Férfi pizsamák 

Alkategóriák

oldalanként
11 000 Ft‎

Kiváló minőségű pamut férfi pizsama. Kockás rövid póló, egyenletes ujjakkal, V alakú nyakkivágással, rövid rövid nadrággal. Összetétel: 100% pamut

13 600 Ft‎

Kiváló minőségű pamut férfi pizsama. Mintás, rövid ujjú pizsama felső elegáns galléros stílussal és gombokkal és két kényelmes zsebbel. Divatos minta teszi egyénivé ezt a férfias pizsamát Hosszú, egyenes nadrággal. Összetétel: 100% pamut

11 200 Ft‎

Szellős V nyakú férfi pizsama szett, divatos kockás nadrággal és egyszínű felsővel. Fiatalos sportos stílus, mely minden korosztálynak ajánlott.

9 831 Ft‎ 11 300 Ft‎ -13%

Pamut férfi pizsama. Kockás póló, rövid ujjakkal "V" nyakkivágással. Egyszíná rövid rövidnadrág kényelmes zsebekkel. Műanyag zacskóba csomagolva. Összetétel: 100% pamut

10 527 Ft‎ 12 100 Ft‎ -13%

Kiváló minőségű pamut pizsama. Apró mintás felső  gombos, gallérral. Hosszú, egyszínúnadrág, laza szabással. Összetétel: 100% pamut

10 500 Ft‎

Kényelmes rövid férfi pizsama mintás felsővel és egyszínű pizsi nadrággal, divatos színösszeállításban és fiatalos stílussal, Mely a kedvenced lesz.

12 800 Ft‎

Klasszikus fazonú V nyakkivágású férfi pizsama. örökké divatos apró kockás felsővel és egysíznű kényelmes vonalú pizsama nadrággal. Minden korosztály számára tökéletes viselet.

10 300 Ft‎

Szuper  minőségű pamut férfi pizsama. Rövid ujjú póló, V alakú nyakkivágással, a mellkasán díszítő nyomtatású zsebbel.Egyszínű, rövid nadrág egészíti ki a készletet. Összetétel: 100% pamut

7 100 Ft‎

Kiváló minőségű mintás pamut férfi pizsama. Rövid ujjakkal, V-alakú nyakkivágású pólóval. Egyszínű rövid nadrággal. Rendelkezésre álló színek: bézs, kék, grafit, sötétkék, olíva, khaki - véletlenszerűen kiválasztva.

11 400 Ft‎

Stílusos férfi hálóing, kényelmes pamut (melange) anyagból hosszú ujjakkal, V-nyakú  nyakkivágással gombokkal, díszitve a mellkason kis zsebbel. Térd alá érő hosszal. Hozzá illő hálósapkával igazán eredeti viselet, mely napjainkban újra divatba jött.

12 528 Ft‎ 14 400 Ft‎ -13%

Kiváló minőségű pamut pizsama. Apró mintás felső  gombos, gallérral. Hosszú, egyszínúnadrág, laza szabással. Összetétel: 100% pamut

Mutat 1 - 44 / 119

A hagyományos vagy a rövid nyári stílus a kedvenced? A pizsama webáruházban találsz klasszikus elöl gombos hagyományos fazont, és sportos, akár rövid fazonú fiatalos pizsiket is. 

Nem árt tudnod, hogy nálunk csakis minőségi gyártók termékeit találod meg. Olyan termékeket, melyek nem csak szépek, de hosszabb távon is bizonyítják megfelelő minőségüket. Moshatod, hordhatod, számíthatsz rá, és szeretni fogod. Pont ezt várjuk egy pizsamától nem?

Milyen szempontokra figyelj a férfi pizsama választásakor?

A pizsamát jó minőségű anyagból kell készíteni, olyan könnyűeknek kell lenniük, hogy teljesen megfeledkezhessünk jelenlétünkről. A férfi pizsamának némi védelmet kell nyújtania az éjszakai hőmérsékletváltozások ellen, a meleg és hideg ellen egyaránt, ezért az évszaknak megfelelően kell váltani. A főbb típusokat mindenképpen ismerni kell.

  • hosszú, hagyományos férfi pizsama
  • rövidnadrágos férfi pizsama
  • férfi pizsama nadrág

Bőrbarát alapanyagok

Ezt a ruhadarabot egész éjjel viseljük, sőt gyakran még nappal is. Ezért fontos, hogy jól szellőző, lehetőleg természetes alapanyagokból készüljön, Ilyen a pamut, vagy a pamut keverékek. Jól vizsgázott a modal és a viszkóz is. A selyem szerű pizsamák valamilyen poliészter keverékből készülnek, ezek is lehetnek kényelmesek, noha a nedvesség elvezetésük, nem annyira jó, mint a apmut szálaknak.

Kezelhetőség, mosás

A pamutot általában akár 60 fokon is lehet mosni, de a 40 fok biztonságsabb, ha meg szeretnéd tartani a pizsama színét és formáját. A pamut emellet puha és nagyon kellmes viselet a bőrnek. A kevert szálas poliészter tartalmú anyagk nagy előnye, hogy nem gyűrődnek, nyugodtan száríthatod szárítógépben is, akkor is kiváló marad az anyag esése.