Érzéki harisnya 547 Gwen 20 den 1-4

2 100 Ft‎

Női harisnya harsinyatartóhoz.Felső része szemet gyönyörködtető virágmintával díszített. Matt, láthatatlan megerősítéssel az ujjakon.

Összetétel: 85% poliamid, 15% elasztán

A vékony, érzéki, szilikonmentes harisnya tetszeni fog azoknak a nőknek, akik szeretik ötvözni a klasszikusokat a kifejező részletekkel. A comb közepén lévő sötétebb kötött szövet derék alatti harisnya virágmintával díszített, divatos pöttyökkel integrálva, a lábak többi része sima.

A vékony, fekete kötött anyag tökéletesen tapad a lábakhoz, gyönyörűen néz ki a bőrön, és a dekoratív részletek vonzzák a figyelmet. A lábujjak láthatatlan megerősítése miatt a vékony harisnya jobban ellenáll a sérüléseknek. Az övvel viselhető harisnya a legmagasabb minőségű elasztikus, kellemes tapintású fonalból készült, amely alkalmazkodik a nő alakjához, finoman hangsúlyozza az alakját.

A 20 Dénes vastagság arra készteti a Gwen női harisnyát, hogy az öv köré tekerje a lábakat a lábaktól a comb közepéig, elegáns kötött szövet finom ködébe. A modell mély, klasszikus fekete színben kapható.

Vastagság20 den
GyártóGabriella
0
0/5 - 0 értékelés

Vélemény hozzáadása

Kapcsolódó termékek

Vélemények erről a termékről: (0)

Még nincs vélemény erről a termékről.

Vélemény írása
rejtsd el ezt az ablakot
Értékelés:
Név:
E-mail:
Tárgy:
Véleményed:
  Vélemény elküldése