Férfi pizsamák 

Alkategóriák

oldalanként
8 755 Ft‎ 10 300 Ft‎ -15%

Mutat 1 - 28 / 57

A klasszikus, elől gombos pizsama  vagy a rövid nyári stílus a kedvenced? A férfi pizsamákat sokan unalmas ruhadaraboknak tartják, pedig ha egy kicsit többet foglalkozunk a kiválasztásukkal akkor rájövünk, hogy egyáltalán nem az. A pizsama webáruházban találsz klasszikus elöl gombos hagyományos fazont, és sportos, akár rövid fazonú fiatalos pizsiket is. 

Nem árt tudnod, hogy nálunk csakis minőségi gyártók termékeit találod meg. Olyan termékeket, melyek nem csak szépek, de hosszabb távon is bizonyítják megfelelő minőségüket. Moshatod, hordhatod, számíthatsz rá, és szeretni fogod. Pont ezt várjuk egy pizsamától nem?

Férfi pizsama, a tökéletes ajándék

Majdnem minden férfi hord pizsamát, (kivéve akik boxeralsóban vagy anélkül alszanak) sokunknak még otthoni is legkedvesebb ruhadarabja, mondhatni otthonkája is a kedvenc kényelmes pizsi, melyet alig lehet leimátkozni róluk. Ki ne találkozott volna már pizsamás férfival, a hálószobától távoli helyen? A pizsama tehát nélkülözhetetlen a férfi ruhatárból, egyébként pedig az egyik legelfogadottabb ajándék férfiaknakamivel biztosan nem fogsz mellélőni, mindig szükség van rá, sosem lehet belőle túl sok! Kiválóan kifejezi viselője egyéniségét, ízlését, akár életkorát is. Éppen ezért kínálatunkban megtalálod a hagyományos egyszínű, elöl gombos, általában csíkos klasszikus férfi pizsama fazonoktól kezdve a kezeslábas pizsamákon át az aktuális divatot tükröző színes, különböző ötletes elemeket megjelenítő mintás pizsamákat is, akár vicces mintákkal is. Télen a hosszú nadrágos, vastagabb anyagból készülő meleg pizsamák a keresettek, míg nyáron a jó szellőző anyagokból készült rövidújjú és rövidnadrágos pamut pizsamák a slágerek. 

A férfi hálóing valóban visszatér?

A férfi hálóruhák között említést érdemelnek még a férfi hálóingek is, mely ruhadarabok reneszánszukat élik, mivel visszatérnek a férfi fehérneműs szekrényekbe és pár évtized szünet után ismét egyre keresttebbek a férfiak körében is. Nem csoda, hiszen egy hálóing kényelmes alternatívát nyújt az alvásra, és nem csak a hölgyek privilégiuma, hogy viseljék. A gyártók válaszul az igényekre kimondottan férfias stílusú, modern és szerethető hosszú férfi hálóingekkel kedveskednek az műfajhoz visszatérő urak számára.

Legyen szó bármelyik típusról  is, egy szép hálóruhában jó aludni, és egyből jobb kedved lesz, amint belebújsz. A webáruház kínál klasszikus kétrészes férfi pizsamát  és különálló pizsama nadrágot is, melyet akár önmagában  is lehet viselni így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő ruhadarabot. Érdemes a piszihez stílusban és színben megfelelő férfi fürdőköpenyt is választanod, a gyártók kínálatában mindig vannak egymást jól kiegészítő darabok. A pizsama webáruház felületén könnyen és gyorsan rendelhetsz, a gyorsabb kereséshez használd a termékszűrőt és a kiszállításra sem kell sokat várnod.

Milyen szempontokra figyelj a férfi pizsama választásakor?

Bőrbarát alapanyagok

A pizsamaát egész éjjel viseljük, sőt gyakran még nappal is. Ezért fontos, hogy jól szellőző, lehetőleg természetes alapanyagokból készüljön, Ilyen a pamut, vagy a oamut keverékek. Jól vizsgázott a modal és a viszkóz is. A selyem szerű pizsamák valamilyen poliészter keverékből készülnek, ezek is lehetnek kényelmesek, noha a nedvesség elvezetésük, nem annyira jó, mint a apmut szálaknak.

Kezelhetőség, mosás

A pamutot általában akár 60 fokon is lehet mosni, de a 40 fok biztonságsabb, ha meg szeretnéd tartani a pizsama színét és formáját. A pamut emellet puha és nagyon kellmes viselet a bőrnek. A kevert szálas poliészter tartalmú anyagk nagy előnye, hogy nem gyűrődnek, nyugodtan száríthatod szárítógépben is, akkor is kiváló marad az anyag esése.