KIÁRUSÍTÁS!  -40-70% melltartó és fürdőruha! Utolsó darabok, keresd a méreted!

HARISNYA 

Alkategóriák

oldalanként
Mutat 1 - 20 / 271

Harisnya webshop márkás harisnyákkal

A harisnyák és harisnyanadrágok elképesztően sok változatban készülnek. A különböző vastagságok az időjárái viszonyoknak felenke meg, így 10, 20 denes vastagságtól akár a 100 denes harisnyáig minden féle típust kínálunk.

A mintás harisnyák óriási népszerségnek örvendnek. Az egyszínű harisnyák mellett a már megszokott  virágminták, absztrakt minták, növény mintás harisnyanadrágok mellrtt a combfix mintás harisnya új divathóbortot indított el.

Különleges harisnyák akár nagy méretben is

A divatos harisnyák iránti igény elindított a  híresebb márkékat a piacon. Ezek a népszerű gyártók minőségi termékekkel és az aktuális trendekhez igazodó női harisnyáikkal viívták ki elismertségüket. Olyan gyártók termékeit tartjuk mint: Gatta harisnya, Gabriella harisnya, Fiore, Scudotex, Bellinda harisnya, a Knittex harisnyák vagy az Egeo.

Ma már a harisnyanadrágot több féle természetes és szintetikus szálból állítják elő, a hölgyek igényeinek, valamint az újabb és újabb divatirányzatoknak megfelelően. A varrás nélküli harisnyák különleges kényelmet adnak, a pamut harisnyák inkább a hideg időszak keresett termékei.

Az anyag-összetétel tekintetében a spandex-ből kiindulva amely egy testhez teljesen rugalmas anyag, a  nylon alapanyagú harisnyanadrágok mellett, ott vannak az extra-rugalmas lycra szálból készült szuper-harisnyák melyek egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a piacon. A kompressziós harisnyák utazáshoz használatosak bárki számára, de hétköznapi használatra is, akiknek valamilyen problémájuk van a lábukkal.

Nagyméretű harisnya megerősített varratokkal

A molett harisnyák, akár 8-as méretig kaphatóak. Jellemzőük, hogy különlegesen rugalmas anyagból és megerősített varratokkal készülnek, annak érdekében, hogy tartósak legyenek a használat során. A harisnyák méretezése a különböző gyártók szerint eltérő lehet, ezért érdemes a gyártói mérettáblázatot áttekinteni. A nagyméretű kompressziós harisnyák akár 6XL-es méretig készülnek, elősegítik a megfelelő vérkeringést, ezáltal kevésbá fáradnak a lábak.

Necc harisnya az örök klasszikus

A necc harisnyák minden évszakban jól jönnek, de mégis inkébb a nyár slágerei. A hagyományos szoknya + neccharinya kombináción túl viselheted farmerhez és sortokhoz is.  A neccharinyák tekintetében is minden évben kirukkolnak a gyártók, valami újjal, így a szokásos kislyukú és nagylyukú változaton kívül más divatos harisnyák is megjelennek.

Combfix típusú női harisnya akár hétköznapra is

A combfix harisnyák nagymamáink idejében még mindennaposak voltak, ma már inkább csak a szexi öltözékek kedvelt kiegészítői. Tudni kell róluk, hogy mam ár olyan kéynelmes és jól illeszkedő anyagokból készülnek, hog y akár a harinyanadrág kivltására is alkalmasak, különösen a meleg napokon.