozdul a helyéről.