Brazil bugyi 

oldalanként
3 510 Ft‎ 3 900 Ft‎ -10%

Csipkés francia bugyi klasszikus szabással,Láthatatlanul ruházat alatt a tökéletes, modern széllmentes technológiának köszönhetően ultravékony peremmel, INVISIBLE_LINE technológiával

3 150 Ft‎ 3 500 Ft‎ -10%

Anyagában mintás, különleges lézervágott bugyi, mely kényelmes és kellemes, és ajándéknak is tökéletes.

2 300 Ft‎

Varrás nélküli brazil bugyi higiénikus, antibakteriális bevonattal. Az elasztánnal kombinált poliamid fonalnak köszönhetően tökéletesen tapadnak a testhez.

2 900 Ft‎

Női bugyi vékony lézervágott mikroszálból. Tökéletesen illeszkednek a testhez, ruházat alatt nem látható A bugyi nagyon rugalmas. Könnyedségérzetet ad, mintha rajtad sem lenne.

5 456 Ft‎ 6 200 Ft‎ -12%

6 300 Ft‎ 7 000 Ft‎ -10%

8 100 Ft‎ 9 000 Ft‎ -10%

4 400 Ft‎

Áttört csipke tanga virágmotívummal és finom tüll hálóval. A felső övvonalat rugalmas csíkok díszítik. Összetétel: 85% poliamid, 15% elasztán

Mutat 1 - 28 / 37

A szabás legfontosabb tulajdonsága, hogy a fenék egy részét szabadon hagyják, ezáltal átmenetet képeznek a normál szabású és a tangabugyi között.

A brazil bugyi fazon előnyei:

Fontos hangsúlyozni, hogy egészségügyi szempontból a brazil bugyi vagy féltanga sokkal jobb választás, mint a hagyományos tangabugyi mert nem vág be a popsiba, ezáltal egészségesebb viselet mint a tanga. Az előbbi előny mellett a brazil fazonú bugyi mellett szól az is, hogy sokkal merészebb viselet, mint a normál szabású női bugyi, mivel sokkal kisebb részt fed el. Kedveljük ezt az alsóneműt azért is mert szép kerek popsit varázsol, miközben hosszabbítja a lábakat, és hangsúlyozza a csípőt.

Anyagát rekintve lehet csipkés bugyi, de népszeűek a sima fazonú szél nélküli lézervágott brazil tangabugyik is. Praktikus ez a fazon szűk nadrág alá is, mert nem látszik át  a ruhán viszont nem is csúszik fel magasra, mint a hagyományos fazonok.

Brazil szabás - csábítás és kényelem egyben

brazil tangák méltán örvendnek nagy népszerűségnek. A szabás legnagyobb vívmánya, hogy szép kerek feneket varázsol, miközben keveset takar is és nem vág be úgy a popsiba, mint a hagyományos tangák. 

Nem véletlenül hívják ezt a fazont brazilnak. A szabásvonalat riói tengerparton viselt fürdőbugyik formája ihlette. Elölről és oldalról szinte hagyományos bugyinak néz ki és rendesen takar, na de hátul már egészen más!A fenékvonalnál merészen ível felefelé és a popsi nagy részét szabadon hagyja. A legkényelmesebb ha olyan anyagból készül mely szépen illeszkedik a tertre és nem vág be, ilyenek például a lézervágott technológiával készült alsók.

Készülnek csipkével díszített típusok és  sport változat is, mely szélei jol tapadnak a testhez így intenzív mozgás közben sem mozdul el az alsó a helyéről.