HARISNYA 

Alkategóriák

oldalanként
2 880 Ft‎ 3 200 Ft‎ -10%

Mutat 29 - 56 / 258

Harisnya webshop márkás harisnyákkal

A harisnyák és harisnyanadrágok elképesztően sok változatban készülnek. A különböző vastagságok az időjárái viszonyoknak felenke meg, így 10, 20 denes vastagságtól akár a 100 denes harisnyáig minden féle típust kínálunk.

A különfélemintás harisnyák óriási népszerségnek örvendnek. Az egyszínű harisnyák mellett a már megszokott  virágminták, absztrakt minták, növény mintás harisnyanadrágok mellrtt a combfix mintás harisnya új divathóbortot indított el.

Online harisnyabolt ahol érdemes vásárolnod

Az netes üzlet előnye, hogy sokkal nagyobb választékot tudunk tartani, mint egy hagyományos üzletben. Ráadásul, semmivel sincsen nagyobb kockázatod, mivel a harisnyát a hagyományos üzletben sem tudod sem feépróbálni, de kibontani sem. Úgyhogy használd ki a hatalmas választékot és rendelj online könnyedén!

Csipke harisnya minden variációban

A különféle csipke harisnyák lehetnek harisnyanadrág vagy akár combfix kialakításúak is, a lényegük ugyanaz, vonzó lábakat varázsolni, mely elbűvöli a férfiakat. Tény, hogy a csipke megigéző látvényt nyújt a női lábakon, ezért örök divat, legyen szó bármilyen évszakról is. Anyagukat tekintve általában poliamd vagy lycra típusúak a csipke harisnyák, gyakran valamilyen elsztán szállal kombinálva a jobb nyújtahatság érdekében.

Miből készülnek a harisnyák?

A divatos harisnyák iránti igény elindított a  híresebb márkékat a piacon. Ezek a népszerű gyártók minőségi termékekkel és az aktuális trendekhez igazodó női harisnyáikkal viívták ki elismertségüket. Olyan gyártók termékeit tartjuk mint: Gatta harisnya, Gabriella harisnya, Fiore, Scudotex, Bellinda harisnya, a Knittex harisnyák vagy az Egeo.

Ma már a harisnyanadrágot több féle természetes és szintetikus szálból állítják elő, a hölgyek igényeinek, valamint az újabb és újabb divatirányzatoknak megfelelően. A varrás nélküli harisnyák különleges kényelmet adnak, a pamut harisnyák inkább a hideg időszak keresett termékei.

Az anyag-összetétel tekintetében a spandex-ből kiindulva amely egy testhez teljesen rugalmas anyag, a  nylon alapanyagú harisnyanadrágok mellett, ott vannak az extra-rugalmas lycra szálból készült szuper-harisnyák melyek egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a piacon. A kompressziós harisnyák utazáshoz használatosak bárki számára, de hétköznapi használatra is, akiknek valamilyen problémájuk van a lábukkal.

Nagyméretű harisnya megerősített varratokkal

Molett harisnya, akár 8-as méretig kaphatóak. Jellemzőük, hogy különlegesen rugalmas anyagból és megerősített varratokkal készülnek, annak érdekében, hogy tartósak legyenek a használat során. A harisnyák méretezése a különböző gyártók szerint eltérő lehet, ezért érdemes a gyártói mérettáblázatot áttekinteni. A nagyméretű kompressziós harisnyák akár 6XL-es méretig készülnek, elősegítik a megfelelő vérkeringést, ezáltal kevésbá fáradnak a lábak.