Láthatatlan melltartó 

4 100 Ft‎

Push up szilikon melltartó. Önhordó melltartó push-up hatással, sima mikroszálas anyagból, elöl rögzítve. Szépen alakítja és formálja a melleket. A belső csészéket speciális orvosi ragasztóval borították, amely lehetővé teszi a melltartó tökéletes illeszkedését a mellhez.

7 900 Ft‎

A Wings! Melltartó egy újabb forradalmi újdonság a Julimex márkanévben. Ez egy profilozott habcsészével kialakított melltartó  amely a  szilikon ragasztórétegnek köszönhetően tökéletesen marad a mellén. A push-up hatás és a vállpántok hiánya garantálja a tökéletes megjelenést, kivágott, vagy hátnélküli ruhák alá.

2 500 Ft‎

Szilikon melltartó tapasz, mely láthatatlan a ruha alatt és szépen kerekíti és emeli a kebleket. Alkalmi , vagy hátnélküli ruhákhoz ajánljuk.

10 260 Ft‎ 11 400 Ft‎ -10%

Láthatatlan push up melltartó, mely tökéletes a kivágott, estélyi vagy nyári ruhákhoz. Mindig érdemes ilyen melltartót tartania a szekrényben.

Mutat 1 - 13 / 13

Láthatatlanul, öntapadós belsővel amiről csak te tudsz

A láthatatlan melltartó diszkréten és észrevétlenül bújik meg a ruha alá. Alkalmi, mélyen kivágott ruhákhoz ajánljuk, mellekhez jól illik egy kis push-up hatás.

A méretválasztásnál az eredeti melltartó-méretet kell figyelembe venni. Természetesen nem szabad ugyanaz a mellemelő és tartó hatást várni, mint pántokkal és merevítőkkel felszerelt társaiktól. Céljuk az, hogy alternatívaként szolgáljanak olyan öltözékekhez, melyekhez nem ildomos a melltartó viselése, viszont nem szeretnénk hogy a mellbimbó átlátszódjon, viszont szeretnénk e melleket középre rendezni egy enyhe mellemelés mellett. Ilyenek jellemzően a váll és pánt nélküli alkalmi és koktélruhák és az esküvői és szallagavatós ruhák nagy része is.

Tudni kell róluk, hogy legtöbbjük öntapadós melltartó is egyben, mivel a belső oldalon tapadós réteggel vannak ellátva, ezt közvetlenül a mell bőréhez kell illeszteni. A szoros és pontos illeszkedés elengedhetetlen, ezért kell gondosan kiválasztani a keblekhez illő kosár-méretet. Általában A tól maximum D kosárméretig méretezik az ilyen típusú melltartókat és nagyobb mellekre nem is ajánlható, mivel elsősorban formázza a melleket, de tömeget megtartani nem képes a láthatatlan push-up melltartó. Nagyobb méretekhez ajánljuk a balkonet típusú pánt nélküli vagy szilikon pántos melltartó típusokat.