Brazil bugyi 

2 500 Ft‎ 5 000 Ft‎ -50%

Csipkés francia bugyi klasszikus szabással,Láthatatlanul ruházat alatt a tökéletes, modern széllmentes technológiának köszönhetően ultravékony peremmel, INVISIBLE_LINE technológiával

4 080 Ft‎ 5 100 Ft‎ -20%

3 760 Ft‎ 4 700 Ft‎ -20%

2 480 Ft‎ 3 100 Ft‎ -20%

Csipkés és divatos mintás brazil szabású tanga alsó, igazi különleges design-al, varrás mentes szélekkel, szép csomagolásban kínáljuk.

3 840 Ft‎ 4 800 Ft‎ -20%

Női bugyi vékony lézervágott mikroszálból. Tökéletesen illeszkednek a testhez, ruházat alatt nem látható A bugyi nagyon rugalmas. Könnyedségérzetet ad, mintha rajtad sem lenne.

2 560 Ft‎ 3 200 Ft‎ -20%

Varrás nélküli brazil bugyi higiénikus, antibakteriális bevonattal. Az elasztánnal kombinált poliamid fonalnak köszönhetően tökéletesen tapadnak a testhez.

Mutat 1 - 26 / 26

A szabás legfontosabb tulajdonsága, hogy a fenék egy részét szabadon hagyják, ezáltal átmenetet képeznek a normál szabású és a tangabugyi között.

A brazil tanga bugyi fazon előnyei:

Fontos hangsúlyozni, hogy egészségügyi szempontból a brazil bugyi vagy féltanga sokkal jobb választás, mint a hagyományos tangabugyi mert nem vág be a popsiba, ezáltal egészségesebb viselet mint a tanga. Az előbbi előny mellett a brazil fazonú bugyi mellett szól az is, hogy sokkal merészebb viselet, mint a normál szabású női bugyi, mivel sokkal kisebb részt fed el. Kedveljük ezt az alsóneműt azért is mert szép kerek popsit varázsol, miközben hosszabbítja a lábakat, és hangsúlyozza a csípőt.

Anyagát tekintve lehet csipkés bugyi, de népszerűek a sima fazonú szél nélküli lézervágott brazil tanga-bugyik is. Praktikus ez a fazon szűk nadrág alá is, mert nem látszik át  a ruhán viszont nem is csúszik fel magasra, mint a hagyományos fazonok.

Brazil szabás - csábítás és kényelem egyben

brazil tangák méltán örvendnek nagy népszerűségnek. A szabás legnagyobb vívmánya, hogy szép kerek feneket varázsol, miközben keveset takar is és nem vág be úgy a popsiba, mint a hagyományos tangák. 

Nem véletlenül hívják ezt a fazont brazilnak. A szabásvonalat riói tengerparton viselt fürdő-bugyik formája ihlette. Elölről és oldalról szinte hagyományos bugyinak néz ki és rendesen takar, na de hátul már egészen más!A fenékvonalnál merészen ível fel és a popsi nagy részét szabadon hagyja. A legkényelmesebb ha olyan anyagból készül mely szépen illeszkedik a testre és nem vág be, ilyenek például a lézervágott technológiával készült alsók.

Készülnek csipkével díszített típusok és  sport változat is, mely szélei jol tapadnak a testhez így intenzív mozgás közben sem mozdul el az alsó a helyéről.