INGYENES SZÁLLÍTÁS már 15.000 Ft-os rendeléstől!

Kategóriák

Vásárlóink mondták

“Tegnap a Budaörsi pontjukban vásároltam. Az eladó hölgy egy tünemény volt, kedves, készséges, segítőkész!!! Köszönöm a vásárlást! Minden jót kívánok!"

Éva

“Csak ajánlani tudom másoknak Ezúton is megköszönöm munkatársuk figyelmes, körültekintő segítségét.A közeljövőben is vásárolni szeretnék Önöktől. Köszönöm, hogy megkerestek!"

Katalin

“Köszönöm szépen a pontos és kedves kiszolgálást és hogy segítettek megtalálni a megfelelő méretet számomra! Biztosan visszatérek még!"

Szilvia

“Köszönöm a segítséget a személyes próbánál! A 3 db melltartó tökéletes, sosem tudtam még a méretemben ilyen jól vásárolni!"

Ilona

“Tegnap érkezett meg a harisnya amit rendeltem. Nagyon szépen köszönöm a gyors szállítást. Nagyon boldog vagyok hogy a méret kiváló lett és 100% hogy fogok még innen rendelni . Árban és méretben sem találnék Önöknél kiválóbbat! Ismételten köszönöm hogy visszaadták az hitemet hogy találhatok még magamra harisnyát!"

Zoé

“Először rendeltem szexisebb fehérneműt. A választásnál nagy gondban voltam, hogy melyik méret lesz jó rám, de maximális segítséget kaptam! A termék még szebb is volt mint a képen, és nagyon elégedett vagyok vele. Köszönöm a segítséget!"

Edina

Harisnyanadrág

 

A harisnyanadrág öltözködésünk nélkülözhetetlen darabja. A női harisnyanadrág számtalan variációban létezik, szeretjük, mert jól kombinálható a többi női ruhadarabbal, védi és öltözteti a lábakat, melegen tartja a derekat és nem csúszik le, ezért minden helyzetben kényelmesen hordható. A vékony harisnyák, főleg az alkalmi vagy a nyári ruhák kiegészítői, a vastag és pamut harisnyanadrágok a hideg időjárás esetén kerülnek elő. Az egyszínű modellek mellett a webáruház másik kedvelt terméke a színes, mintás harisnyanadrág. Napjaink kedvelt típusa az alakformáló vagy kompressziós harisnyanadrág, ezeket a típusokat külön kategóriában találod.A divatharisnyák mindig az aktuális trendeknek megfelelő színben és mintákkal készülnek.A harisnyák vastagságát a bal oldali szűrők segítségével tudod kiválasztani. A normál méretek mellett kínálunk nagy méretű plus size vagy molett harisnyanadrágokat is, divatos színekben.

oldalanként