KOMPRESSZIÓS MELLTARTÓ 

A mellnövelő vagy mellkicsinyítő esztétikai műtétek után nélkülözhetetlen a szorosan testre simuló kompressziós melltartó. Az Anita care varrás nélküli, formázott kosaras melltartót ajánl, amely kettős rétegű, puha pamutból készült, ezért kényelmes viselet.

Milyen a jó kompressziós melltartó?

Egy mellnövelő műtét utáni legfontosabb ruhadarab. Nem érdemes sprórolni az árán. A melltartónak megfelelő szintű nyomást és támogatást kell nyújtania az újonnan kialakult mellekhez; akár implantátumokkal, akár rekonstrukció után.

A melltartónak alkalmazkodnia  kell az újonnan operált mell varrataihoz is. Ezért a műtét utáni kompressziós melltartó  úgy van kialakítva, hogy elősegítse az izmok helyben tartását és megelőzze a folyadék felhalmozódása által okozott duzzanatot. A helyes nyomás és tartás nélkülözhetetlen. Ezért, amikor a megfelelő melltartót keresi, mindenképpen vegye figyelembe az összes tényezőt: illeszkedést, kényelmet, alakot, nyomást és mérettáblázatot.

A betegek szignifikánsan kevésbé mozgékonyak a műtét után. Ezért az Anita kompressziós melltartók ell kapcsosak, hogy könnyű legyen a fel és levétel, és megkönnyítsék a gyógyulási folyamatot k a szokásos tevékenységek vagy a mindennapi élet akadályozása vagy megszakítása nélkül.

A sima sportmelltartó erre a célra nem alkalmas,mivel  más az anyag-összetétele, és nem tudja kifejteni azt a kompressziós nyomóhatást amire  a műtétet követően szükség van.

A helyes méret kiválasztásához mindenképpen konzultálj a műtétet végző orvossal, mert a rendelendő melltartó méretet neki kell meghatároznia.

Olvass tovább a témáról: Miért olyan nehhéz melltartót vásárolni mellműtét után?