Szilkon hátó melltartó Wings!Bra

12 300 Ft‎

A Wings bra! Melltartó egy újabb forradalmi újdonság a Julimex márkanévben. Ez egy profilozott habcsészével kialakított melltartó  amely a  szilikon ragasztórétegnek köszönhetően tökéletesen marad a mellén. A push-up hatás és a vállpántok hiánya garantálja a tökéletes megjelenést, kivágott, vagy hátnélküli ruhák alá.

Szilikon hátú melltartó oldalsó átlátszó betétek növelik a kényelem érzetét és garantálják a jobb tapadást. A ragasztóréteg mosása után a Wings Bra női melltartó ismételten használható. Rendelkezésre álló kosárméretek: A-D.

Öntapadós push-up melltartó profilozott kagyló alakú kupakkal, amelyek a speciális szilikon ragasztórétegnek köszönhetően tökéletesen maradnak a mellen. A húrokat egy trükkel helyezik közéjük – csak húzd meg és zárd le a stoppert, hogy látványos push-up hatást érj el. Ez a tökéletes stílusos melltartó csupasz váll vagy háttal – pántok vagy pántok nélkül. A WOW! melltartó újrafelhasználható, 

Összetétel: 95% poliuretán, 3% poliészter, 2% szilikon

GyártóJulimex
5
5.00/5 - 2 értékelés

Vélemény hozzáadása

Vélemények erről a termékről: (2)

Nóra G.

2021-02-04
5

Elég nehéz elsőre felvenni, de ruhával jól mutat, nem látszik ki, és szépen feltolja a melleket.

 
Editke

2020-12-02
5

Jól működik ez a melltartó, az öntapadós részére vigyázni kell, ha azt akarjuk, hogy többször is használható legyen. Nekem jól tartotta a melleimet, igaz nem túl nagyok.

 
Oldal:1
Vélemény írása
rejtsd el ezt az ablakot
Értékelés:
Név:
E-mail:
Tárgy:
Véleményed:
  Vélemény elküldése