Harisnyakötő 

oldalanként
2 700 Ft‎

Gyönyörű csipke mintázattal készült combfix. A comb részénél dupla szilikon csíkkal van ellátva, a lecsúszás megakadályozásának érdekében.

3 300 Ft‎

Gyönyörű csipke virágos motívummal készült állítható harisnyatartó.

1 700 Ft‎

Különleges női harisnya, melyet harisnyatartóvel lehet viselni. Különlegessé teszi a színe, és a diszkrét pöttyök, valamint a varrás a hátoldalán.

7 200 Ft‎

Harisnyatartós csipőszorító alakformáló fehérnemű, mely több zsínben és méretben is rendelhető.

5 300 Ft‎

Fekete csipke harisnyakötő

3 800 Ft‎

Kitűnő minőségű rugalmas anyagból készült combfix, ami igazán szexi tud lenni még nagy méretben is. Apró pontokkal díszített.

4 590 Ft‎ 5 100 Ft‎ -10%

Fehér harisnyakötő különlegesn szép csipkéből.

3 700 Ft‎

Esküvőre is tökéletes fehér csipkés combfix harisnya, jó minőségű, tartós alapanyagokból, csodaszép részletekkel.

2 340 Ft‎ 3 600 Ft‎ -35%

Mutat 1 - 28 / 32

Az esküvői harisnyakötő ceremóniája

Az esküvői harisnyakötő alapvető kelléke az menyasszonyi öltözéknek. Használatának évszázados hagyományai vannak. Manapság is szokás hogy  a vőlegény a menyasszony harisnyakötőjét felkutatja a szoknya alatt és az ünneplő tömegbe hajítja. mivel az egy olyan ruhadarab melyet  a ruhához hasonlóan sokan megszemlélnek majd, érdemes egy különösen szép és emlékezetes darabot választani.

Compánt az esküvőre

A menyasszonyi harisnyatartó viselésének évszázados hagyományai vannak, az ünnepélyes levétel és a vendégek közé hajítás is gyakran a ceremónia része. A gyártók erre a célra különböző csipkés compántokat kínálnak, melyek különböző szélességben kaphatóak szaténból vagy csipkéből készülnek, általában fehér színűek, de elfogadott a világoskék harisnyatartó is.