Szexi hálóing, babydoll 

oldalanként
Mutat 1 - 20 / 131

A habos -babos babydoll

Dobd föl a hangulatot egy szexi babydoll-al vagy egy csinos csipkés kombinéval. Ezeket a darabokat bátran ajánljuk mindegyik fehérneműs fiókba. Tudtad, hogy a  babydoll nevét a Baby Doll című filmről kapta, az ötvenes években kedvelt habos-babos hálóing volt, mell alatt húzott szabással, A vonalban bővülő fazonban, comb középig érő hosszal. A mai babydollok már nem is hasonlítanak anyáink korabeli nylon anyagú elődeikre. Bár legtöbbjük megőrizte bő szabását, és alakot leplező fazonját, ma már sokkal inkább bőrbarát és elasztikus anyagokból készülnek, így nem csak néhány órára veheted fel mint szexi ruhát, de nyugodtan eltöltheted benne az tejes éjszakát.

Kombiné, kombiné, csipkés kombiné...

A kombiné szintén anyáink korából vagy még korábbról származtatható legendás ruhadarab, melyet meg is énekeltek az oly népszerű slágerben. Női alsó ruházatként viselték, az blúz és a szoknya alatt, így eltakarta a melltartót és a pántokat és egyfajta alsószoknyaként is szolgált. A  női nadrág viselés általánossá a kombiné műfaj kissé kikopott a divatból, vagy legalábbis átalakult. A mai szatén kombiné szerű darabok, sokkal inkább csábos hálóingek, mintsem alsóneműk. A selyem kombinék többféle színben készülnek, általában keskeny spagettipántokkal, csipkés vagy sima szegéllyel, testhez simuló, vagy lefelé bővülő fazonban.

A neglizsé műfaj mindig elvarázsolja a férfiakat, csak a fantázidra van bízva, hogy hogyan. Többféle szexi ruhából választhatsz sokukhoz erotikus tanga is tartozik. Kínálatunkban különféle stílussal találkozhatsz. Vannak melyek inkább kombiné-ra vagy elegáns, csipkés szexi hálóingekre hasonlítanak, de merészebb, fülledt erotikát sugalló modelleket is találsz. Valljuk, hogy XL vagy annál nagyobb méretben is lehetsz csábító, így  vannak nagyobb, molett méretek is, nagy méretre készült molett babydollok is. A csipkés babydoll, szatén hálóing és csipkés kombiné azért nagyon kedvelt fehérnemű, mert csábításra és alvásra is egyaránt kiváló, ezt a mindig megújuló rafinált szexi design-ak, és a minőségi, igényes alapanyagoknak köszönhetik. A melltartó szerű mellkosaras szexi hálóingeket elsősorban a teltebb formákkal rendelkező hölgyeknek ajánljuk, ezek a fehérneműk tartják és emelik a kebleket, így melltartó funkciót is ellátó szexi fehérneműként és hálóingként egyaránt szolgálnak.