Babydoll 

oldalanként
11 610 Ft‎ 12 900 Ft‎ -10%

14 940 Ft‎ 16 600 Ft‎ -10%

Mutat 1 - 44 / 133

A habos-babos babydoll

Dobd föl a hangulatot egy Adora babydoll-al vagy egy csinos csipkés kombinéval. Ezeket a darabokat bátran ajánljuk mindegyik fehérneműs fiókba.

Tudtad, hogy a  babydoll nevét a Baby Doll című filmről kapta, az ötvenes években kedvelt habos-babos hálóing volt, mell alatt húzott szabással, A vonalban bővülő fazonban, comb középig érő hosszal. A mai babydollok már nem is hasonlítanak anyáink korabeli nylon anyagú elődeikre. Bár legtöbbjük megőrizte bő szabását, és alakot leplező fazonját, ma már sokkal inkább bőrbarát és elasztikus anyagokból készülnek, így nem csak néhány órára veheted fel mint szexi ruhát, de nyugodtan eltöltheted benne az tejes éjszakát.

Ami a méreteket illeti, valljuk, hogy XL vagy annál nagyobb méretben is lehetsz csábító, így  vannak nagyobb, molett méretek is, nagy méretre készült molett babydollok is. A csipkés babydoll, és a szatén hálóing azért nagyon kedvelt fehérnemű, mert csábításra és alvásra is egyaránt kiváló, amit a mindig megújuló rafinált szexi design-ak, és a minőségi, igényes alapanyagoknak köszönhetnek.

A melltartó szerű mellkosaras babydollokat elsősorban a teltebb formákkal rendelkező hölgyeknek ajánljuk, ezek a fehérneműk tartják és emelik a kebleket, így melltartó funkciót is ellátó szexi fehérneműként és csábos hálóingként egyaránt szolgálnak.

Milyen színű babydollt válassz?

A legtöbb babydoll fekete színben kapható, ami a szexi stílusra leginkább jellemző alapszín. Kiegészítésképpen rafinált kis részleteket tartalmaznak melyek akár eltérő színűek is lehetnek. A piros babydoll a  téli ünnepkör és a Valentin nap jellemző színe, míg a fehéret elsősorban esküvőre vagy a különleges alkalmakra ajánljuk.