FÜRDŐRUHA 

Alkategóriák

oldalanként
14 100 Ft‎

Mintás bikini felső, merevítős mellkosarakkal, enyhén formázott kialakítással.

15 900 Ft‎

Egy darabból álló, egyenletes mikroszálas fürdőruha. Merevített poharak finom gyűrődésekkel. Az előlap arany díszítéssel díszítve. Állítható vállpántokkal mely elöl távolíthatók el, ami a barnulás kényelmét nyújtja.

10 240 Ft‎ 12 800 Ft‎ -20%

11 040 Ft‎ 13 800 Ft‎ -20%

13 728 Ft‎ 15 600 Ft‎ -12%

13 552 Ft‎ 15 400 Ft‎ -12%

10 780 Ft‎ 15 400 Ft‎ -30%

14 800 Ft‎ 18 500 Ft‎ -20%

Egyrészes fürdőruha, merevítős mellkosarakkal és alakot előnyösen formázó szabással és csíkokkal. Telt keblekre is ajánlott, biztonságos fazonnal.

12 320 Ft‎ 15 400 Ft‎ -20%

Csillogó anyagból készült bikini felső nagyobb méretekben,

8 720 Ft‎ 10 900 Ft‎ -20%

Merevítős bikini felső  egyenletes mikroszálas anyagból. Finoman merevített, leheletvékonyan párnázott mellkosarakkal.

Mutat 29 - 56 / 161

Fürdőruhák, webshop hatalmas kínálattal

Válassz az alakodhoz illő fürdőruhát és készülj fel a strandolásra, vagy indulj az uszodába! Ne feledkezz meg az egyrészeshez vagy a bikinihez passzoló megfelelő kiegészítőkről sem, mind a színben passzoló strandkendő, a strandpapucs vagy a megfelelő fürdőköpeny.

Fürdőruhák moletteknek a legnagyobb választékban

Nálunk a szokásosnál, jóval szélesebb méretsorral találkozhatsz. Olyan minőségi gyártók termékeit. tartjuk kínálatunkban, akik akár K kosárméretig is gyártanak fürdőruhákat, a szépség mellett gondolva a női alak változatosságára is. Hisszük, hogy mindenkinek jár a strandolás élménye, függetlenül kortól és testsúlytól, ezért akár nagy méretekben is megtalálhatod a legtöbb divatos modellt.

2020-as fürdőruhák

A klasszikus fazonok mellett a fürdőruhák legújabb divatirányzatainak képviselőit is megtalálod. A 2020 évben a fürdőruha divat jellegzetes motívumai az állatbőr és virágos minták, de a tengerész stílus különféle változatai is hódítanak. Nagyon trendi lesz a hálós betét, mely takar és egyúttal mutat is valamit az alakból és persze változatlanul megtalálhatók a magas fürdő alsók is, melyek lehetővé teszik a kétrészes fürdőruha viselését azon hölgyek számára is, akik takarni szeretnék a csípőjüket. A minták mellett a mindig megtalálható egyszínű modelleket különböző pánokkal, kivágásokkal és áttetsző betétekkel teszik egyedivé a gyártók.

Mindig nagy kérdés, hogy egyrészes legyen a női fürdőruha vagy inkább a bikinik közül válassz, és hogy milyen legyen a fürdőruha alsó fazonja. Azt is érdemes átgondolni, hogy merevítős vagy szivacs nélküli szivacsbetétes legyen a mellkosár kialakítása, és hogy előnyös lehet-e a pánt nélküli balkonet fazonú bikini felső.

A lényeg, hogy a testalkatodnak megfelelő fazont válassz és nézz pozitívan magadra! Hidd el hogy minden alakra létezik, előnyös fürdőruha, amelyben öröm lesz a pihenés!

Van-e alternatívája a Triumph fürdőruhák kínálatának?

Számos minőségi európai gyártó termékét találod nálunk. Olyan gyártókét, ahol a széles méretsor pontos méreteken alapszik, ezért javasolt, hogy mérd meg magad vásárlés előtt. Olyan alapanyagokból, melyek ha vigyázol rá nem csak jól viselik a klór vagy a napfény hatásait, de sokáig megtartják formájukat és nem nyúlnak el.

Így lehet hosszabb életű a fürdőruhád!

Ha uszodában vagy sós tengervízben vízben fogod használni a fürdőruhát, akkor nézd meg, hogy olyan alapanyagból készüljön, amelyik jobban tolerálja a vízben lévő klórt és a sót. A természetes édes víz vagy a termálfürdő vize egy kicsit kevésbé teszi tönkre az fürdőruha anyagában lévő elasztán szálakat, mint a klóros víz de a nap sugarai és az izzadság is károsítja az anyagot, ezért nem árt odafigyelni, annak érdekében, hogy tovább hordhasd a bikinit vagy az egyrészest. Íme néhány jótanács:

A fürdőzés minden alkalommal után öblítsük kil alaposan hideg vízben a fürdőruhát! Az is segít ha a fürdőzés közben gyakran használjuk a zuhanyt, hogy eltávolítsuk az anyagból az ásványi anyagokat, a fényvédő krémet és az izzadságot.

Ne mossuk a fürdőruhát mosógépbe, és semmiképpen se tegyük be a szárítógépbe!

Akasztás helyett szárítsuk vízszintesen a fürdőruhát, és figyeljünk, hova ülünk le benne, ha lehet inkább tegyünk egy törülközőt a fenekük alá. Nemcsak kényelmesebb, de az fürdő alsó is kevésbé kopik ki.