Férfi fürdőnadrág 

oldalanként
7 650 Ft‎ 8 500 Ft‎ -10%

Kiváló minőségű anyagból készült, mint a víz alatt, mint felett tökéletes úszónadrág, amely tökéletesen megőrzi a színeket és a formáját.

6 660 Ft‎ 7 400 Ft‎ -10%

Kiváló minőségű férfi úszónadrág, kényelmes fazonnal.

8 640 Ft‎ 9 600 Ft‎ -10%

Fürdőrnadrág férfiaknak kiváló minőségű alapanyagokból a Henedersontól.

Mutat 1 - 28 / 33

Férfi fürdőnadrág a több mint szükséges ruhadarab

Senki sem vonja kétségbe, hogy a vizisport ruházat alapdarabja a férfi fürdőnadrág.

Akár strandra, akár uszodába készülsz erre a ruhadarabra szükséged lesz. A divatos férfi úszónadrág elengedhetetlen része, hogy megfelelő, bőrbarát alapanyagokból készüljön, ellenálljon az UV sugárzásnak éa a napsütés és a levegő egyéb hatásainak, és megtartsa a színét.

Kínálatunkban minőségi gyártók termékeit találod meg, olyan fürdőruha márkákat, melyek az aktuális divattrendeken túl az alapanyagok minőségére és a gyártási technológiára is nagy hangsúlyt helyeznek. A stílusok tekintetében, a rövidebb sportos fürdőnadrágoktól kezdve a hossazbb, strand fazonokig mindent megtalálsz, különböző a férfi divat szerinti színkombinációkban.

Hogy az öltözék teljes legyen, ne felejts hozzá megfelelő köntöst, frottír fürdőköpenyt is nézni. A hagyományos rövid szabású fürdőruhák mellett a hosszabb száras férfi fürdőnadrágok is megtalálhatók a fürdőruha webáruházban.