Láthatatlan melltartó 

Mutat 1 - 7 / 7

Láthatatlan melltartó, öntapadós belsővel amiről csak te tudsz

A láthatatlan melltartó diszkréten és észrevétlenül bújik meg a ruha alá. Alkalmi, mélyen kivágott ruhákhoz ajánljuk, mellekhez jól illik egy kis push-up hatás.

A méretválasztásnál az eredeti melltartó-méretet kell figyelembe venni. Természetesen nem szabad ugyanaz a mellemelő és tartó hatást várni , mint pántokkal és merevítőkkel felszerelt társaiktól. Céljuk az, hogy alternatívaként szolgáljanak olyan öltözékekhez, melyekhez nem ildomos a melltartó viselése, viszont nem szeretnénk hogy a mellbimbó átlátszódjon, viszont szeretnénk e melleket középre rendezni egy enyhe mellemelés mellett. Ilyenek jellemzően a váll és pánt nélküli alkalmi és koktélruhák és az esküvői és szallagavatós ruhák nagy része is.

Tudni kell róluk, hogy legtöbbjük öntapadós melltartó is egyben, mivel a belső oldalon tapadós réteggel vannak ellátva, ezt közvetlenül a mell bőréhez kell illeszteni. A szoros és pontos illeszkedés elengedhetetlen, ezért kell gondosan kiválasztani a keblekhez illő kosár-méretet. Általában A tól maximum D kosárméretig méretezik az ilyen típusú melltartókat és nagyobb mellekre nem is ajánlható, mivel elsősorban formázza a melleket, de tömeget megtartani nem képes a láthatatlan push-up melltartó. Nagyobb méretekhez ajánljuk a balkonet típusú pánt nélküli vagy szilikon pántos melltartó típusokat.