Férfi pizsamák 

Alkategóriák

oldalanként
Mutat 89 - 132 / 156

A hagyományos vagy a rövid nyári stílus a kedvenced? A pizsama webáruházban találsz klasszikus elöl gombos hagyományos fazont, és sportos, akár rövid fazonú fiatalos pizsiket is. 

Nem árt tudnod, hogy nálunk csakis minőségi gyártók termékeit találod meg. Olyan termékeket, melyek nem csak szépek, de hosszabb távon is bizonyítják megfelelő minőségüket. Moshatod, hordhatod, számíthatsz rá, és szeretni fogod. Pont ezt várjuk egy pizsamától nem?

Milyen szempontokra figyelj a férfi pizsama választásakor?

A pizsamát jó minőségű anyagból kell készíteni, olyan könnyűeknek kell lenniük, hogy teljesen megfeledkezhessünk jelenlétünkről. A férfi pizsamának némi védelmet kell nyújtania az éjszakai hőmérsékletváltozások ellen, a meleg és hideg ellen egyaránt, ezért az évszaknak megfelelően kell váltani. A főbb típusokat mindenképpen ismerni kell.

  • hosszú, hagyományos férfi pizsama
  • rövidnadrágos férfi pizsama
  • férfi pizsama nadrág

Bőrbarát alapanyagok

Ezt a ruhadarabot egész éjjel viseljük, sőt gyakran még nappal is. Ezért fontos, hogy jól szellőző, lehetőleg természetes alapanyagokból készüljön, Ilyen a pamut, vagy a pamut keverékek. Jól vizsgázott a modal és a viszkóz is. A selyem szerű pizsamák valamilyen poliészter keverékből készülnek, ezek is lehetnek kényelmesek, noha a nedvesség elvezetésük, nem annyira jó, mint a apmut szálaknak.

Kezelhetőség, mosás

A pamutot általában akár 60 fokon is lehet mosni, de a 40 fok biztonságsabb, ha meg szeretnéd tartani a pizsama színét és formáját. A pamut emellet puha és nagyon kellmes viselet a bőrnek. A kevert szálas poliészter tartalmú anyagk nagy előnye, hogy nem gyűrődnek, nyugodtan száríthatod szárítógépben is, akkor is kiváló marad az anyag esése.