Van időd, nem kell sietni! A COVID-19 járvány miatti vészhelyzet alatt 45 napra növeltük a cserélési időt!

Csere -lehetőség

Cserélünk? : Igen.

Amennyiben mégsem lett jó a melltartó méret, vagy másik modellt szeretnél, kérjük, hogy a vásárlástól számított 45 napon belül jelezd felénk, és cserélünk!    

(felbontott csomagolású bugyit, alsóneműt, harisnyát, szexi fehérneműt higiéniai okokból nem cserélhetünk, de a melltartókat, fürdőruhákat és a bikiniket igen).                                                

Hogyan működik a csere?

Ha cserélni szeretnél, először is, mihamarabb, add le a honlapon keresztül az új rendelést arra, amire cserélni szeretnél.

Fontos, a "Megjegyzés" rovatba írd be, hogy mit szeretnél kicserélni, vagy ha az egész rendelést cseréled, akkor elég a rendelés száma is.

A csere-rendelésről egy automatikus visszaigazoló üzenetet fogsz kapni, ebben nem látszik hogy ez csere-rendelés, de aggodalomra semmi ok, ha a megjegyzés rovatot a fentieknek megfelelően kitöltötted, akkor mi megfelelően fogjuk értelmezni a csere-rendelésedet.

A cserélendő terméket, hordatlan, állapotban, címkésen, az eredeti csomagolásban mihamarabb add fel erre a címre:

Cibarius Kft, 2030 Érd, Fügefa u 148.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek a Vevőt illetik. A visszaküldött csomag beérkezését követően amint tudjuk küldjük a megrendelt cserét, itt is a megadott 1-3 hetes szállítási idővel kell számolni, terméktől függően.

Akciósan, árkedvezménnyel rendelt cserélendő termékek esetén a cserénél a cserében kért rendelés leadásakor érvényes aktuális áron tudjuk számlázni a terméket. (Vagyis ha a csere rendelés leadásakor él még az akció, akkor azon az áron, ellenkező esetben a termék alapárán).

Amennyiben alacsonyabb áru termékre szeretnél cserélni, kérjük, hogy a rendelést egészítsd ki bármilyen más termékkel, úgy hogy a rendelés összértéke elérje az eredeti rendelés értékét.

Tudjuk, hogy nehéz látatlanban helyes méretet rendelni, főleg nagyobb méreteknél! Ezért ha elakadtál segítünk!