Harisnyanadrág 

oldalanként
1 080 Ft‎ 1 200 Ft‎ -10%

1 350 Ft‎ 1 500 Ft‎ -10%

2 880 Ft‎ 3 200 Ft‎ -10%

Mutat 1 - 28 / 206

Harisnyanadrág webáruház, ahol minden fajta harisnya kapható

A harisnyanadrág öltözködésünk nélkülözhetetlen darabja. A webáruház kínálata széleskörű, mivel a női harisnyanadrág számtalan variációban létezik. Szeretjük, mert jól kombinálható a többi női ruhadarabbal, leginkább persze a szoknya áll jól hozzá, de nadrág alatt is szívesen viseljük. Védi és öltözteti a lábakat, melegen tartja a derekat és nem csúszik le, ezért minden helyzetben kényelmesen hordható.

Gondoltad volna, hogy ez a mára már nélkülözhetetlen ruhadarab csak az 1960-as évekbe indult világhódító útjára? Egészen addig nagymamáink még ódon harisnyatarókkal rögzítették a combukon a selyemharisnyáikat. Micsoda macera lehetett a le és felvétel a mai csodásan simuló harisnyanadrágjainkhoz képest!

Színes és mintás harisnyák kavalkádja

Üzenj hadat az unalmas hétköznapoknak, és hordj mintás harisnyákat! A harisnya rendelés egyszerű! Az egyszínű harisnya modellek mellett a webáruház másik kedvelt terméke a színes, mintás harisnyanadrág.  Egy jól megválasztott harisnya remekül feldobja az egyszínű, vagy különösen a fekete ruhákat. A ruhák megválasztásánál ügyelj arra, hogy mintás harisnyákat mindig egyszínű ruhákhoz hordj, máskülönben zavaró lesz a túl sok minta. A csillogós harisnyákat matt ruhákkal kombináld, míg matt ruhákhoz remekül illenek az enyhén csillogó felületű harisnyanadrágok.

Még a cípő is számít!

A vékony 15-20 denes harisnyák, főleg az alkalmi vagy a nyári ruhák kiegészítői, a vastag 40 vagy több denes és a pamut harisnyanadrág a hideg időjárás esetén kerülnek elő. A cipők vonatkozásában aranyszabály, hogy mindig a cipőhöz válassz harisnyát. Vagyis vastag talpú cipőhöz illetve csizmához vastag harisnya illik, míg vékony pántos magassarkú topánokhoz csakis vékony, maximum 20 denes harisnyát viselj, így lesz meg a kívánt összhang.

Molett harisnyanadrág, nagy méretekben is

Bosszantó dolog, hogy a legtöbb üzletben a fellelhető legnagyobb harisnyanadrágok a 3-as 4 es méret környékén merülnek ki! Nem is beszélve, ha az ember valami divatos harinyát nézett ki magának, bizos, hogy nagyobb méretben nincsen. Pedig 3-as méret felett is szeretjük a szép harisnyákat, ezért nálunk egészen 8-as méretig találsz trendi harisnyanadrágot különböző vastagságban és színekben.

Kompressziós harisnya a fájós lábakra

Napjaink kedvelt típusa a  kompressziós harisnyanadrág, vagy visszér harisnya, mely  megelőzi a vénák kitágulását, azzal, hogy nyomás alatt tartja azokat. Használatuk ajánlott akár lábfájás megelőzésképpen is  hosszabb utazáshoz vagy jó szolgálatot tesznek álló munka esetén.

A harisnya rendelés egyszerű:A harisnyák típusát, vastagságát és márkáját a bal oldali szűrők segítségével tudod kiválasztani.