PURPLE+RIBBON.gifAJÁNDÉKOZZ KÖNNYEDÉN! nem lett jó? JANUÁR 14.-IG élhetsz a csere lehetőséggel a december 1-24.-e között vásárolt termékekre!

              

Keresés

Kategóriák

Vásárlóink mondták

“Tegnap a Budaörsi pontjukban vásároltam. Az eladó hölgy egy tünemény volt, kedves, készséges, segítőkész!!! Köszönöm a vásárlást! Minden jót kívánok!"

Éva

“Csak ajánlani tudom másoknak Ezúton is megköszönöm munkatársuk figyelmes, körültekintő segítségét.A közeljövőben is vásárolni szeretnék Önöktől. Köszönöm, hogy megkerestek!"

Katalin

“Köszönöm szépen a pontos és kedves kiszolgálást és hogy segítettek megtalálni a megfelelő méretet számomra! Biztosan visszatérek még!"

Szilvia

“Köszönöm a segítséget a személyes próbánál! A 3 db melltartó tökéletes, sosem tudtam még a méretemben ilyen jól vásárolni!"

Ilona

HARISNYA

 

alkategóriák

  • Harisnyanadrág

    A harisnyanadrág öltözködésünk nélkülözhetetlen darabja. Nagy méretekben is találsz belőle az Adora fehérneműnél.

  • Mintás harisnyanadrág

    Szereted az izgalmas dolgokat? Akkor a mintás harisnyanadrágot egyenesen Neked találták ki. A szezonnak megfelelő különböző divatos mintákkal és vastagságban kapható, és a színeket és megválaszthatod. Így mindig divatos és az öltözékedhez passzoló kiegészítőt viselhetsz, mely valósággal vonzza a tekinteteket.

  • Combfix
  • Kismama harisnya

    Találkoztál mér azzal a problémával, hogy a megnövekedett pocakról a hagyományos harisnyák lecsúsznak? Ezzel szemben a kismama harisnya úgy van kifejlesztve, hogy rásimuljon és körülölelje a domború hasat, védelmezve és melegen tartva azt, anélkül, hogy legurulna a csípőre. Ezáltal védi és melegíti a pocakot. A kismama harisnyanadrág praktikusan használható a terhesség alatt, és az utáni időszakban is, amikor a pocak még nem húzódott vissza a helyére.

oldalanként