Férfi köntös 

16 016 Ft‎ 18 200 Ft‎ -12%

26 312 Ft‎ 29 900 Ft‎ -12%

Rövid férfi fürdőköpeny kapucnival, derékra kötve, puha frottírból. Külső zsebek a csípőn. Szép és kellemes tapintású, garantálja a  kényelmet. Összetétel: 100% pamut

23 408 Ft‎ 26 600 Ft‎ -12%

Rövid férfi fürdőköpeny kapucnival, derékra kötve, puha frottírból. Külső zsebek a csípőn. Szép és kellemes tapintású, garantálja a viselés kényelmét.

27 900 Ft‎

Stílusos, luxus fürdőköpeny kivételes ajánlat a férfiak számára. Klasszikus szabás derékban kötővel és dekoratív stílussal. Hossza a térd feletti Praktikus és elegáns stílusú Kendő gallérral és zsebekkel.

Mutat 1 - 42 / 42

Elegáns férfi köntösök selyem és plüss anyagból

Mindenkinek megvan a kedvenc fürdőköpenye, amit sokszor akkor is visel, amikor már bőven megérett a cserére. Ajándéknak is tökéletes, ezért a férfi köntös webáruház változatos stílusú, márkás fürdőköpenyeket kínál széles méretsorral.

A meleg frottír köntösök jó nedvszívó képességüknek köszönhetik sikereiket, vastag puha anyagból készülnek, míg a vékonyabb bársonyszerű plüss köntösöket inkább puhaságukért keresik. A férfiaknak is gyártanak az úgynevezett divatos wellsoft anyagból köntösöket. A wellsoft egy puha, szőrmeszerű anyag mely nemcsak kellemes tapintású, és puha érzetű de ráadásul jó szín-és formatartó is, mindenkinek ajánljuk aki vékonyabb, jó esésű anyagot keres.

A kapucnis fürdőköpeny inkább az uszoda világába való vagy a sportruházatok kiegészítőjeként ajánljuk, de vannak akik a fürdőszobából sem szeretnek fürdőköntös nélkül kilépni. A vékonyabb anyagból készült pamut köntösöknek elsősorban a nyári időszakban van létjogosultságuk, míg selyem vagy plüss anyagokból készült hosszú elegáns férfi köntös akár otthoni viseletnek is kiváló a mára már elavult házikabát helyett.

Milyen legyen a kapucnis férfi fürdőköpeny?

A férfiak más elvárásokat támasztanak egy fürdőköntössel szemben mint a hölgyek A fő szempont, hogy legyen kényelmes és az sem árt ha nem kell mellette törölközőt használni. A frottír egy pamut alapú anyag, mely kiváló nedvszívó képességű, emellett puha érzetű és kellemes tapintású. Hogy mennyire használható törülköző helyett, azt nagyban befolyásolja, a szövés sűrűsége és az anyag vastagsága, összességében a szövet súlya. A jó minőségű frottír anyag tehát hurkolt felületű, és ha azt akarjuk, hogy jó nedvszívó képességű is legyen, akkor vastagnak is kell lennie.

Márkás férfi selyem köntös, többféle változatban

A manapság divatos házikabát készülhet selyem vagy plüss anyagból, a lényege, hogy eleganciát és minőséget árasszon. Széles mcresprral és színskálával tudod megrendelni, így biztos befutó lehet, ha ajándékozásrőf van szó.

A köntöshöz áruházunkban rendelkezésre áll divatos férfi fürdőnadrág vagy kényelmes férfi pizsama is.