HARISNYA 

Alkategóriák

oldalanként
1 980 Ft‎ 2 200 Ft‎ -10%

1 300 Ft‎

Matt fényű kellemesen áttetsző női harisnyanadrág elasztikus LYCRA szálakból, megerősített lábujj és derékrésszel.

4 050 Ft‎ 4 500 Ft‎ -10%

A combvédő pánt nem csak praktikus, de egyben divatos és szexi viselet is. Vékony, mégis tartós és elasztikus aanyagból készült csíkkal díszített kiváló minőségű dekoratív combvédő. A hátulja szilikon csíkkal van ellátva, ami megakadályozza a lecsúszást.

5 760 Ft‎ 6 400 Ft‎ -10%

2 600 Ft‎

Gyönyörű csipke mintázattal készült combfix. A comb részénél dupla szilikon csíkkal van ellátva, a lecsúszás megakadályozásának érdekében.

2 600 Ft‎

Szemet gyönyörködtető geometriai mintájával, kiemeli a női láb szép formáját. Rövid, vagy hosszabb szoknyákkal is kiváló választás, mely stílust teremt.

Mutat 41 - 80 / 340

Harisnya webshop márkás harisnyákkal

A harisnyák elképesztően sok változatban készülnek. A különböző vastagságok az időjárái viszonyoknak felenke meg, így 10, 20 denes vastagságtól akár a 100 denes harisnyáig minden féle típust kínálunk.

A különféle minták óriási népszerségnek örvendnek. Az egyszínű harisnyák mellett a már megszokott  virágminták, absztrakt minták, növény mintás harisnyanadrágok mellrtt a combfix mintás harisnya új divathóbortot indított el.

Online harisnyabolt ahol érdemes vásárolnod

Az netes üzlet előnye, hogy sokkal nagyobb választékot tudunk tartani, mint egy hagyományos üzletben. Ráadásul, semmivel sincsen nagyobb kockázatod, mivel a harisnyát a hagyományos üzletben sem tudod sem feépróbálni, de kibontani sem. Úgyhogy használd ki a hatalmas választékot és rendelj online könnyedén!

Miből készülnek a harisnyák?

Az anyag-összetétel tekintetében a spandex-ből kiindulva amely egy testhez teljesen rugalmas anyag, a  nylon alapanyagú harisnyanadrágok mellett, ott vannak az extra-rugalmas lycra szálak melyek egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a piacon. A kompressziós típusok utazáshoz használatosak bárki számára, de hétköznapi használatra is, akiknek valamilyen problémájuk van a lábukkal.