PURPLE+RIBBON.gifAJÁNDÉKOZZ KÖNNYEDÉN! nem lett jó? JANUÁR 14.-IG élhetsz a csere lehetőséggel a december 1-24.-e között vásárolt termékekre!

              

Kategóriák

Vásárlóink mondták

“Tegnap a Budaörsi pontjukban vásároltam. Az eladó hölgy egy tünemény volt, kedves, készséges, segítőkész!!! Köszönöm a vásárlást! Minden jót kívánok!"

Éva

“Csak ajánlani tudom másoknak Ezúton is megköszönöm munkatársuk figyelmes, körültekintő segítségét.A közeljövőben is vásárolni szeretnék Önöktől. Köszönöm, hogy megkerestek!"

Katalin

“Köszönöm szépen a pontos és kedves kiszolgálást és hogy segítettek megtalálni a megfelelő méretet számomra! Biztosan visszatérek még!"

Szilvia

“Köszönöm a segítséget a személyes próbánál! A 3 db melltartó tökéletes, sosem tudtam még a méretemben ilyen jól vásárolni!"

Ilona

Szexi hálóing, babydoll

 

Dobd föl a hangulatot egy szexi babydoll-al vagy egy csinos csipkés hálóinggel. Többféle szexi szettből választhatsz sokukhoz tanga is tartozik. Kínálatunkban többféle stílussal találkozhatsz. Vannak melyek inkább elegáns szexi hálóingekre hasonlítanak, de merésszebb, fülledt erotikát sugalló modelleke is kínálunk. Természetesen vannak nagyobb méretek is, hiszen a a szexi megjelenés mérettől független. A különböző babydollok, azért nagyon kedvelt fehérneműk, mert csábításra és alvásra is egyaránt kiválóak, ezt megjelenésüknek, és a minőségi alapanyagoknak köszönhetik. A mellkosaras szexi hálóingeket elsősorban a teltebb formákkal rendelkező hölgyeknek ajánljuk, ezek a fehérneműk melltartó funkciót is ellátó szexi fehérneműként és hálóingként egyaránt szolgálnak.

oldalanként