Csere -lehetőség

Cserélünk? : Igen.

Amennyiben mégsem lett jó a melltartó méret, vagy másik modellt szeretnél, kérjük, hogy a vásárlástól számított 14 napon belül jelezd felénk, és cserélünk!    

(felbontott csomagolású bugyit, alsóneműt, harisnyát, combvédőt, zoknit, szexi fehérneműt higiéniai okokból nem cserélhetünk, de a melltartókat, fürdőruhákat és bikiniket  és egyebeket igen).                                                

Hogyan működik a csere?

1. Add le a csererendelést a honlapon keresztül és a megjegyzés rovatba tüntesd fel, hogy csere lesz, és hogy milyen teméke(ek)et cserélsz.

2. A cserélendő terméket, hordatlan, állapotban, címkésen, a termék eredeti csomagolásának sérülése nélkül, mihamarabb add fel erre a címre:

Cibarius Kft, 2030 Érd, Fügefa u 148.
Fontos, hogy. a csomag beazonosítható legyen, tehát a megrendelő nevét, és  a rendelésszámot kérjük szépen feltüntetni a csomagon.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek a Vevőt illetik. A visszaküldött csomag beérkezését követően amint tudjuk küldjük a megrendelt cserét, itt is a megadott 1-2 hetes szállítási idővel kell számolni, terméktől függően.

Fontos!

 A csere-rendelésekre az esetleges kedvezmény kuponokat nem tudjuk jóváírni.

A cserélendő terméket a vásárláskori áron számoljuk, akkor is ha változott az ára az új, a csere rendelés leadásánál.

A szállítási költség a választott szállítási módnak megfelelő.

A szállítási díj csak az alábbi esetben ingyenes.

Hogyan lehet INGYENES A csere KISZÁLLÍTÁSA?

A csere terméket INGYENESEN küldjük el, ha a cserélendő termék(ek)en kívűl minimum 3000 Ft-ért rendelsz bármely terméket pluszban. A cserélendő terméket ebben az esetben is Neked kell visszajuttatni.

Amennyiben keletkezik különbözet, a csererendelésnél a rendszer nem fog különbözetet számolni, azt utólag manuálisan végezzük el, ezért is fontos, hogy feltüntesd a megjegyzésnél, hogy csere lesz.

Maximum 2 csere lehetőséget  tudunk biztosítani.

Tudjuk, hogy nehéz látatlanban helyes méretet rendelni, főleg nagyobb méreteknél! Ezért ha elakadtál segítünk!