INGYENES SZÁLLÍTÁS már 15.000 Ft-os rendeléstől!

Kategóriák

Vásárlóink mondták

“Tegnap a Budaörsi pontjukban vásároltam. Az eladó hölgy egy tünemény volt, kedves, készséges, segítőkész!!! Köszönöm a vásárlást! Minden jót kívánok!"

Éva

“Csak ajánlani tudom másoknak Ezúton is megköszönöm munkatársuk figyelmes, körültekintő segítségét.A közeljövőben is vásárolni szeretnék Önöktől. Köszönöm, hogy megkerestek!"

Katalin

“Köszönöm szépen a pontos és kedves kiszolgálást és hogy segítettek megtalálni a megfelelő méretet számomra! Biztosan visszatérek még!"

Szilvia

“Köszönöm a segítséget a személyes próbánál! A 3 db melltartó tökéletes, sosem tudtam még a méretemben ilyen jól vásárolni!"

Ilona

“Tegnap érkezett meg a harisnya amit rendeltem. Nagyon szépen köszönöm a gyors szállítást. Nagyon boldog vagyok hogy a méret kiváló lett és 100% hogy fogok még innen rendelni . Árban és méretben sem találnék Önöknél kiválóbbat! Ismételten köszönöm hogy visszaadták az hitemet hogy találhatok még magamra harisnyát!"

Zoé

“Először rendeltem szexisebb fehérneműt. A választásnál nagy gondban voltam, hogy melyik méret lesz jó rám, de maximális segítséget kaptam! A termék még szebb is volt mint a képen, és nagyon elégedett vagyok vele. Köszönöm a segítséget!"

Edina

Szexi hálóing, babydoll

 

Dobd föl a hangulatot egy szexi babydoll-al vagy egy csinos csipkés hálóinggel. Ezeket a darabokat bátran ajánljuk mindegyik fehérneműs fiókba. Többféle szexi ruha-ból választhatsz sokukhoz erotikus tanga is tartozik. Kínálatunkban többféle stílussal találkozhatsz. Vannak melyek inkább kombiné-ra vagy elegáns, csipkés szexi hálóingekre hasonlítanak, de merészebb, fülledt erotikát sugalló modelleket is találsz. Valljuk, hogy XL vagy annál nagyobb méretben is lehetsz csábító, így  vannak nagyobb méretek is, molett méretre készült babydollok is. A különböző csipkés babydoll-ok, szatén hálóing-ek és csipkés kombiné-k azért nagyon kedvelt fehérneműk, mert csábításra és alvásra is egyaránt kiválóak, ezt a csábos, szexi design-ak, és a minőségi, igényes alapanyagoknak köszönhetik. A mellkosaras szexi hálóingeket elsősorban a teltebb formákkal rendelkező hölgyeknek ajánljuk, ezek a fehérneműk melltartó funkciót is ellátó szexi fehérneműként és hálóingként egyaránt szolgálnak.

oldalanként